15 december, 2006

Efterlysning: Folkmord

Kära Rakryggadläsare,
Den 14 december skriver Aftonbladets annonsblaska att en turkisk dokumentär anklagar Sverige för folkmord på romer och samer fram till och med 80-talet. Vidare beskrivs Sverige som "ett barbariskt land utan yttrandefrihet".

Nu efterlyser Rakryggad ytterliggare info om denna turkiska dokumentär. Då är det främst frågan om yttrandefrihet, men också barbariet som är av intresse.

Syftar anklagelserna om bristande yttrandefrihet på det debattförbud som råder rörande frågor om invandring, integration och mångkultur? Har anklagelserna om barbari något gemensamt med samma anklagelser som kommer från vår egen statsminister? Och vad består folkmordet i?

Mäjla Rakryggad eller lämna uppgifter i kommentarsfunktionen nedan.

1 kommentar:

Morgoth sa...

När det gäller yttrandefrihet så är det ju självfallet tillåtet för muslimer i Mellanöstern att hetsa mot svenskar och Sverige men vågar man ens peta i Förintelsen så haglar massmediernas förbannelser och hot mot Mellanöstern helt plötsligt. Varför är judar mer värda än svenskar för västerländsk massmedia? Själv så anser jag att judar och svenskar har samma värde men det är väl fel.