12 december, 2006

Fegisgäng härjar på Eslövs gator

Den allt mer osäkra vardagen i Det Nya Sverige tar sig värre och värre uttryck. Vanliga svenskar rånas, misshandlas, våldtas och hotas i en aldrig tidigare skådad omfattning.

Mellan år 2000 och 2005 ökade antalet anmälda utomhusvåldtäkter med 83 procent och misshandelsanmälningarna ökade från 663 fall per 100 000 invånare till 805 fall. Antalet anmälda rån ökade mellan 1990 och 2005 med 50 %. Allt enligt statistik från Brottsförebyggande Rådet.

Situationen skiljer sig inte märkbart i Eslöv. Den senaste tiden har ett gäng bestående av ett femtontal fegisar plågat kommunens invånare. Nattetid springer de s.k. unga männen lösa på gatorna och letar offer de kan slå ner och förnedra. Alltid i numerärt överläge – precis som hyenor.

I den senaste attacken var det en 33-åring som blev deras måltavla. Ett vittne berättar:”- Vi ställde oss i vägen men de var så många. Flera slog på honom. Ett par av dem hoppade in sparkar i huvudet på honom. Han stod upp länge men sedan började han segna ner.”


Misshandeln fortsatte samtidigt som hederliga medborgare försökte rädda mannen. Sex av gängmedlemmarna greps och släpptes lika snabbt. 33-åringen lämnade sjukhuset bland annat utan syn på vänster öga. Om han får synen tillbaka är ännu oklart. Att gänget under fortsatt tid kommer att få härja fritt är desto klarare.

Ökänt gäng sprider skräck i nattligt Eslöv

4 kommentarer:

Fänrik Stål sa...

Jag bor i Eslöv och måste säga att det är totalt sinnesjukt som vår stad börjar bli. Polisen finns inte på plats i Eslöv utan måste rycka ut från Lund! Vilket innebär att de nästan alltid kommer hit försent om något händer. När nåt sånt här som detta händer så skall dom ju för fasiken kunna vara på plats inom ett par minuter.

Anonym sa...

Kolla här:
http://img134.imagevenue.com/view.php?image=th_50559_anna_bomber_122_310lo.jpg

Efter sitt magplask i SSU sadlar rugby-Anna om i Blood & hounor.

;o)

Traditionalist sa...

"Vi ställde oss i vägen men de var så många"

Vad fan menar de med sådant jävla skitsnack, om vi är fem kan de väl vara 25. Nä fy fan för svensken av idag...

(ps. detta rör sig dock om ett generellt omdöme)

Allt är väldigt enkelt, vakna - ta strid - segra eller dö!

Anonym sa...

Främlingsgängen borde bli satta i kalla fängelsehålor på Sibirien.