11 december, 2006

Reinfeldt fortsätter sitt korståg mot svenskarna

Statsminister Fredrik Reinfeldt gjorde sig illa ansedd när han hävdade att svenskar är barbarer och att det riktigt fina kommer utifrån. Nu verkar det inte som att han vid tillfället slant med tungan eller föll för grupptrycket utan att han dras med en medveten och assimilerad tankegång att svenskar inte duger.

Under sitt besök i Landskrona fällde Reinfeldt flera uttalanden som tyder på ett öppet förakt för allt svenskt. Reinfeldt fick en del frågor om den stora lokala framgången för det invandringskritiska partiet Sverigedemokraterna som gjorde partiet till det tredje största lokalt.

- Jag tror det finns kärna av människor som inte tycker om människor som är annorlunda, som inte gillar invandrare, menar Reinfeldt.

Underförstått blir då att svenskar är lika, invandrare är olika. Det är i alla fall Reinfeldt syn. En strävan efter mångfald blir således en process där svenskarna fasas ut ur befolkningen.

Han kritiserar också Sverigedemokraternas ambition att minska invandringen. Enligt honom är det att tycka illa om invandrare. Ett påstående som är vanligt hos etablissemanget när de vill slippa ifrån sakfrågorna.

- Det finns bara en affärsidé med det partiet och det är att de tycker illa om invandrare, hävdar statsministern under sitt besök på det lokala gymnasiet Selma Lagerlöfsgymnasiet.

Man får anta att detta också betyder att Moderaternas (och för all del de andra regerings- och riksdagspartierna) har som affärsidé att tycka illa om svenskarna - vilket i och för sig deras politik vittnar om till förskräckelse.

2 kommentarer:

Robsten sa...

Ja, det börjar bli dags att sätta strålkastarljuset på Alliansen nu. Det finns en hel del systemkritiker som anser att Alliansen är så mycket bättre än vänsterblocket, vilket de inte är enligt mig i alla fall, de är lika goda kålsupare båda två, förresten är väl C under Olofsson t.o.m. värre än sossarna i politisk korrekthet.

Anonym sa...

Högerpartierna genomsyras idag av en vidrig liberalism där människor och hela folkslag ar utbytbara. Kapitalet är det viktiga!
Om den svenska ekonomin kan växa genom att ta hit 50 miljoner kineser så är det väl så!
Det svenska folkets historia, kultur och våran rätt att existera som ett fritt folk betyder ingenting for liberalerna, vi är utbytbara!