05 december, 2006

Svensk mördare utvisad ur Sverige?


Aftonbladets definition på vem som är svensk är som bekant ytterst verklighetsfrånvänt. Men frågan är om inte Aftonbladet denna gång skjutit sig själv i foten i sina krystade försök att propsa på medborgarna sin definition på svenskheten.

Det handlar om den dömde mördaren Goran Kotaran som dömts för det s.k. persienmordet och för mordet vid Säveån i Göteborg år 2002. Efter lite psykvård (på vanligt klemigt vis som är så kännetecknande för rättsväsendet i Det Nya Sverige) utvisades Kotaran till Bosnien där han hör hemma. Men vem är han, Kotaran?

Torped för Original Gangsters
Kotaran, som är torped för Original Gangsters, har inte svenskt medborgarskap. Utvisning hade inte varit möjlig med dagens verklighetsfrånvända lagar om han hade haft svenskt medborgarskap. Trots detta skriver Aftonbladet att Kotaran är ”svensk dubbelmördare”. Aftonbladet, hallå? Om Kotaran nu är svensk, enligt era definitioner – hur kan han då utvisas? Har ni stiftat nya lagar som bara ni följer?

”- Han vägde inte så mycket, så jag kastade honom i vattnet.”
Kotaran har nu begått nya brott hemma i Bosnien efter sina brutala 9 månaders psykvård i Sverige. De mord han begick i Sverige var mordet på Robert Bengtsén vid Säveån i januari 2002. Han tog då stryptag på Bengtsén och slog sedan ner svensken med ett slag mot nacken. Kotaran hade stört sig på Bengtséns tatuering. ”- Han vägde inte så mycket, så jag kastade honom i vattnet.” berättade Kotaran. Bengtsén återfick aldrig medvetandet utan dog i det iskalla vattnet i Säveån.

Sköt fel person
Senare samma år, i juni närmare bestämt, skulle Kotaran skjuta en medlem i X-team. Kotaran tog dock fel på person och mördade istället X-teammedlemmens lillebror, Amin Mosavi. Kotaran dömdes, vårdades lite grann och sattes sedan på ett plan till Bosnien. Väl framme i Banja Luka, Bosnien, var Kotaran fri medborgare.

Nu åtalas Kotaran i sitt hemland misstänkt för tre mord, varav två av offren hittades begravna i Kotarans hönsgård. Denne Kotaran menar alltså Aftonbladet är en svensk mördare.Aftonbladet: Svensk dubbelmördare grips för tre nya mord
GP: Morddömd åtalas för fler mord
GP: Fälld för två mord på ett år

2 kommentarer:

Erik Hellsborn sa...

Fullt möjligt din bästa postning hittills, Weine.

Weine Berg sa...

Tackar tackar, Erik. Tycker själv att dina synpunkter på Reinfeldts oikofobiska dubbelmoral angående barbarerna var helt i särklass bäst.