07 december, 2006

Knivrån i barbariska Täby

I Reinfeldts kvarter, där barbarerna är i odiskutabel majoritet, råder det ofta lugn och ordning. Kanske beror det på att man inte förstått hur överlägsen civilisationen är barbariet. Eller beror det på att hyckleriet fullkomligt genomsyrar Täby?

Hursomhelst skedde ett personrån i barbarhålan Täby i lördags kväll. En 17-årig flicka blev rånad av en "yngre man med kniv" som Expressen så prydligt uttrycker det. Rånet skedde inte långt ifrån Reinfeldts lejonkula.

Till saken. Fler borde fråga sig varför varken statsminister Reinfeldt, förre statsminister Persson, tidningsredaktörerna, proffstyckarna eller mediamagnaterna bor i stadsdelar som Bergsjön och Rinkeby. Stadsdelar där civilisationen är ordentligt utbredd, med statsminister Reinfeldts sätt att se på det. Det bor ju nästan inga barbarer där.

1 kommentar:

Anonym sa...

En GLAD nyhet fran Danmark:

En nyligen offentliggjord framtidsrapport justerar ned antalet av invandrare i Danmark, då det kommer långt färre än beräknat. I den nya rapporten från institutionen DREAM, heter det att invandrare och efterkommande från mindre utvecklade länder inte kommer växa till 18 procent år 2080, som först antagits, utan till 8 procent, rapporterar berlingske.dk den 30 november.

For Sverige ser det dock fortfarande morkt ut, tyvarr. Men det ska vi nog ta och andra pa!