15 november, 2006

Oikofobins (nya) fula tryne


11 kommentarer:

Anonym sa...

Skamligt.

En person med denna fina inställning till svenskarna och sverige skall leda oss. Fy fan !!

Eric sa...

Vad vill Rainfeldt säga med det?
jo,att svenskar är barbarer,och att alla andra nationalliteter och kulturer är överlägsen den svenska.
Jag finner inte ord,så jag skriver också FY FAN!!!
Han har varit i Ronna och slickat röv för sina framtida väljare.

vinterbadaren sa...

Negerättlingen har talat. Sveriges "Kunta Kinte"???

z999 sa...

Det framgår inte om det är hedersmord eller kvinnlig omskärlese som han anser vara icke-barbari och tillfört utifrån. Å andra sidan så har han gjort klart att repartriering av invandrare kommer att innebära att de hamnar i paradis av human och ickebarbarisk utveckling.

Ove N sa...

Reinfeldt är inget annat än ett tydligt exempel på den svenska skolans indoktrinering. Där får barn och ungdomar lära sig, som exempel, att vallonerna införde järnframställningen, trots att Sverige allt sedan 1100-talet var den då kända världens största järnexportör. Vikingarnas smide var berömt över hela världen. Gustav Vasa tömde nästan Dalarna och Värmland på gamla svenska familjer, han tvingade dem till Finland och norrland, då dessa upplevdes som ett hot mot kungamakten. Historia bör svenskarna lära sig genom familjetradition, den officiella historieskrivningen är anpassad till det makthavarna önskar. "Att tänka fritt är stort, att tänka rätt är större".

Runar Söögaard sa...

Han är bra löjlig !! Han som är 10 % neger , bevisat av bla Aftonbladet , tror tydligen att civilisationen kommer från hans neger-förfäder ! ha ha ha negrerna har ju tex aldrig uppfunnit ett skriftspråk. Romar-riket föll samman pga av degeneration och rasblandning. Om Sverige hade sluppit invasionen av främlingar från 3:e världen vilken har pågått sedan 60-talet , då hade vår nationen varit ett fantastiskt land i de flesta avseenden. Se till att ersätta dåren Reinfeldt med Jimmi Åkesson vid valet år 2010 !! , eller vid nyvalet.

Anonym sa...

Han spänner den fjäder som snart ska brista!

Tålamodet är på väg att ge vika, var så säkra.

Erik Hellsborn sa...

Bra bild, Weine. Får jag låna den till min blogg? Givetvis kommer jag i så fall skriva ut att det är du som gjort den.

Weine Berg sa...

Javisst, Erik. Kör så det ryker!

Ove N sa...

Reinfeldts uttalande är en pärla för de nationella krafterna, folk kommer att inse att det är till ingen nytta att rösta på etablissementet, dessa balubafrälsta måste bort från beslutsfattande positioner, gärna med enkelbiljetter till civiliserade länder, ss mörkaste Afrika, eller främre orienten.

Anonym sa...

Fram till 1965, när invandringen tog ordentlig fart, så hade Sverige haft omkring 15 miljoner invånare.
Ska vi tro våra PK-politiker så hade i så fall inte en enda en av dem kommit på något själv eller tänkt en enda ny, självständig tanke.