16 november, 2006

Reinfeldt, vem är egentligen barbar?

Till statsminister Fredrik Reinfeldt

Du säger att det enda som är riktigt svenskt är barbariet. Är det vad vi svenskar är för dig – barbarer? Jag utgår från att du är konsekvent och har samma syn på andra länder och folk. När får vi läsa i tidningarna att du sagt följande:”Ur-syrianskt är blott barbariet – resten av utvecklingen kommer utifrån””Ur-kurdiskt är blott barbariet – resten av utvecklingen kommer utifrån””Ur-israeliskt är blott barbariet – resten av utvecklingen kommer utifrån.”Med ditt uttalande om svenskar är du inget annat än en gemen oikofob. Tyvärr. Du verkar vara gjord av samma usla skrot och ynka korn som Göran Persson och alla andra hariga politiker. Om även svenskar hade skyddats av lagen om hets mot folkgrupp, hade ditt kränkande uttalande varit ett solklart ärende för åklagaren.

Vem är egentligen en barbar? Vi vanliga svenskar – eller ni makthavare som bedriver en migrationspolitik som rasar i sådan fart att vi svenskar byts ut på blott ett par generationer?


Mvh,
En simpel barbar
www.rakryggad.blogspot.com

8 kommentarer:

pølsemannen sa...

Barbar(Ur det grekiska ordet "varvaros")

Person som inte pratar grekiska, har ej grekiskt ursprung.
Exempel:"Pas mi Ellin varvaros"(Den som inte är Grek är barbar)

Definitionen ovan av det grekiska ordet "barbar"(varvaros)
bevisar att statsministern har sunda åsikter eftersom det är väldigt få etniska svenskar som har någon kunskap på det grekiska språket.

Men allvarligt talat, om Sveriges statsminister har verkligen (My name is Thomas), uttalat sig på det sättet då borde han nämnas i "The Guiness book of records".
Aldrig har en ledare vågat säga nåt liknande om sitt folk i hela människosläktens historia.

z999 sa...

Närmast är väl kanske Kennedy, om vi räknar västvärlden? "Ich bin ein berliner!" och "Fråga inte vad ditt land kan göra för dig utan vad du kan göra för ditt land...", det sista syftar på att han ansåg att amerikanare är gnälliga.

Anonym sa...

Frågan är väl om [b]negerkungens son[/b] (eg. sonsonssonson) egentligen är oikofob. Själv invandrare med påtagligt utländskt utseende föraktar han naturligtvis innerst inne svennarna lika mycket som Ronna-assyrierna gör - just i sin känsla av att själv vara en främling utan delaktighet i Sveriges tiotusenåriga historia.

Weine Berg sa...

Svar har inkommit från en av Reinfeldts handgångna och kommer att publiceras på bloggen imorgon måndag!

Jonas sa...

Spännande. Vad kan det ha stått?
Jag gissar på detta:

Tack för ditt brev. Tyvärr har statsministern inte tid att besvara ditt brev men vi i staben ser mycket positivt på att läsa undersåtarnas synpunkter. Just nu arbetar Reinfeldt med att åka runt och träffa sina väljare. Precis som du är de mycket glada över den nya regeringen.
Om du tycker att det ser ut som att vi inte läst ditt brev så är det fel. Vi läser alla bra. Somliga tar dock lite längre tid. Skulle ditt brev innehålla kritik beror det sannolikt på att du är en barbar och du kommer i händelse av detta bli hämtad av Säpo inom kort för daktning.

Vänligen

Åke Andersson
Politisk sekreterare åt Statsministern

Varjager sa...

Visar bara att (M)ultikulti vurmarna har fått yttreligare ett ansikte att förgylla sina plakat med.

Weine Berg sa...

Ja, jag tror att många högeranhängare satte kaffet i vrångstrupen när de läste vad statminister Reinfeldt sa i Ronna.

Det hela visar att det inte spelar någon väsentlig roll om man röstar rött eller blått.

Anonym sa...

Jo Weine... jag har alltid röstat på Moderaterna men nu är jag en Sverigedemokrat!