21 december, 2006

Taxi Göteborgs motvärn mot tvångsintegrationen

Tidigare på bloggen har jag berört hur GT (Göteborgs-Tidningen) ojjar sig över att Taxi Göteborgs galjonsfigur (bilden) föreställer en svensk, istället för en invandrare. Detta följde jag upp med att visa vilken dubbelmoral GT håller sig med då endast två (!) av 34 medarbetare på GT har utomeuropeiskt klingande namn. Jag visade även hur jag förmodar att GT vill att Taxi Göteborg ska se ut.

Men det räcker inte med detta. Nu anmäls Taxi Göteborg till den politisk-juridiska instansen DO ("Diskrimineringsombudsmannen"). Det är en före detta anställd på företaget som har gjort anmälan då denne känt sig "diskriminerad". Anmälaren menar att den nye chefen på Taxi Göteborgs kundtjänst gör skillnad på anställda beroende på etnicitet. Är det så konstigt om han/hon, liksom många andra, är skittrött på massinvandringen och tvångsintegrationen?

Självklart tar det emot att se svenska arbetstillfällen delas ut till immigranter. Naturligtvis är det inte roligt att dagligen veta att svenska skattepengar strömmar ut till icke-svenska intressen såsom immigranters "äldreförsörjningsstöd", socialbidrag och barnbidrag. Det är heller inte njutbart att läsa om hur immigrantgäng gruppvåldtar och misshandlar vad de ser som "svennehoror" som inte visar islam vederbörlig respekt.

Och sist men inte minst så är det väl ganska förståeligt om folk tröttnar på att höra dem själva förringas och hånas av sina egna makthavare på grund av att de är svenskar?

Fler bör följa Taxi Göteborgs nye kundtjänstchefs exempel och visa att man inte vill ha mer oikofobi, främlingsfientlighet mot svenskar eller ”undanträngningseffekter”.

Inga kommentarer: