05 januari, 2007

Diskussion - inte repression!


Alla sant oppositionella i Sverige vet att motståndarnas taktik är att klistra på oss etiketter och sedan fördöma oss för de åsikter de klistrat på oss. Man gör en halmgubbe så att fokus flyttas från vad det egentligen handlar om till halmgubben.Detta sker i debattprogrammen, i riksdagen och i lunchrummen på arbetsplatserna. Nu ska det vara slut med det. Var och en av oss som skaffat någon form av medvetenhet kan påverka i det lilla - till exempel i vår egen omgivning. Exempel: När någon kallar dig för ”rasist” eller ”anti-demokrat” för att du inte instämmer i den förda politiken ska du tydligt, vänligt och bestämt säga till vederbörande: Sluta upp med att peka finger – sakfrågorna måste få diskuteras!

3 kommentarer:

Erik Hellsborn sa...

Jag skrev om detta fenomen för några månader sedan:
http://erikhellsborn.blogspot.com/2006/05/etablissemanget-och-deras-halmdockor.html

Stolt nationalist. sa...

Tyvärr verkar vissa i toppen på SD fega sig och försöker leka folkpartister light. De som går emot partiets idelogi blir hyllade medans de som säger sanningen blir käppjagade. Vad händer? Har de blivit förryckta? Hoppas man rätar upp denna obalans på årsmötet. 33punktsprogrammet var igenomröstat på riktigt sätt och med majoritet, att gömma undan det är ta mig fan brottsligt!! Bra att du Weine åtminstone inte kryper!!
Hoppas man menar allvar med att bojkotta expo dessa rabiessmittade hundar.

Robsten sa...

Tja Weine, tipsar om Livfendahl som på sin blogg begär hjälp av allmänheten för vinterkläder för en flyktingfamilj hon känner som precis fått asyl. Har skrivit kommentarer kring detta på min blogg, här Livfendahl.
http://www.lifvendahl.com/2007/01/vill_ngon_sknka.html