12 februari, 2007

Frågan om nytt parti aktualiseras

Tidigare på bloggen har jag berört behovet av ett nytt parti som tar tillvara svenskarnas intressen, framtid och behov. Ett parti som inte viker sig för att motståndet är hårt och som inte heller undviker att ställa de svåra frågorna för att framstå som oförargerliga. Flera har stött och blött denna fråga i åratal och många menar att man inte ska splittras i ödesfrågorna. Saken är bara den att inget kan splittras som inte är enat. Motsatsen behövs idag. Någon måste ena motståndet som växer i Sverige.


Nu har frågan om ny partibildning åter aktualiserats. Det är Björn Hammarbäck (bilden), tidigare ordförande för Socialdemokraterna i Fagersta, samt Jan Milld, tidigare partisekreterare för Sverigedemokraterna, som i ett öppet brev till partistyrelsen i Sverigedemokraterna efterlyser ett möte parterna emellan för att utröna om SD kan bli den enande kraften eller om det krävs ett nytt parti för denna brinnande viktiga fråga.Brevet kan läsas på SVIC:s forum på länken: Öppet brev till Sverigedemokraterna

3 kommentarer:

Johan sa...

Det är (sorgligt nog) tyvärr så att de som leder SD idag, den inre kretsen som kallas Fantastiska Fyran då de är övertygad om sin egen förträfflighet, inte är lyhörda för kritik. Vem vill ha splittring? Men det kanske är dags för ett nytt parti trots allt.

Weine Berg sa...

Än är det för tidigt att dra några förhastade slutsaster, som någon sa så kul. Men visst kan det bli så. Mycket av Sveriges framtid ligger i några fås händer.

Jimmy S. Windeskog sa...

Samt8idigt måste man ju ge Milld ett delansvar för att det gått så här, det för ju för detta han röstade innan han lämnade SD.