05 april, 2007

Samma kultur, samma brott, samma offer

Det samhälle som en åsiktsminoritet i landet har gjort Sverige till, är inte sprungen ur en unik tanke eller vision. Importerat, plagierat och fortplantat från USA likt den mesta skiten har Sverige och Europa bestämt sig för att skapa ett lika splittrat och dysfunktionellt samhälle som den stora tvåpartistyrda krigsmakten i nordamerika. Samma politik – samma konsekvenser.

Den era som inleddes med gruppvåldtäkten i Rissne har länge varit förhärskande i USA. Avhumaniseringen och skuldbeläggandet av européer och europeiskättade människor skapar dessa brott.

Det är denna politik som ligger till grund för att Jenny misshandlades, våldtogs och rånades i Göteborg på nyårsafton 2004 av fyra somalier med blandade medborgarskap. Det är också samma politik som är en förutsättning för det öde 21-åriga Channon Christian och hennes pojkvän Christopher Newsom, 23, blev utsatt för i Knoxville i januari i år. Paret var på fel plats vid fel tillfälle, heter det i de amerikanska nyheterna. Men saken är nog den, att de levde i fel samhälle vid fel tidpunkt.

Paret råkade ut för ett gäng afrikanskättade personer som kapade deras bil och kidnappade dem. Gänget våldtog Christopher och skar sedan av hans penis. Under hela tiden tvingades flickvännen Channon titta på. Man tände eld på Christopher, sköt honom och stoppade ner honom i en stor sophink i köket. Men Channons öde blev mycket värre.

I fyra dagar våldtogs hon av samtliga i gänget på alla möjliga och omöjliga sätt. De misshandlade henne, pissade på henne och skar slutligen av henne brösten. Med frätande kemikalier försökte de tvätta bort DNA-spåren i sperman i hennes mun innan de mördade henne. Nu är fem afrikanskättade medborgare gripna för dådet: Eric Boyd, George Thomas, Lemaricus Davidson, Letalvis Cobbins och Vanessa Coleman.

Dagens förstasida på punktSE: ”12-årig tjej blev gruppvåldtagen”. Strukturerna är så tydliga: samma kultur, samma brott, samma offer.

Bildspel: Tribute to Channon

12 kommentarer:

Anonym sa...

Vi befinner oss i ett krig mot individer som kämpar för etnisk utplåning av hela vårt folk. Ingen idé att försköna orden längre, det är vad det är frågan om

Fröken Sverige sa...

Anonym: Du har helt rätt.Ordet är KRIG och islam har fört det mot oss otrogna i 1400 år redan. Vi har bara inte fattat det.

Tyvärr..


/FS

Anonym sa...

Weine! Jag har kommit över ett mycket egendomligt och viktigt dokument som bevisar att de styrande talar med kluven tunga.
http://www.regeringen.se/
content/1/c6/07/28/86/720cabea.pdf

Ta till exempel följande stycke (är inte svenskarna ett urfolk i Sverige, har inte svenskarna en gemensam identitet?):

"Nationella minoriteter
Vid ratificeringen av ramkonventionen nämndes de
grupper som är nationella minoriteter i Sverige vid
namn. Gemensamt för de nationella minoriteterna i
Sverige är att samtliga har funnits i Sverige under
mycket lång tid. Därför är deras språk och kultur en
del av det svenska kulturarvet. Dessutom har de
personer som tillhör gruppen en uttalad samhörighet
och en gemensam religiös, språklig, traditionell eller
kulturell tillhörighet och på olika sätt manifesterar de
en vilja och strävan att behålla den egna identiteten.
Eftersom samerna är ett urfolk i Sverige finns det även
en särskild samepolitik."

Anonym sa...

FS: Nu betvivlar jag dock att det är troende muslimer som utfört dessa dåd, utan snarare halvintegrerade rotlösa individer som partier som socialdemokraterna och dansk folkparti skapar

Morgoth sa...

anonym: FS lever i ständig skräck för
och hat mot Islam - trots att religionen har 1-1,5 miljarder anhängare i olika kulturer världen över. Hon fruktar att dessa planerar att i rent hat försöka störta Väst.
Trots att majoriteten av dem är fattiga som antagligen tänker mer på att ge mat till sin familj än på Jihad.
Jag har aldrig märkt att icke-muslimska invandrare skulle vara
bättre än muslimer.

Fröken Sverige sa...

Morgoth: Du kanske skulle ta och läsa koranen? Du verkar ha riktigt dålig koll på vad den innehåller.

Och hur många muslimer känner du? Och isåfall under hur lång tid har du känt dem?

Islam är utan diskussion det största hotet mot västvärlden.

Men vart har du sett mig förorda massinvandring? Eller invandring alls?

Jag vill stoppa invandringen helt.

"Anonym said...
FS: Nu betvivlar jag dock att det är troende muslimer som utfört dessa dåd"

Det är JUST precis det det är. Folk som följer koranen. Det är RIKTIGA muslimer som utför dåden.

/FS

Morgoth sa...

Morgoth: Du kanske skulle ta och läsa koranen? Du verkar ha riktigt dålig koll på vad den innehåller.

Jag kan inte påstå att jag läst hela Koranen men nog har jag läst i den en hel del och ja, jag vet att det finns
den legitimerar heligt krig och liknande men vad jag också vet är att muslimer världen över kan tolka den väldigt olika. När allt kommer omkring, hur många kristna tror du följer Biblen till punkt och pricka?

Och hur många muslimer känner du? Och isåfall under hur lång tid har du känt dem?

Nu var det flera år sen jag hade muslimska vänner i och för sig men när jag var mindre kände jag ca tio-femton muslimer bra.

Islam är utan diskussion det största hotet mot västvärlden.

Islam är ett hot för att vi själva vill ha Islam i västvärlden. Skulle vi stänga gränserna och slänga ut dem så är det inte mycket de muslimska länderna kan göra för att ta över oss - förutsatt att merparten av världens muslimska länder nu har såna tankar.

Men vart har du sett mig förorda massinvandring? Eller invandring alls?

Jag vill stoppa invandringen helt.

Jag har aldrig hävdat att du förordar massinvandring vad jag kan minnas. Däremot så har skrivit att du tycker att dem ska få stanna " så länge dem sköter sig" och annat kulturnationalistiskt trams. Repatriering är ordet.

Det är JUST precis det det är. Folk som följer koranen. Det är RIKTIGA muslimer som utför dåden.

Så muslimer som dricker sprit, knarkar och konsumerar porr följer koranen? Såvitt jag vet har de muslimska staterna ganska stränga straff för de som konsumerar något av detta. Fast du kanske tänker på terrorister och inte vanliga kriminella?

Anonym sa...

FS: För att fråga dig, hur många musimer har du känt? Eller utgår du från att det är "riktiga" muslimer eftersom palestinierna ser så hemska ut på TV?

Jag växte själv upp i en fortort i en klass med ca 80% muslimer. De mest skötsamma och trevliga var de som i klassisk mening var "fundamentalister". En kille jag kände ville inte ens titta på en tjej om hon hade för kort kjol, eftersom det skulle göra honom till "en dålig muslim". Vi brukade skämta om det, och hävda att han skulle bli överkörd av en bil om han såg en snygg tjej i trafiken, eftersom han då genast skulle titta ner i marken istället för på vägen.

Nu kanske du tror att den typen av muslimer läser koranen på dagen, och gruppvåldtar på kvällen. Det stämmer helt enkelt inte. De "muslimer" som gruppvåldtar är de som föraktar sin egen religion, och istället beundrar Snoop Dogg och 50 cent. Dessa är de riktiga svinen som antastar kvinnor. De är muslimer bara till namnet.

Om muslimen jag kände (är bara bekanta nu), skulle supa till och tafsa på en kvinna så skulle det inte förvåna mig det minsta om han skulle gå hem och piska sig själv som straff. (han var Shia)

Min gissing är att du råkat ut för ett/flera svin från Mellanöstern som du nu kallar "muslimer" oavsett vad de tror på eller hur de lever. Din instinktiva lösning på problemet blir genast att tvinga på dem liberala värderingar och inbillar dig då att alla problem genast försvinner. Tvärtom, jag kan lova dig att integrationen, oavsett om den utförs av socialdemokraterna, dansk folkeparti eller SD/SDU kommer att skapa fler våldtäktsmän och mördare än vad religionen Islam någonsin har gjort.

Anonym sa...

Oj, Morgoth hann visst slå huvudet på spiken innan jag skrivit klart :-)

Morgoth sa...

Angående muslimer så kan jag av egen erfarenhet säga att när det gäller beteende och attityd så liknar kristna afrikaner, assyrier och muslimer från Mellanöstern varandra betydligt mer än vad muslimer från Mellanöstern och Afrika liknar muslimer från Jugoslavien.
Jag har känt personer från alla dessa områden och det är mitt intryck.

Anonym sa...

Jag blir också förvånad över Fröken Sveriges rabiata islamofobi. Dom riktigt troende muslimerna brukar oftast vara väldigt fredliga. Dom gifter sig med sina egna, och begår inte våldtäkter och rån. Där emot hindrar det inte mig ifrån att tycka att dom bör bo i sina egna ursprungsländer.

Varjager sa...

Enklast att säga är väl att uppför man sig som ett sjukt djur skall man även skjutas som ett sjukt djur. Så hade brotten aldrig upprepat sig med samma förövare.