11 juni, 2007

Gunnar Andrén (fp) ger sig - har inga svar

Hej Weine

Jag ger mig.

Du har naturlgitvis rätt i allt du tillvitar mig, osaklighet och vad det vara må - inkl. att Du inte har någon politik.

När lägger du ut det på din hemsida? Äntligen ett rakt och sanningsenligt besked. Men sluta nu påstå att jag itne svarar på frågor.

GA

11 kommentarer:

z999 sa...

Det var ju väldigt ödmjukt av honom, till skillnad från hans partikamrat Birgitta Rydberg som påstår att alla som inte tycker som folkpartiet ska hamna i helvetet
Källhänvisning

Birgitta Rydberg skriver vidare att man trotsar det kristna kärleksbudskapet om man hindrar två personer att älska. Är detta folkpartiets tolkning av det kristna kärleksbudskapet? Att det handlar om sex alltså.

FD Kristdemokrat sa...

Vilket skämt detta är, hur kan svensken rösta på dessa politiskt korrekta fegisar.

Anonym sa...

Hehe vilken stolle

Anonym sa...

Hej!

Jag hittar inte din mejladress ¨å jag skriver här till dig Weine.

Du borde föreslå en asylskatt som bara betalas av politiker(kommun, landsting, riksdag o regeringen) så
dom oxå bidrar till det.
Det enda dom gör är att ta hårt arbetandes skattepengar och ger inget tillbaka. Nu när de själva får vara med o betala så kanske det blir hårdare asylpolitik.

Här är ett ex på asylskatt Viss procent på lönen betalas varje månad, sen kan man ha moms på summan o ja asylcertifikat så den blir lite mer grön(tänk på miljön)

Jag tänkte på elen när jag satt ihop det. Där är det ju skatt o moms o elcertifikat....

Anonym sa...

Jasså, han vaknade upp lite ur sitt slummrande. Men nyktrat till har han ännu inte gjort.
Sicken en.....
Ska man skratta eller gråta?

Gabbi

Anonym sa...

Politisk simultanschack.
Politisk schackmatt.
Gunnar Andrén är endå snäppet bättre en de ledamöter som låtsas att dina frågor inte finns. Sen undrar jag vad ledamötarna egentligen menar när de säger att de inte delar Weines åsikter? Gäller det absolut alla åsikter som Weine har? Eller gäller det alla åsikter som skriftligt är presenterad på denna bloggen? Eller gäller det ett urval av åsikter? Jag kan givetvis inte utrycke mig å Weines vägnar. Jag är dock helt säker på att han till exempel har den åsikt att korsvis avkapning av en arm och ett ben är en fullständigt olämplig form för straff. De ledamöter som inte delar Weines åsikter: Tycker de då att det ovannämda straffscenario är lämpligt?
Jag tror att ledamötarna är tvungna att specifiera vilka åsikter de tar avstånd från, annars är de ute och cyklar på hal is, vilket de flesta av dem ju är i alla fall. Mona och Fredrik har naturligtvis inga svar, för de är som känd meningslösa.

Anonym sa...

Stackars karl, han vill nog väl, vi nationella vill ju också väl, fördelen för oss är ju att vi har rätt. Att vara autentisk, ren i själ och hjärta gör att man slipper stå svarslös.

Göran olsson sa...

Snacka om att tala till väggen. Märkligt att han inte kan besvara någon enda av dina frågor? Men det är väl typiskt yrkespolitiker.

Bra initativ av dig Weine att känna riksdagsledamöter på pulsen.

Trvlig Midsommar.

Anonym sa...

Kanske dags för riksdagen att överväga alkolås på datorerna?

Varjager sa...

Ävne om han inte kan svara gjorde han ett försök. Tänk vilken debatt det skulle bli om frågan fick ställas i en folkomröstning? En öppen och övervakad av Helsinfors kommiten så att vi vet att den hade varit demokratisk? Vad tror ni resultatet hade blivit?

Heder åt dig Weine. Jag lyfter på hatten och bockar mig för dig.

Marthin sa...

- Jag svarar bara på åsiktsfrågor, säger till exempel Gunnar Andrén (fp) och vill sedan veta precis på vilken sida frågorna är hämtade, så att han kan hitta svaren.

/Gunnar Andrén (fp) försöker ge svar på 3 centrala begrepp om EU:s nya grundlag i Uppdrag Granskning år 2005. Programet handlade om hur politikerna skulle fatta beslut åt svenskarna, eftersom detta var så komplext för "vanligt folk".

Samme riksdagsledamot vill även gå till sitt kontor för att, citat; ”se vad jag tycker i den frågan”.

FOOOOH-TIIISCH, så låter en partipiska.