06 juli, 2007

Eurabia – Det hemliga avtalet

Massmedia skriver inte om det. Politikerna talar inte om det. De har ingått en tyst ohelig pakt om det politiska experiment som kommer att ödelägga Europa så som vi alla minns det. Året var 1995 då EU-politikerna ingick ett särskilt avtal med Marocko, Algeriet, Israel, Tunisien, Egypten, Syrien, Libanon, Turkiet, Palestinska regeringen och Jordanien. Avtalet, The Euro Mediterranean Declaration, medför följande för Européerna:

* Fri rörlighet för varor, tjänster, kapital och människor från mellanöstern och nordafrika
* Respekt för islam garanteras av EU
* Multikulturalism respekteras för att skapa tolerans mellan de etniska grupperna
* Frihandel och ekonomiska integration länderna emellan (med början år 2010)
* Kulturell gemenskap mellan deltagarländerna
* Mer pengar till deltagarländerna
* Resoluta kampanjer mot rasism, främlingsfientlighet och intolerans

Avtalet har funnits i över tio år och ännu har inte massmedia berättat om det för medborgarna. Politikerna har inte tagit upp frågan och ingendera har för avsikt att låta gräsrötterna vara med och påverka överhuvudtaget.

Kanske är det dags för folken att resa sig? Kanske kan du fatta pennan och ifrågasätta våra EU-politiker? Nu har du vetskapen – hur väljer du att använda den? Ditt land – ditt val.

5 kommentarer:

Knute sa...

Är vi hjärntvättade?

Traktaten skall användas till EU-utvidgning med 10 nordafrikanska och mellanöstliga länder, så att vi blir delaktiga i Mellanöst-konflikten och får fri muslimsk invandring till Europa. Vill vi inte ens diskutera vår framtida identitet?

skriver Danmark

Varjager sa...

Vi vill, men får inte. Kritisera och du riskerar fängelse. Man blir utstött och stämplad som rasist.

Anonym sa...

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=149663

I Norge skriver tidningarna utan tippex.

Eric sa...

I det nya fördraget skall EU tillsätta president och utrikesminister. Troligtvis skall det klubbas 2009.67% av svenskarna vill inte det(undersökning i aftonbladet) Sverige kommer att bli som ett landskap i EU,utan vetorätt. Vi måste KRÄVA en folkomröstning så vi får slut på vansinnet.

Anonym sa...

Jävligt skrämmande läsning.Vi måste ut ur EU nu innan det nya fördraget helt börjar gälla då är det redan för sent. Det är vår ända räddning även då kommer vi få det svårt att återhämta oss från den sinnessjuka invandringen och allt annat EU har förstört för oss.
Nedan kan ni se avtalet i sin helhet.

Europa-Medelhavsavtalet
PROPOSITIONENS HUVUDSAKLIGA INNEHÅLL

http://www.eduskunta.fi/triphome/bi
n/utahref.scr?{KEY}=RP+173/2003
&{KIELI}=R


och här:
http://europa.eu/bulletin/sv/200006
/p000065.htm