11 augusti, 2007

Främlingsfientlig tidning i konkurs

Det statliga integrationsprojektet Gringos utgivare har gått i konkurs. Gringos konkurs är en följd av den dåliga efterfrågan på tidningen. På sätt och vis var Gringo en vulgarisering av den propaganda som svenskarna påtvingats i trettio år av medieföretagen och de politiska konsulterna – och vem vill ha något sådant?

Pubertalt och fördomsfullt klassade Gringo svenskar som något tråkigt, förutsägbart och improduktivt som ingen nytta gör. Svenskar - eller ”svennar” som Gringo nedsättande kallade svenskar - är roten till det mesta elände som sker i immigranters liv, anser Gringo precis som övriga åsiktsminoriteten. På den fronten inget nytt.

En tidning, främlingsfientlig mot svenskarna som byggde detta land, är tydligen något som få efterfrågar. Gott det. Med en förkärlek för amerikansk gettokultur har Gringo, tillsammans med huliganerna i Angered, lyckas framställa immigranterna i Sverige som förortsapor blindstyrda av fundamentala behov av bekräftelse och respekt. Med sin verksamhet har Gringo stött en politik som misslyckats i varje land där den har införts av den rotlösa globala eliten. Men nu blir det upp till gringopersonalen att skaffa sig riktiga jobb. Centrum Mot Rasism kanske har några platser lediga på sin glassavdelning?

Det är något ironiskt över att tidningen, som försökte övertyga svenska företag om att mångfald bland personalen är en styrka, själva går i konkurs.

Och till sist: Den inverterade svenska flaggan som var Gringos logga talade sitt tydliga språk om Gringo själv och dess inställning: svenskar suger!

8 kommentarer:

Robsten sa...

Ja, suger fett dessutom. har inte CMR också lagt ner?

Anonym sa...

Väldigt välskriven analys!

Gustafsson iS

Varjager sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Varjager sa...

Alla mångkulturella projekt dör då bidragen försvinner. Finns ingen som betalar för de tjänsterna. Förrutom PK maffian med skattemedel.

Göran olsson sa...

Tänk vad taskiga och rasistiska svenskarna är som inte köper tidningen!!(Obs Ironi).

Visst har du rätt Weine, det har blivit en nisch för flera att sko sig på skattebetalarnas pengar. så fort nån säger sig vilja jobba mot främlingsfientlighet öppnar staten villigt plånboken. Men förhoppningsvis kanske svenskarna börjar vakna och avslöjar dessa politikens sol och vårare.

Såg att ABF håller studiecirklar om Sverigedemokraterna och hur man ska bemöta dem.

Desparationen verkar växa hos sossarna och deras vapendragare att svenskarna får upp ögonen för alla dessa lögner de har varit utsatta för.

Anonym sa...

Bra skrivet.Det tar nog inte lång tid innan staten rycker in med lite mer skattemedel. För att rädda denna rasistiska & svenskfientliga tidning.
Johan C Skåne

Anonym sa...

Den inverterade svenska flaggan är också identisk med Östergötlands landskapsflagga. Men det ingår väl inte i allmänbildningen.

Weine Berg sa...

Anonym: av vilken anledning skulle man ha en östergötisk flagga när man kallar sig "Sveriges svenskaste tidskrift"?