17 augusti, 2007

Medvetenheten sprider sig

Det är med glädje jag allt oftare ser Mjölner, Tors hammare, hängande runt halsen på svenskar. Den står för uppvaknande och medvetenhet. För att bättre förstå vad Mjölner idag står för gör man bäst i att se vad den inte är.

Mjölner är inte en symbol som framhävs och förespråkas av den mäktiga åsiktsminoriteten representerad av medieföretagen, politikerna och lobbyisterna. Tvärtom vill man på flera håll förbjuda den. Den är också en symbol helt fri från mångkulturella anspråk.

Från att ursprungligen varit en religiös symbol har Mjölner sedan varit en motståndssymbol i kampen mot den kristna faran. I modern tid har den anammats av subkulturella människor men nu används den alltmer av svensken i gemen för att visa sin autonomi gentemot det påbjudna åsiktspaketet som förnekar allt som Sverige är.

Mjölner har inga symboliska kopplingar till eliten idag. Partiloggor, tidningsloggor, företagsloggor visar sig (nästan) helt fri från denna symbol. Mjölner är således en logga för nytänkande, banbrytande, medvetet och ursprungsförankrat motvärn. Det lovar gott.

2 kommentarer:

Robsten sa...

Själv har jag tre Tors hammare runt halsen, Ett tryck av Odin på min T-shirt. Funderar på en tatuering ocså, så budskapet inte kan missförstås.

Weine Berg sa...

Men det måste ju betyda att du är en jättehemsk extremist Robsten? Ställer du inte upp på alla människors lika värde? Och kan du bevisa att du inte hade ett finger med i förintelsen? Aja baja på dig. ;- )))