31 augusti, 2007

Världens mångfald fortsätter minska - rödhåriga européer utrotade om 100 år

National Geographic, den erkända naturtidskriften, kom nyligen med skrämmande uppgifter. Rödhåriga människor, vilket ursprungligen kommer från nordeuropa, kommer att vara förintade om 100 år, konstaterar genforskare. Därmed kan en historia på många tusen år vara till ända.

Redan nu är så få som 2 % av världens befolkning rödhåriga av naturen, med störst representation i Skottland. Enligt Aftonbladet beror utrotandet på att "...i takt med att folk flyttar runt mer och mer minskar chansen för rödhåriga att hitta en partner med samma färg. Resultatet har blivit att färre föds med rött hår. Visserligen behövs det bara en rödhårig förälder för att få ett rödhårigt barn, men chanserna är naturligtvis större om båda har samma färg."

Vissa forskare menar att rödhåriga är utplånade redan år 2060. Personligen anser jag att det är huvudlöst att påpeka en sådan här sak och samtidigt tiga i ansvarsfrågan. Problemet beror inte på att människor flyttar runt lite hipp som happ och efter eget bevåg som Aftonbladet försöker framställa det lite förstrött, utan på en omfattande import av människor från tredje världen till de europeiska länderna över hela världen. Detta är en medveten och ideologiskt styrd utveckling som började i USA 1965 med ett genomgripande raserande av immigrationslagarna vilket förde med sig att invandringen upphörde komma från enbart europeiska nationer och istället inriktade sig på utomeuropeiska nationer. Resterande europeiska nationer följde efter i varierande takt.

I Frankrike och Storbritannien användes argumentet att ländernas f.d. kolonier hade en moralisk rätt till medborgarskap i Frankrike respektive Storbritannien. I Sverige ändrade politikerna invandringspolitiken från arbetskraftsinvandring på 70-talet till att fokusera på asylinvandringen vilket i praktiken innebär invandring från tredje världen-länder istället för Europa. Huvudfåran tycks vara att utomeuropeisk invandring ska maximeras till den europeiska världen.

Idag finns det inget politiskt acceptabelt sätt att ta itu med den minskande mångfalden i världen. Rödhåriga kommer därför att vara borta från jordens yta om 50-100 år, följt av övriga européer. Detta på grund av moralkorrupta personer som verkar för en vision som så ironiskt och förljuget kallas mångfald. Detta kommer att ske om kampen mot klockan förloras. Ditt liv - ditt val.

4 kommentarer:

Skuncke sa...

Fruktansvärt. Minns även Who´s rapport för ett antal år sedan som förutspådde att det om 200 år inte skulle finnas några av den vita rasen. Kanske inte förvånande med tanke på alla blandade par och deras avkommor man numera möter på Sveriges gator och torg.

nicklas eriksson sa...

Exakt VAD FAN spelar det för roll??? Mer än att en massa solkrämsföretag kommer att gå i konken? Det är fan värdelöst att vara rödlätt!

Nicklas Eriksson, rödlätt och stolt rasförrädare genom att vara "blandat par".

Weine Berg sa...

Nicklas: Världens mångfald är väl något att gilla? Men alla kan inte tycka samma sak, jag har respekt för att du tycker annorlunda men jag kommer aldrig att anamma din åsikt.

Johan Björnsson sa...

Nicklas Eriksson: jag slängde ett getöga på din blogg och du är väl kommunist antar jag?

Vad det spelar för roll? Tja, rött hår kan (inte alltid, då det även finns en del fula rödhåriga) ofta vara väldigt vackert, även om det som du beskriver det, är "värdelöst" att vara rödlätt (jag antar att du syftar på sammanhang i solen och en högre risk för malignt melanom dvs hudcancer).

Menar du verkligen att det inte finns något egenvärde i att bevara olika "raser" och olika rasliga egenskaper hos folk? Ungefär som om du går ute i en skog, vill du bara se samma 2-3 växter konstant, eller tycker du inte att det är vackert på olika sätt beroende på om du är uppe i Norrlands mörka barrskogar med mossa, eller om du är i Skånes lövskogar med gräs och mer ljus? Eller vackert på ett annat sätt att vara på semester i Afrika på en savann med just dess florakaraktäristisk? Eller varför inte ta en söderhavsö? Du vet ju innerst inne att det stämmer det jag säger, men du likväl som många andra "antirasister" och kommunister och fan och hans moster ska leka pseudorevolutionära och vara gåsleverkommunister. Ärligt talat så undrar jag faktiskt om inte många av er skulle behöva gå till en psykolog faktiskt. (Sorry, jag undrar inte, jag vet det faktiskt i o m att jag har med mina psykologikunskaper dragit den slutsatsen)

Det finns en annan viktig anledning till varför rödhåriga inte borde dö ut; rödhåriga har ofta ett högt IQ-genomsnitt, och har dessutom mer ofta än den övriga vita befolkningen, en större förmåga till abstrakt och innovativt tänkande, dvs förmågan att mer självständigt tänka fritt, och förmågan att oftare tänka i nya och annorlunda tankebanor så att säga. Men du vill ju sätta på dig skygglappar inför sådan fakta i o m att du är kommunist och tror på "allas lika värde" och liknande testuggande. Du förnekar väl säkert även sådana genetiska faktum som att rödhåriga är mer smärtkänsliga och behöver dubbelt så mycket bedövning vid operationer och tandläkaringrepp?

Vore intressant att höra huruvida du förnekar eller erkänner huruvida det jag precis har radat upp ang rödhåriga stämmer eller ej stämmer? För om det stämmer, oj oj oj, tänk då om det även kan finnas genetiska (som påverkar kulturen och beteenden) skillnader mellan t ex vita som grupp och svarta som grupp.


För övrigt är du en skenhelig jävla hycklare som lider av oikofobi (att hata sin egen grupp), för ifall någon icke-vit folkgrupp skulle vara på utdöende och påpeka motsvarande sak som Rakryggad har gjort, oj oj oj fan vad fort du skulle vara framme och oja dig över hur synd det skulle vara (rabbla upp saker som att "världen/kulturen blir ju tråkigare utan afrikansk dans och bongotrummor, och synd också på den vackra svarta rasen"), och göra vad du kan för att förhindra det.

Du avskyr dina egna och dig själv, och du vill helst av allt att du själv, ditt folk, och de kulturella spåren av det ska försvinna, kan du inte bara erkänna det för dig själv?

Men frågan är varför sådana som du tycker så som du tycker?

Jag blir så förgrymmad och uppriktigt ledsen över det faktumet att vissa personer ur ens egen folkgrupp kan tänka så som du gör. Oförståeligt är vad det är.

En sista fråga; om du är ute och går en promenad i skogen, går förbi ett vattendrag, med strida strömmar, och ser en svart kille i 30-årsåldern och en vit kille i 30-årsåldern som båda två kravlar sig fast i varsin gren som sticker ut långt ut från något träd.

Båda ropar på hjälp, och båda ropar att dom när som helst ej kommer orka hålla sig kvar längre (och du ser att bara 50 m längre fram finns ett vattenfall med skarpa klippor).

Du inser att med stor risk så kommer du enbart hinna rädda endast en av dessa två individer.

Vem hjälper du först?

Var en intellektuellt hederlig man nu, och svara på de frågor jag har ställt till dig i denna kommentar.

Mvh

Johan Björnsson