24 oktober, 2007

Nu är det dags för TV4 att kväsa missnöjesyttringar igen

Nu är det dags för TV4:s årliga ideologiska kampvecka Nollrasism, en ganska avsomnad företeelse, som bäst beskrivs som Nollkritik. Det betyder att TV4 precis som vanligt ignorerar rasismen bakom mobilrånen, bötningarna och gruppvåldtäkterna på svenska ungdomar. Istället skapar man mer eller mindre fiktiva problem för att flytta fokus från de verkliga problemen. I år har man valt en påstådd islamofobi som tema. Det är ett intressant tema med tanke på att Sverige utsatts för ett flertal hot från utländska islamister det senaste året. Enligt TV4 är det till exempel islamofobiskt att inte vilja ha en moské inpå knutarna. TV4 har därmed satt nivån.

TV4:s kampvecka kan bäst beskrivas som en del av företagsmedia långsiktiga arbete att balkanisera Sverige. Man stigmatiserar svenskar som inte vill ha ett mångkulturellt Sverige. Den förnekar även mekanismerna som ligger bakom Det Nya Sveriges misslyckande och pekar istället på svenskars förmenta rasism.

Men viss förhoppning har jag ändå på deras kampanj. Man skriver på sin hemsida att ”Nollrasismveckan har som mål att öka förståelse och skapa debatt kring det mångkulturella Sverige.” Vågar vi verkligen hoppas på en öppen debatt?

Temaveckan känns ganska krystad i sitt upplägg. Man letar desperat efter rasistiska våldsdåd i Sverige, men är tvungen att inhämta en dokumentär från USA – om ett fyrtio år gammalt rättsfall.

Likaså ska man avsluta kampanjveckan med en intervju med lasermannen, Wolfgang Alexsander Zaugg, som själv har sina rötter i Schweiz. En intervju som görs av ungraren Gellert Tamas, som skrev boken Lasermannen – En berättelse om Sverige. I boken lastas svenskar i gemen för schweizarens brott mot andra invandrare. En genomgående tes i boken är att partier som motsätter sig massinvandring inte ska tillåtas ta plats i samhället de existerar i, då detta kan få störda personer att begå olagliga handlingar. Nå svensk, du känner dig väl skyldig till att den där schweizaren sköt iranier, greker och turkar precis som ungraren hävdar?

Lite tragikomiskt i ämnet är att BRÅ bekräftar att andra och tredje generationens invandrare, såsom Zaugg, är mer brottsbenägna än svenskar oavsett om de är rika eller fattiga, unga eller gamla, man eller kvinna och oberoende av var de bor i Sverige (BRÅ:s rapport ”Invandrare och invandrares barns brottslighet” från 1996)

TV4 är ett skämt som inte respekterar de avtal man skrivit under, men som gärna vill framställa sig som präktiga och moraliskt rättrogna i inrikespolitiska frågor. Så länge de fortsätter missbruka sin informationsmakt är de - för att använda TV4:s Bo Holmströms ord - en slemmig insekt. Men att säga så är direkt kränkande mot alla insekter, varför jag avstår från detta.

13 kommentarer:

Varjager sa...

Kommer aldrig bli en öppen debatt. Jag tror mer p åatt eliten kommer förbjuda och arrestera folk innan det händer.

Anonym sa...

Är det någon som egentligen är förvånad över att Bonniers äger de mesta aktierna i kanalen?

Anonym sa...

TV4 är ta mig f.. värre än SVT. Och då skall man veta att det finns de som menar att i jämförelse med SVT's propagandamaskin var Göbbels rena rama amatören!
Apropå propaganda: "Religion of peace" kampanjen som pågår i "Ummah Kingdom" (UK) just nu kommer vel säkerligen till Sverige inom kort? Rent bortsett från att här pågår kampanjer för Islam i när sagt alla media och i mycken myndighetsutövning kontinuerligt.

Anonym sa...

Den äckligaste av dom alla är rökaren B Magnusson,undrar var han lever sitt liv? Rinkeby?
TV4 är den kanal som är mest tillrättalagd av alla PK kanaler. De kör ofta med Sanslöski också.
Postkodsmiljonärens kameramän, ser till att kameran som fokuserar på programledaren alltid har personer med ickesvenskt utseende i samma fokus. När man sen sänder Deal or no Deal, ska det vara jämlikt med negrer och vita, men Timell ersätts väl snart av någon babian med ringar i öronen.

Anonym sa...

Förra gången dom körde antirasistveckan så slängde jag ut teven. Numera har jag widescreen-skärm till datorn och förnöjer mig med bloggläsning varav denna sida är en av favoriterna. Tack för Rakryggad och skit ner er TV4!

Anonym sa...

Varför hetsa upp sig pöjkar?
Själv har jag och familjen infört en helt TV-fri vecka i samband med den judiska bolsjevikkanalens svenskfientliga utsändningar!

Crille sa...

http://rakryggad.blogspot.com/

Jonas sa...

Man får väl säga grattis för reklamen du fick igår där din hemsida, med internetadress, syntes i flera sekunder i två nyhetssändningar på TV4. Bättre reklam är svårt att få gratis.

Många "islamofobiska" svenskar lär ha besökt sidan sedan dess.

Nils Dacke sa...

Bra och relevant inlägg av Weine.

Jag förstår däremot alls inte de antisemitiska påhoppen i kommentarerna ovan. Judarna är ju en av de grupper som genom århundradena råkat mest illa ut för islams framfart.

Anonym sa...

E-brevet till TV4 och deras annonsörer:
---------------------------------------------------------------------------------------------
Till Företaget som annonserar i TV4:

TV4 har nyligen hållit kampanjen ”0-rasism”:
-TV4 använder den mycket tveksamma och med kriminella associerade organisationen ”Expo” som källa.
-TV4 hänger ut och hetsar EMOT enkeltpersoner och organisationer som verkar inom ideellt förebyggande arbete mot våld och förtryck inom Sverige och i världen.
-TV4 väljer att INTE använda en sådan kampanj i ett konstruktivt samarbete med ovan nämnde enkeltpersoner och organisationer.
-TV4 väljer i stället att AKTIVT STÖDJA expansionen av en ideologi viss djävulskap ställer själv nazism och kommunism i skuggan och viss högsta målsättning är världsherravälde.

Det är dokumenterat att ideologiens anhängare världen över vid ALLTFÖR MÅNGA TILLFÄLLEN helt sedan år 620 visat att deras medel i deras krig för att uppnå detta är allt annat än fredliga.

Länkarna nedan ger bara några få av DE OFANTLIGT MÅNGA EXEMPEL som finns på ogärningar utförda av ideologiens anhängare. OBSERVERA att man med stärka skäl kan fråga sig om det är denna typ dödliga och valdliga handlingar som TV4 med sin kampanj stödjer:

http://i74.photobucket.com/albums/i272/xexon/june%2020/june%2021/christian_schoolgirls_beheaded_in_p.jpg
http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=video&file=07380922_chechnian_beasts.wmv
http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=video&file=another_beheading.wmv
http://www.actioninengland.gb.com/muslim_atrocities/Religion%20of%20Peace.htm
http://tbknews.blogspot.com/2007/10/violent-oppression-of-women-in-islam.html
http://www.frontpagemag.com/media/4CDF1CEC-779C-4699-A123-A8992F4D9219/5f35012e-a9b7-4553-abac-efed7da6c983.pdf
http://illustratedpig.blogspot.com/
http://www.thereligionofpeace.com/
http://ansiktsburk.blogspot.com/
http://www.youtube.com/watch?v=SzQFyhFNUtE
http://www.youtube.com/watch?v=OFuJz0hA5rc
http://www.apostatesofislam.com/media/stoning.htm#video
http://www.imittsverige.blogspot.com/
http://antijihadnorge.blogspot.com/
http://www.faithfreedom.org/audio-video.htm

DET ÄR DÄRFÖR MED MITT SAMVETS FULLA ÖVERTYGELSE JAG MÅSTE MEDDELA ER ATT JAG INTE LÄNGRE KAN KÖPA VAROR ELLER TJÄNSTER SOM LEVERERAS AV ERT FÖRETAG. OM JAG OBSERVERAR ÖVER ETT LÄNGRE TIDSUTRYMME ATT ERAT STÖD TILL TV4 HAR UPPHÖRD, SKALL JAG UTVÄRDERA EN OMPRÖVNING AV MITT BESLUT.

Med vänlig hälsning
Namn Efternamn
Titel
---------------------------------------------------------------------------------------------
E-post adresser till några av annonsörerna och TV4:

Ikea har inte E-post för tillfället, hemsida:
http://www.ikea.com/ms/sv_SE/customer_service/contact_us/contact2.html
Lensway: kundtjanst@lensway.com
Remembercard: kortservice@remembercard.se
Duoboots: info-se@duoboots.com
Tandblekning: info@tandblekning.com
Jobbexpressen: info@jobbexpressen.se
Lägenhetsbyte har formulär på hemsidan:
http://www.lagenhetsbyte.se/kontakta.aspx
Volvo har formulär på hemsidan: http://www.volvo.com/group/sweden/sv-se/Applications/ContactUs/generalcontact/
AMF: info@amfpension.se
OLW: konsumentkontakt@olw.se
Jaguar: JagInfo@jaguar.com
Riksgäldskontoret: riksgalden@riksgalden.se
Idre Fjäll: jocke.johansson@idrefjall.se
Apoteket har formulär på hemsidan:
http://www2.apoteket.se/Apoteket/Privatpersoner/Hem/default.htm
LÄTTA har formulär på hemsidan:
http://www.unilever.se/resources/contactus.asp
Tia: kundservice@svenskaspel.se
Sibylla: info@sibylla.se
Rexona: Se LÄTTA ovan.
Voltaren T: skriv.til@novartis.com
Electrolux: anders.edholm@electrolux.com
Dove: Se LÄTTA ovan.
Elgiganten: kundcenter@giganten.se
Michelin: market@se.michelin.com
Poolia: info@poolia.se
Indiska: pr@indiska.se
TV4: jan.scherman@tv4.se (denna adressen kanske inte fungerar)
tommy.jarnemark@tv4.se (denna adressen kanske heller inte fungerar)
Det kan ju gå att skicka till alla adresserna på TV4:
nyheterna@tv4.se
nyhetsmorgon@tv4.se
tittarombudsmannen@tv4.se
Formulär på hemsidan: http://tv4.se/omtv4/

Blaewaz sa...

Så var det alltså sagt:

” ... TV4:s kampvecka kan bäst beskrivas som en del av företagsmedia långsiktiga arbete att balkanisera Sverige. Man stigmatiserar svenskar som inte vill ha ett mångkulturellt Sverige. Den förnekar även mekanismerna som ligger bakom Det Nya Sveriges misslyckande och pekar istället på svenskars förmenta rasism. ...”.

Denna fråga gäller inte bara Sverige. Svenska germaner och germanfolk i övriga germanska länder är i mångt och mycket i samma belägenhet och har ömsesidiga angelägenheter i dessa frågor.

Nu bör svaret på detta komma.


Svenska germaner och germanfolk i övriga germanska länder ska gemensamt råda över utvecklingen av sina fäderneärvda länder medelst att försvara sitt skick, sin konst och sitt vetande. Likafullt, att värja sina gamla och sina barn, likaså, att säkra en god framtid åt sina barn, barnbarn och barnbarns barn.

Som ett allra första anslag för detta, måtte svenska germaner och germanfolk i övriga germanska länder gemensamt påbörja och allom bekantgöra följande uttalande:

1.De germanska språket i varje germanskt land ska ensamt vara huvudspråk i fråga om allt vad som där är gemensamt och allom bekantgöres. Oaktat detta, ska det vara tillåtet för alla germaner inom kretsen av alla germanska länder, att använda sitt eget germanska språk i alla dylika sammanhang.

2.Undervisningen och forskningen i historia i de germanska länderna ska lägga synnerlig vikt vid det egna germanska folkets och de övriga germanfolkens historia.

3.I fråga om troslära ska vikten läggas på fostran enligt den ursprungliga germanska uppfattningen om vad som är goda och lovvärda handlingar och likafullt på upplysning och forskning om den ursprungliga germanska uppfattningen om världen. I fråga om undervisning i kristendomskunskap eller andra trosläror av främmande ursprung inom de germanska länderna skall vikten läggas på upplysning och forskning om dessa företeelser.

4.Det skall inrättas en gemensam och allom bekantgjord, germansk folkhögskola inom kretsen av de germanska länderna. Denna folkhögskola skall ha ett särskilt vårdande och stödjande ansvar i fråga om punkterna 1 – 4. Den skall också stödja drift av olika företag och utbildning av arbetskraft som är av särskild vikt för de germanska folken.

Weine Berg sa...

Jonas: Tack för detta! Ska kolla upp inslaget närmare.

Anonym sa...

Nollreklam i TV4 ! Bojkotta TV4s annonsörer !