27 november, 2007

Brev till riksdagen och regeringen: Svar från Johan Linander (c)

Svar från Johan Linander (c )

Hej, det har i alla tider kommit invandrare till Sverige. Vad Maud menar, och som jag självklart står bakom, är att det inte endast är personer med enbart svensk bakgrund som byggt upp Sverige. Sverige hade inte varit som det är idag om vi inte haft invandring i alla tider. Jag har inte läst tidningen och lösryckta citat riskerar alltid att ge en felaktig bild. Du får inte heller glömma bort att det är en journalist som tolkat Mauds ord och skrivit artikeln.
MVH
Johan Linander

Riksdagsledamot för Centerpartiet,
södra Skånes valkrets
08-786 44 42, 070-268 96 01
http://www.johanlinander.se/

------------------------------------------------------------

Hejsan Johan,

Jag har skrivit till Maud (16/11) för att få reda på hur hon motiverar sitt uttalande. Hon har inte svarat ännu och jag tolkar det som att hon i varje fall inte har blivit felciterad. Att du antar att hon menar något annat än vad hon har sagt är därmed inte rimligt. Det är en milsvid skillnad på att säga att någon har gjort litet, mycket eller inget.

Att säga att det inte är svenskarna som byggt Sverige är en enorm skymf mot alla de generationer svenskar som inte längre kan tala för sig. Svenskarna byggde Sverige och invandring är i stor utsträckning en 1900- och 2000-talsföreteelse i de mängder som kan byta ut svenskarna mot andra folk på bara några generationer. Att jämföra dagens globala massinvandring med traditionell minimal invandring från Europa är absurt.

Förutsatt att Maud menar vad hon har sagt – ställer du dig bakom hennes åsikt eller tar du avstånd från det?

Mvh,
Weine Berg

4 kommentarer:

Anonym sa...

Konstigt att våra folkvalda politiker
inte är lika kritiska till media normalt sätt.Det är sjukt hur Riksdagsmän/kvinnor bara bryr sig på en karriär och skiter fullständigt i landet och folket.Dom borde alla skämmas åt vad dom står bakom .I mina ögon är dom bara ett gäng maktgalna & ryggradslösa kräk..
Johan C Skåne

Weine Berg sa...

Ja det är sorgligt att de inte vågar säga som det är. Det de gör får de många tusen kronor skattepengar i månaden för...

Anonym sa...

ÅHHHHHh du borde söka hjälp!

Weine Berg sa...

Anonym: Kan jag få lite hjälp av dig?