08 november, 2007

För känslig påföljd?

Det har varit mycket skriverier om barnflickan Jelena Ivanisevic som mördades i en lyxvilla i Göteborg i våras. Nu har domen kommit mot mördaren. Men punktSE:s läsare får bara reda på en del av det utdömda straffet. Enligt punktSE dömdes mannen till elva års fängelse (pappersupplagan, Göteborgsversionen). Detta är en direkt lögn då en kontroll med Hovrättens pressmeddelande ger följande utslag: ”… bestäms straffet till fängelse i 11 år. Mannen utvisas på livstid.”

Av någon anledning anser blaskan att bara delar av straffet är relevant. Eller så fruktar man att folk utan åsiktslikriktning riskerar att bli ”rasister” om de skulle få reda på sanningen – att mördaren är indier. Således måste vuxna människor handledas, anser punktSE.

PunktSE, jag tror att många med mig undanber er självpåtagna patetiska roll som mamma och pappa åt mig och hela svenska folket. Riskera nånting för något större än er själva, om ni vill bevisa er moraliska överlägsenhet. Men kom inte här och tro att ni är bättre än andra, för det är ni inte.

3 kommentarer:

Varjager sa...

Pk media förnekar sig aldrig. Ljug, för folk glömmer så lätt.

Anonym sa...

Eftersom punkt.se är en gren av Aftonbladet, som ägs av Socialist facket LO som vi alla vet har mångkulturen på sin agenda .Så blir man inte direkt förvånad.Mångkultur är ett verktyg som alltid har fungerat för att bryta ner samhällen med etniska motsättningar och alt vad det innebär "Söndra och Härska".
Johan C Skåne

Anonym sa...

Mördad i lyxvilla.. Vad trött jag blir.. Ett mord i en bostad som inte tillhör invandrare eller sossar så överglänser det alla mord och misshandelsfall som sker dagligen i Sverige.