11 november, 2007

På hycklares vis

Tydligen har näringsminister Maud Olofsson besökt Kina härförleden. Hon frotterade sig med de ledande personerna i extremiststaten och världens största diktatur Kina. Och gåvor kom hon med. Hon ville öka handeln mellan Det Nya Sverige och Kina. Pengar, pengar, pengar.

Lars Leijonborg har också varit i Kina som svensk representant. Den svenska regeringen bedriver handel med världens största diktatur - sug på den beska karamellen. Det är viktigt med dialog, motiverade både den gamla och den nya regeringen det hela. Göran Persson besökte Kina som svensk statsminister och lovprisade diktaturen - men fördömde svenska systemkritiker som varandes antidemokrater.

Oavsett om Sverige har en röd eller blå regering tycker de att man ska föra dialog med kinesiska antidemokraterna men de förvägrar dialog med Sveriges systemkritiker, som utmålas som antidemokrater för att de inte vill ha regeringens immigrationspolitik. Det säger oerhört mycket om regeringarnas ihåliga moral, hyckleriet, fegheten och enögdheten.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Patrasket i vår riksdag är ett gäng hycklande kräk.Att överhuvudtaget åka till Kina och träffa kommunistpartiets represntanter visar
tydligt vad dom har för människosyn, och hur oseriösa dom är.Att stöda
ett land vars regering sysslar med organhandel,där deras enbarns policy har prisats av FN och där slavläger med barnarbetare är ett vanligt fenomen borde få folk att VAKNA.Kina är det land som har fått mest utmärkelser av det fascistiska
FN,som kämpar för en världsregering.
Johan C Skåne

Guds Basun sa...

ÖH, blå regering? Efter Bohman inget blått parti i Sverige.

Johan sa...

Jag är djurvän och vill därför tillägga att det i Kina dödas miljoner djur varje år bara för pälsens och profitens skull.

Det handlar inte bara om uppfödda djur från djurfarmer eller vilda djur utan även om tama katter och hundar som fångas in i trånga burar. Efter transporten lastar man av burarna. Men i praktiken släpper man dem från hög höjd från lastbilen eller bussen direkt på marken och djuren får brytna ben och andra skador som följd.

Sedan dödas djuren (förhoppningsvis helt och hållet) innan man flår dem. Men inte sällan flår man djuren levande bara för att det ska gå snabbt och att inte pälsen ska skadas. De som flår djuren ser ut att ha roligt på videon jag sett. Mannen hånskrattar medan han gör det, även andra som tittar på.

Den här korta filmsnutten säger det mesta om hund- och katthandeln i Kina: http://www.petatv.com/tvpopup/Prefs.asp?video=jcruel_china_dog_UK