23 december, 2007

Julkrönika 2007

Rakryggad skriver ofta om Det Nya Sveriges immigrationspolitik. Den är ju en del av globalismen som riktar sig mot alla folk och länder. Nu när året nästan är gånget kan det vara läge att samla krafter inför ett nytt år av ständig kamp mot denna, och annan dumhet, oikofobi, trångsynthet och debatthaveri.

För att förstå dagens immigrationspolitik utan de tabun som åsiktsminoriteten har vävt in i varje infallsvinkel av ämnet, kan man använda följande tankeexperiment. Tänk dig att till exempel det afrikanska landet Nigeria är blottställt för en avsevärd invandring från hela världen. Svenskar, norskar, chilenare, indier, tyskar, indonesier, australier, britter, ryssar, araber, spanjorer och islänningar forsar in över de nigerianska gränserna. Tusentals, tiotusentals, hundratusentals. Är det tolerant att detta får fortgå så att nigerianerna prognosticeras vara i minoritet i sitt eget land efter bara två generationers invandring? Är det extremism när nigerianerna säger ifrån att de inte accepterar detta? Är det rasism att stoppa invandringen och skicka tillbaka utlänningarna? Vad är rasism och vad är sunt förnuft?Och hur kan man, trots all historisk vetskap, vara så okunnig att man bedriver invandring från länder som är exempellöst olikt Sverige? Hur man än vrider och vänder på det kan inte abborrar assimileras i en myrstack, och en myra kan inte assimileras i en sjö. Detta måste man kunna säga utan att det läggs in värderingar i huruvida abborrar och myror har olika värde. Den verklighet vi lever i sätter sina gränser, ofta på ett tydligt sätt och alltid utan hänsyn till åsiktsminoritetens fabulerande om ”sociala konstruktioner”. För visso är det ointressant om de - som försöker ta det som är vårt ifrån oss - bär slips, slöja eller vapen. Vi är de vi är och vi duger finfint som vi är.Det är helt naturligt att först och främst känna solidaritet med de egna: familjen, släkten, grannskapet, folket. Vi har ingen anledning att fortsätta importera hat och intolerans. Dagens samhällsproblem är inte vårt fel. De är vårt bekymmer. Men sjömannen ber inte om medvind - han lär sig segla. Vi måste själva vara bäste dräng och reda ut oredan på vår bakgård.

Det är folk som skapar länder och kulturer - inte tvärtom. Menar man allvar med mångfald, värnar man om varje folks särart och rätt till självbestämmande över sitt eget land och framtid. Medieföretagen, som besitter den största makten, ska inte längre få leka förmyndare åt oss vuxna människor. Vi tål sanningen!

Året 2007 är nästan till ända och kommersialismens största högtid är här. Men någonstans mitt i denna pengarullning finns ändå vår urgamla tradition med julfirande kvar. Vi firade jul långt innan vi blev ett kristet land och vi fortsätter fira jul även i dessa sekulära och materialistiska dagar. Ursprunget finns kvar där, men det är väl dolt. Jag hoppas alla Rakryggadläsare får uppleva en gemenskapens högtid i år!

Vi har också ett nytt år framför oss, med allt vad det innebär. 2008 är hoppingivande och det finns mycket positivt att förvänta sig under detta år. På många vis har 2007 visat att vindarna är på väg att vända och fylla våra segel återigen. Vi har lidit stora nederlag de senaste decennierna, precis som alla andra europeiska folk som har tappat kontrollen över sina ledare. Mycket har gått förlorat, men det viktigaste finns att vinnas – våra liv, vår identitet, vår framtid, vårt gemensamma arv – rätten att vara oss själva. Fortsätt kämpandet för ett bättre Sverige och en bättre värld, för kämpandet, den gemensamma strävan, är det enda vi har större makt över än vad våra vedersakare har.

Strävan att omkullkasta de mäktigas småskurna planer, dessa besserwissrars herravälde över våra liv och våra barns framtid, är utan jämförelse det mest avgörande i vår existens. En handling som definierar oss som människor.

Jag önskar alla Rakryggadläsare en god jul och ett gott svenskt 2008! Bloggen tar ledigt till strax efter nyår. Vi ses då – sida vid sida!

11 kommentarer:

Knute sa...

Ett mycket fint jultal Weine. God jul!

Tobias Struck sa...

Hej Weine. En knapp på min dator svarar inte, vilket gör att jag inte kan få fram adressen till "Varning denna blogg är islamofobisk". Jag skulle vilja ha bilden på min blogg, eftersom även jag är med på Expo-listan.

Väldigt bra Jul-krönika. God Jul!

Anonym sa...

Expo är ett skämt till objektiv rapportering. Mer köpt och mer partisk, hycklande och skapande av amsagor och agendor existerar inte i Sverige.

marcus sa...

Inspirernade krönika. God jul och gott nytt år weine. Jag ser fram emot att få fortsätta läsa din blogg 2008. 2008 är året då vi lägger i en högre växel.

Bengt sa...

God Jul fortsatt gott bloggande.

Skickar halsningen fran fjarran ostern.

Anonym sa...

Ja god jul wiene

/Foffe

Robin sa...

Mycket bra krönika !

+ Ha en riktigt god fortsättning och fortsätt med det goda arbetet !

Tobias Struck sa...

Weine. Kan du svara på en sak helt off topic:

Varför länkar inga systemkritiska/invandringskritiska bloggar (inklusive din) till min blogg? Ni läser mig och jag fanns med på Expos svarta lista (på 20 svenska "islamofoba" bloggar), men ni tycker tydligen att jag är för skruvad eller något? Sure, jag har mina egna idéer om saker, men är det inte det som är meningen att man skall få ha i ett fritt land? Det är åtminstonde solklart att jag är demkorat och mot våld/orättvisa/förtryck.

Jag har redan med dig i min bloggroll, nu undrar jag om du vill balansera detta :)

Weine Berg sa...

Tobias, jag ska ta en närmare koll på din blogg efter nyår så får vi se vad det blir.

Anonym sa...

Du skriver dig rakt in ihjärtat weine. Är det morgondagens ledare vi ser? Gott nytt år och god fortsättning. Ps. skulle du inte kunna ordna klistermärken som man skulle kunna köpa? Den här bloggen skulle nog kunna få många svenskar att vakna. Mvh Daniel.

Jarlabanke sa...

En av de vikigare saker vi kan göra är att ha makt över vart våra medel går, jämför med norgespatrioternas ansats nedan:

"Fredag 28.12.2007

NorgesPatriotene trenger din støtte

Nordmenn blir til enhver tid oppfordret til å støtte ulike organisasjoner. Nordmenn er svært givervillige og vi ligger i verdenstoppen når det gjelder å støtte ulike foreninger og organisasjoner. Mye av pengene går til bistand og hjelp til verdens fattige.

Mange nordmenn er praktiserende kristne og hvert eneste år får landets menigheter flere millioner kroner i støtte fra sine medlemmer. I tillegg velger mange å testamentere sine eiendeler til menigheten. Frelsesarmeen ligger desidert på topp og har mottatt 75 millioner kroner i 2007 i testamentariske gaver.

Nordmenn deler gladelig ut sine penger til de man mener fortjener eller trenger penger. Vi hører jo stadig at vi er et av verdens rikeste land og at det er vår plikt å dele godene våre. Men hvordan er det med samholdet i vårt folk? All statistikk viser at det kun er snakk om tid før etniske nordmenn blir i mindretall i eget land dersom dagens innvandringspolitikk fortsetter. Denne utviklingen vet vi at svært mange nordmenn ikke ønsker, tvert imot.

NorgesPatriotene er et politisk parti som stiller til Stortingsvalget i 2009. Vårt mål er å sikre nordmenn retten til et eget fedreland. Vi vil aktivt motarbeide dagens hårreisende innvandringspolitikk og vil sikre et Norge for nordmenn. Hvor mange millioner bør settes av til dette formålet? Det koster å drive vår kamp. Totalt gir nordmenn bort flere hundre millioner kroner av sin egen lommebok til menigheter, verdens fattige og til andre formål. Hvor mye mener du dine barns fremtid er verdt? NorgesPatriotene er din garanti for at dine etterkommere skal kunne leve opp i et trygt og godt Norge. Støtt NorgesPatriotene i dag. Vårt kontonummer er 0539.53.80933. "