14 januari, 2008

Insändare: Halmstad 700 år

Hälsningar från turiststaden Halmstad. En stad som med pompa och ståt och massor av pengar firade 700-årsjubileum förra året. Då precis som i dag, förnekar man kategoriskt stadens monumentala problem med ständigt tilltagande brottslighet och mycket grova kriminalitet. Kommunpolitiker och lokalpress (Hallandsposten) gör sitt yttersta för att tiga ihjäl det socialpolitiska experimentet med okontrollerad massinvandring från Balkan, Mellanöstern och Främre Asien, som gått alldeles överstyr. Medan lokalpolisen är starkt underbemannad, och samtidigt är föremål för ständiga omorganiseringar…!

Munkavle på allmänheten
Att i lokalpressen, på läsarnas forum, försöka kritisera situationen genom insändare eller debattartiklar, är helt förbjudet. Skribenter med avvikande åsikter (vilka prioriterar sanningen) är utestängda från Hallandsposten (HP). Istället erbjuds läsarna ett likformigt, falskt babbel grundat på politisk korrekt propaganda och desinformation.

I Halmstad råder det åsiktsdiktatur, precis som i övriga Sverige. HP trycker inte en mening som andas kritik mot vare sig politiker eller etablissemang i invandringsfrågan. Samtidigt är det förstås inte heller tillåtet att, med ett enda ord nämna den utbredda och tunga kriminalitet som lokalt är förknippad med immigrationen. Man har helt enkelt lagt beslag på ”sanningen” och gjort den till en monopolvara!

Ett av de absolut största hoten mot demokrati och utveckling i åsiktsdiktaturens Sverige är - förutom passiva och fega politiker - den av etablissemanget styrda dagspressen. Där korrumperade chefredaktörer och politiskt fisförnäma ledarskribenter, i sin ynkliga undergivenhet, valt att driva någon sorts pseudodebatt som fullständigt saknar betydelse för den politiska utvecklingen i landet.

Samma förhållande gäller förstås också lokalradion, Radio Halland. Samt inom det kommunalägda fastighetsbolaget (HFAB), hyresvärd för praktiskt taget alla nya ”kulturberikare” i Halmstad. Kollektivt lägger man locket på.

Fast… man kan naturligtvis inte kritisera något, som man själv i sin politiskt korrekta inskränkthet en gång ställt sig bakom! Redaktionellt, politiskt, medialt och folkhemsmässigt…

Idiotförklarade danskar
Det förefaller som om man trivs alldeles utmärkt med detta! Det korrupta etablissemanget i Halmstad väljer att blunda för katastrofen. Då de multikulturella aktiviteterna blir alltför påträngande, rusar den självutnämnda politiska tyckardoktrinen till undsättning och börjar mekaniskt rabbla patetiska floskler i likhet med: ”solidaritet”, ”demokrati”, ”tolerans”, ”humanitet”, ”integration”, ”mångkultur”… Under tiden blir människorna som dagligen drabbas av ”flyktingarnas” samhällsterror allt mer förbannade. Det jäser bland folket; de som tvingas subventionera hela detta magnifika kalas - mot sin vilja!


Och arme den sate som officiellt vågar andas ett ord kritik. Omedelbart blir han eller hon attackerad av vänstermaffian (uppbackad av den ryggradslösa dagspressen, SVT och Statens Eko i P1) med grundlösa invektiv som: ”rasist”, ”främlingsfientlig”, ”fascist” och ”nazist”. Den svenska journalistkåren framstår som västvärldens absolut mest stupida yrkeskategori. Utan konkurrens!

Ett av de senare bevisen, var i anslutning till det danska valet i höstas. De svenska journalisterna försökte desperat, genom det ena stolliga påståendet efter det andra, överträffa varandra i övertygelsen att danskarna var kompletta idioter som inte röstade på ett muslimskt parti! Samtidigt försökte man manipulativt göra den muslimske partiledaren till valets egentlige segrare… fast partiet i själva verket fick minst röster… Dagstidningsjournalistik på mycket hög - svensk - nivå!

På flykt
I likhet med många landsmän i Halmstad, har jag mycket svåra problem med integrationen. Näeej… jaag äär svensk! Alltså ett omvänt integrationsproblem… Min stadsdel, som heter Linehed och ligger i östra delen av Halmstad, genomgår sedan en tid en total förändring. Eller rättare sagt: förnedring. Jag och min familj har haft vår bostad och vårt hem här under mer än 20 år. Nu förbereder vi oss dock på att snarast möjligt fly härifrån. Det är inte längre en stadsdel habitabel för normala människor. Vi anser oss normala… Mångkulturen har nämligen flyttat in. Med allt vad detta innebär.

För varje månad blir det alltmer sällsynt att, träffa landsmän eller höra sitt eget modersmål talas. Alltså svenska. Klädmodet har ändrat karaktär; var och varannan kvinna bär numera slöja medan det syns en och annan burka (vandrande tält.). Bland unga pojkar och deras pappor är det gympaskor och camo som gäller; grönt eller ökenfärgat! Alternativt gympaskor matchat av Addidas-byxor med vita stripes. Dessutom blir det allt vanligare med pitbullterrier (kamphundar) i grannskapet. Samtidigt har bilparken ändrat utseende. Det uppträder allt oftare bilar i den övre prisklassen: svart BMW är förstås mycket vanligt förekommande, men även bilar som Porsche Cayenne har hittat till ”arbetarkvarteren” i östra Halmstad, samt SUV:s, Mercedes och Audi förstås. Bilmodeller som tidigare varit relativt sällsynta bland de inhemska hyresgästerna. När man kollar registreringsnumren hos bilregistret blir man en smula konfunderad; inte bara med tanke på ägarnas ofta svåruttalade namn…

Vi svenskar som fortfarande bor kvar, använder gärna ordet: invasion. Fast officiellt talar man visst om ”flyktingar”! Oavsett vad man politiskt korrekt föredrar att kalla fenomenet, är hela föreställningen under alla omständigheter - och av flera olika anledningar - extremt påfrestande.

Koncentrat av Det Nya Sverige
Det innebär oerhörda svårigheter att, anpassa sig till alla olika kulturer med tillhörande folkgrupper och "etniska fraktioner" som etablerat sig i grannskapet.
De multikulturella aktiviteterna, inte minst de nocturna... där upplevelserna för utomstående ofta blir väldigt traumatiska med både ljud- och ljuseffekter, leder inte sällan till sömnstörningar. Ja, nu tänker säkert många att, så här i jul- och nyårstider måste man ha viss tolerans för den pyrotekniska traditionen med raketer och smällare! Fast det är inte detta jag syftar på. Nej, jag tänker på de två månader av utländsk terrorverksamhet som hemsökte vårt bostadsområde Linehed/Andersberg i östra Halmstad. Och som slutade precis innan jul, då polisen efter mycket om och men lyckades få stopp på kriget. Det var en regelrätt våldtäkt av vårt bostadsområde.

Konflikten hade alla ingredienser som medger att det får kallas krig: dagliga skjutningar, ett stort antal bilbränder, ett par mordförsök på öppen gata, inbrytning av polisens piketstyrka, flera skjutningar genom fönster in i bostäder, mordbränder, misstänkta bilbomber, bomber riggade i anslutning till byggnader…samt knivskärningar, slagsmål och misshandel. Flera av händelserna utspelades precis utanför våra fönster! Från vårt vardagsrum upplevde vi ett koncentrat av Det Nya Sverige.

Lokalpressen har rutinmässigt förstås varit sparsam i sin rapportering. HP har i hycklande ordalag talat om ”familjen” och ”gäng”, medan man konsekvent smusslat med informationen. Precis som vanligt tiger man ihjäl sanningen. Och har naturligtvis inte med en bokstav yppat vad för slags människor det handlar om, eller varifrån de kommer, som legat bakom terrorn och våldet. Och som under lång tid utsatte så många människor i omgivningen för direkt livsfara. För att inte tala om den utpräglat obehagliga och psykiska påfrestning som det har inneburit att behöva leva med dessa aktiviteter kring sitt hem. Och att ständigt bli påmind om terrorns närvaro, varje gång man tittat ut genom fönstret. Dessvärre en daglig situation i Det Nya Sverige, vilket gör att man drabbas av permanent illamående och en krypande känsla av obehag. Stavat: o-t-r-y-g-g-h-e-t.

Evig förbannelse
Vad har vi svenskar gjort för att drabbas av allt detta elände? Förtjänar vi verkligen inget bättre än att bli offer för en accelererande, primitiv våldsspiral? Dessvärre jag ser jag ingenting som tyder på att någonting kommer att förändras… till det bättre… inom överskådlig framtid! Det tycks vila en förbannelse över att vara svensk. Eller rättare sagt: det vilar en förbannelse över hela Sverige.
Tillåts den mångkulturpolitiska utvecklingen i Halmstad fortsätta i nuvarande takt, är vi snart tillbaka där man en gång började - tidig medeltid, för 700 år sedan!

”Svensk medborgare, på väg att lämna Halmstad”

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nåväl alla HEDERliga nordbor, det finnes bara två utvägar ur detta, ANTINGEN
vår undergång som nordbor ELLER
gemensam, enad kamp och seger för vår rätt, för oss, de nordiska folken, och våra länder.

VÅRA ORD PÅ NÄTET SKALL NU OCH FRAMGENT ALLRA YTTERST VILA PÅ VERKLIG HANDLING, INTE TVÄRTOM.

- INNAN DESS KOMMER INTE NÅGON GOD FÖRÄNDRING TILL STÅND, OCH SNART NOG ÄR DET FÖR SENT.

I DETTA AVSEENDE FINNS INGET ATT VÄNTA PÅ.

Såsom i följd av inlägget 12 januari, 2008 'Diskussion förbjuden': ”Ericsson sa... Ta tag och BÖRJA NU!!!”.

”Ericsson sa...”:
”Ta tag och BÖRJA NU!!!
................. . De, våra barn, har all rätt till sitt ursprung för sin framtid i sitt nedärvda land.

Här i vårt nedärvda land, Sverige, är det vi som skall bestämma, vår stämma som skall gälla! Detta måste vi nu rejält och oeftergivligt ta tag i och visa. För detta krävs det en kamp med ett uppbyggt, avsiktligt, ivrigt och ihärdigt arbete för oss svenskar, alla nordbor och våra länder sammantagna. Annars kan vi inte lyckas och kommer istället att bli slutligt utplånade.

Nu gäller det alltså att se till att livet går vidare på våra villkor i motsats till den förnedring vi lever under bland annat som ovan. Var och en av oss svenskar måste därför nu ta tag och ansluta sig i de befintliga kampled och sammanslutningar som finns. Även om vårt sakläge på sikt innebär att en ny gemensam sammanslutning för vår kamp måste växa fram, är det avgörande att vi tar tag nu; BÖRJA NU!!!".

DETTA ÄR VÄGEN TILL VERKLIG HANDLING.

Anonym sa...

I den västra förorten i Stockholm där jag bor har 90% av svenskarna lämnat området i protest. Men vilken sorts protest används, jo dom röstar med fötterna. Jag och min familj bor kvar fortfarande efter 30 års boende här.
En liten notis, jag känner personligen minst 10 pers inkl. mig själv som blivit rånade här i området. Undrar om de pk-korrekta har en motsvarande upplevelse. Ovanståend är en spontan yttring efter att jag läst din artikel.

Fenrisulv sa...

Man kan med visst fog gissa att det är den svårt drabbade signaturen "Christer" som skrivit denna insändare. Om så är fallet, stå på dig "Christer" vi är fler än du tror som ser ditt lidande och i omfattande utsträckning också känner igen det som vårt eget.

Peter sa...

Vi tvingas kontakta andra lander sa de kan hjalpa oss i var situation. Svenskar behover en fristad, en plats att kunna leva ifred utan oro och hot utanfor dorren. Det ar en hemsk berattelse, hur skulle den miljon upplevas av barn? Det passar "bra" att Radda Barnen stoppar rapporten om vlad och hot mot barn och skickar 90% av sina hundratals miljoner till utlandet. Brevet borde sattas in pa forsta sidan pa alla tidningar sa vi kommer ihag vilket lidande folk utsatts for, brevet borde spridas till alla bloggar. Man blir mer upprord for varje dag som gar, varje dag forsamras situationen, varje dag sprids elandet till nya orter. Vi styrs av sinnessjuka manniskor.

Anonym sa...

det ända vore en delning av sverige ett mullti land och ett etniskt svenskt det är nog enda möjligheten som det ser ut idag

Scyphe sa...

Det är med stor sorg jag måste medge att det börjar närma sig den tidpunkt då det är för sent att vända på trenden. Vi kanske redan har passerat den, det är svårt att se igenom det tjocka dimtäcket som kallas "politiskt korrekt" och "multikulturellt samhälle". Med mord, bomber, misshandel och så vidare går det inte blunda för att även Halmstad är ett symptom på något som politiker och de etablerade vägrar erkänna existerar.

Jag välkomnar alla att titta in på www.fomi.nu (senast omtalade i expo som någon sorts främlingsfientlig organisation, något som är så långt från sanningen man kan komma, men det är ju det starkaste kortet som halal-hippies använder sig av för att tysta kritiken).