27 januari, 2008

”Priset till gnälligaste jävla folkslag går till…”

Är det något som saknas i Det Nya Sverige så är det ohejdade känsloutbrott mot konsekvenserna av den politik som håller på att sänka hela Sverige till botten. När jag stötte på nedanstående blogginlägg på en, för mig okänd, blogg var det en befrielse att läsa en rasande ordström från en subjektiv vinkel från Mia, kvinnan bakom nämnda blogg - BasinCityBlues. Ordvalet är vågat och vulgärt vilket är naturligt i en text av den här karaktären. Håll till godo!Och priset för gnälligaste folkslag går till…
Varför måste alla blattar gnälla så förbannat hela jävla tiden? Siktar det på nån slags jävla global prisutdelning som jag missat? Vad fan ÄR detta?
Åh gud det är så synd om oss för vi måste bo i förorten. Åh guuuud vi lider för att vi är fattiga. Åh gud vi liiiiiider för att vi måste råna och slå ned folk för att vara balla. Åh guuuuud ååååh alla helvetes förbannade kval.

Shut
the
fuck
up.

Så här är det va: Förorterna var fina områden innan ni flyttade dit. Ni har fuckat upp dem själva. Jag har bott i en av Sveriges jobbigaste förorter länge och inte fan är det de ytterst få svenskarna där som förstör hela jävla stället. In fact har det funnits fattiga och socialt utslagna svenskar i evigheter, men de har inte förstört hela stadsdelar med extremt våld och kriminalitet för det.

Här har ni alltså socialbidrag, bostad, sjukvård, alla chanser till utbildning, karriär och ett fint jävla liv presenterade på ett silverfat. Det är bara att ta för sig. Men nej, det ska gnällas istället. Var det bättre i mellanöstern eller? Är livet lättare där? Är det liksom lulligare och friare och finare med mer möjligheter? Ja men fucking flytta då! Ni kan språket och kulturen, ni har säkert
familj att bo hos. Seriöst håll käften och dra. Om jag bodde i ett ”hemskt land” och hade en bättre valmöjlighet skulle jag flytta direkt. Men nej, det faller inte heller på läppen va?

Och gud förbjude att man ska behöva göra som alla andra, vi som släpat oss iväg från förorten. Gå i skolan och skaffa en jävla utbildning och kunna flytta själv. För det är vad, för jobbigt? Det är lättare att råna folk? Eller åh, nej nu vet jag, ni blir diskriminerade mot på arbetsmarknaden? Glöm kvotering och all sån skit, det är nog bara en myt.

Jag är TJEJ, kom inte och snacka om diskriminering! Jag har dessutom bott flera år i ett helt nytt land med en helt ny kultur och ett språk jag inte kunde prata eller förstå alls och det var skitsvårt. Men jag lärde mig och uppförde mig och försökte bidra till deras samhälle och inte fan betedde jag mig som en jävla demolerande parasit.

Det finns tusentals invandrare i Sverige från alla delar av världen. Det finns thailändare, tyskar, sydamerikaner, spanjorer, finnar, indier och allt jävla möjligt. Men ingen gnäller lika mycket som mellanöstern/arabblattarna. Vad fan sysslar ni med? Fattar ni inte hur jävla tragiska ni ser ut? Vad vill ni ha? Sympati eller? För att Sverige hade mage att erbjuda er det där silverfatet när ni inte hade någon annanstans att ta vägen? Gud förbjude.

Om det nu är så jävla hemskt i förorten kan ni fan fixa det själva. Det är er stadsdel eller hur, där inga ‘’svennehoror” hör hemma? Kom då fan inte och gnäll till svennehororna när ni har problem. Fixa ett jävla neighbourhood watch system, håll koll på de unga pojkarna så de inte behöver bli fängelsekunder, försök att se till att varenda jävla brud inte blir
gängvåldtagen eller hedersmördad eller vad fan som ligger på agendan för dagen. Men nä inte det heller? Är det också jobbigt?

Varför orka bry sig när man kan ha svensk jävla skattebetald polis spendera 15 bilar på att cirkulera stället på nätterna för att det är så förbannat
mycket kriminalitet. Ni vet själva lika väl som jag att polisen får spendera miljoner av sina resurser bara för att hålla koll på förorterna. Vet ni hur jävla mycket stålar ni kostar det svenska samhället?

Jag blir så jävla trött. Finns det ingen jävla end på gnället? När fan är ni nöjda? När ni får flytta till ett land där ni får 60.000 i månaden skattefritt utan att göra ett skit och bo i en jävla mansion och ha en personlig parad med fyrverkerier och konfetti varje dag som hyllar er underbara fantastiskhet? Sverige har för fan böjt sig åt alla olika håll och tagit alla jävla kompromisser möjliga för att göra er nöjda.

Tror ni att samma sak skulle hända om en miljon svenskar flyttade till Iran? Tror ni de skulle ge svenskarna några som helst förmåner? Tror ni någon slags mellanösterstyre skulle låta dem hota den lokala befolkningen? Eller låta dem sprida en totalitär ideologi som förespråkar vad som är tvärt emot landets jävla grundlagar? Och sedan mordhota dem som säger emot? Tror ni de skulle låta svenskarna sprida mer grov kriminalitet än vad som någonsin inträffat tidigare i hela landets historia? Tror ni de skulle låta svenska flickor gå utan slöja?

Och så undrar ni varför så många svenskar inte vill ha er här, och varför de blir fler och fler varje sekund, och varför det blivit nästan helt rumsrent att vara Sverigedemokrat. Men whooopdefuckingdoo vilket jävla mysterium. Ring Mulder och Scully, eller för fan kontakta NASA direkt för det kommer att krävas riktiga genier för att lista ut den gåtan.

Svennehororna, kära ni, är trötta på att behöva städa upp (och betala för) eran jävla skit.
*fräs*
~

10 kommentarer:

Spitfire sa...

Mia, min spontana reaktion efter att ha läst ditt enastående inlägg:
Jag älskar dig!
Du har ett litterärt sätt att uttrycka dig på, som jag sällan skådat tidigare. Ja, I,m serious, God damn it...!
Ditt sätt att mixa förortsjargongen med brilljanta analyser och skarpögdhet, kryddat med en målerisk vulgoterminologi... saknar motstycke. Ja, jag är fortfarande allvarlig, och menar varje ord.
Din intellektuella skärpa är oemotståndig... Det är det som imponerar mest, och på vilket sätt du lyckats baka in den i texten.
Människor av din kaliber är just vad detta landet behöver, om vi skall överleva den upplösning och det förfall som präglar vår nuvarande svenska vardag.
Ser fram emot fler analyser, vilka dessutom kanske kan stimulera och få fler att upptäcka den fara som står för dörren!

DDR2 sa...

Wow. Word.

Ord och inga visor detta, skrivet på ett sätt som blattingarna borde förstå dessutom...

Robsten sa...

Ja det var fanimig ord o inga visor det, hoppas hon inte är feminist eller något bara;-)

Tobias Struck sa...

Mig hatar hon för att jag (under min onyktra epok) råkade påpeka ett stavfel i en av hennes texter. Men i denna salva fanns det ingenting att klaga på och jag tar av mig hatten och bugar mig till golvet för ordspottandets okrönta drottning.

spitfire sa...

Tobias Struck... ja, på tal om stavfel, så upptäckte jag ett stavfel i min kommentar här ovan.
Fingrarna hade bråttom, i min iver över att spontant lovorda Mia; då jag skrev briljanta... snubblade fingrarna på l:et.
Fast det sån't som händer...

norbergssonen sa...

Kolla också in Mias senaste (om våldtäkter)!

Fröken Sverige sa...

Ja, Mia är fullkomligt strålande!

http://basincityblues.wordpress.com/2008/01/26/det-dar-da/#comment-10080

/FS

Anonym sa...

Kanon kommentar! Mera sånt snack så att dom PK också fattar att det kanske inte bara är "lågutbildade" män som har ruttnat på eländet! Jag säger bara fantastiskt och lyfter på hatten åt detta verbala geni... Tack MIA....

Mia sa...

Det händer relativt ofta att någon påpekar stavfel på min blogg. Eftersom mina fingrar oftast är snabbare än min hjärna.

Det stör mig inte. Det som stör mig är när någon lägger till något i stil med ''din jävla idiot'' efter att de påpekat stavfelet.

Sånt gör mig sur.

Mia sa...

Tack alla för allt snällt förresten. :D