03 januari, 2008

Säfflekvinna drogad, kidnappad, våldtagen och dumpad på p-plats

UPPDATERAD Jag var hemma i Värmland över jul och nyår. Något som jag har lärt mig är att mitt hjärtats hemtrakter inte är förskonade från amerikansk inrikespolitik, så kallad mångkultur. Det som tidigare var förbehållet de tre storstäderna Göteborg, Malmö och Stockholm finns nu att tillgå i stort sett över hela Sverige men I varierande grad. Samtidigt vill de kommuner som varit dumma nog att ta emot flodvåg efter flodvåg av låtsasflyktingar vill tvinga andra kommuner att vara lika dumma. Argument som används är “solidaritet” och “allas lika värde”. Om dessa fraser stämmer borde således dessa frasers verkliga motsvarighet återfinnas I de helöppna kommunerna. Men vad hittar vi där? Kriminalitet, arbetslöshet, svenskfientlighet, skolbränder, raketskjutningar, gängkrig och mycket annat som hör globaliseringen till. Vad är det man menar?

“- Nu har vi det förjävligt och det är dags att ni tar ert ansvar och får det lika förbannat jobbigt som vi har!” Eller?

Nåväl, det var ett stickspår. Jag skulle berätta om ett fall som jag önskade jag inte hade läst om.

Året kunde ha slutat bättre för den 23-åriga kvinnan från Säffle. Lördagen den 22:e december var hon ute och hade det trevligt på en krog i den lilla staden Säffle. När hon var på dansgolvet blev hennes drink sannolikt preparerad. Efter att ha druckit färdigt drinken blev allt svart. Under söndagsförmiddagen vaknade hon upp - på en parkeringsplats i Kronoparken i Karlstad, som ligger 6 mil från Säffle. En del av hennes kläder var borta och hon var öm i underlivet. Hon mindes absolut inget av vad som hade hänt eller hur hon kunde hamna i Karlstads mest mångkulturella stadsdel. Men lägger man ihop två och två får man fram ett ganska vanligt kulturmöte i Det Nya Sverige som svenska kvinnor får erfara. Men det behöver naturligtvis inte ha varit så. Att hon dumpades i Kronoparken är inget bevis i sig. Utan vittnesmål eller gärningsmän är det svårt att veta vem som faktiskt ligger bakom.

Men klart är, att under 2008 kommer många svenska kvinnor att få känna på den internationella solidaritetens famösa degenerering.

10 kommentarer:

z999 sa...

Du har ju tagit upp en del om den allmänna kriminaliteten här Weine i två bloggposter.

I Stockholm just nu så pågår en inbrottsvåg som är kraftigare än dne under sommarhalvåret. Enligt polisen rör det sig om organiserade ligor som utnyttjar del polisens ineffektivitet och dels att människor i Sverige inte får beväpna sig för att försvara sina hem.

En undersökning om allmänhetens förtroende för polisen-
Läs här

Berit sa...

Weine, hoppas du inte uppfattar mg som petig eller näsvis nu men jag reagerar på att du skriver "från amerikansk inrikespolitik, så kallad mångkultur."
Visserligen förekommer de så politiskt korrekta mångfaldssträvandena här i USA men vad man ser mest är den lyckade "smältdegeln" vilket är en annan sak.
Har ingen aning om hur mycket du vet om amerikanskt liv men jag vill gärna att du tar del av vad jag skrivit om Invandrare på Every Kinda People.

Weine Berg sa...

Berit: USA har lämnat smältdegel-utopin och använder numera salladsskåls-utopin. Den enorma mängd mexikaner och andra som kommer över den södra gränsen är varje år 3 miljoner - olagligen. Ett flertal stater i södra USA (bland annat Kalifornien och Texas) har nu demografiskt försatt ättlingarna till européer i minoritet. De invällande mexikanerna tränger undan både europeiskättade och afrikanskättade och mycket lite av smältdegelfantasin omsätts numera till verklighet. Det är min bild av en del av USA.

Berit sa...

" Smältdegel-utopin" har övergivits i framför allt Kalifornien (den mest socialistiska av alla stater), det har du rätt i . Det beror på politikers själviska maktbegär och röstfiske att man inte sätter stopp för den illegala invandringen.
Men om man tittar på "fly over country", på "vanliga" knegande amerikaner utanför the beltway så fungerar smältdegeln alldeles utmärkt fortfarande.

Johan C Skåne sa...

Afoamerikaner och Vita flyr LA och andra städer&stater då rastiska La Raza rörelser ockuperar USA och tränger undan alla icke Latinos.Allt enligt Elitens planer.

Läs denna artikel.
Racist Mexican Gangs "Ethnic Cleansing" Blacks In L.A.

http://www.prisonplanet.com/articl
es/january2007/220107mexicangangs
.htm
------------------------
och titta här
Alex Jones on Illegal Immigration - Part 1/12
http://www.youtube.com/watch?v=bv
nS_lqG38o
-----------------------------
Johan C Skåne

Anonym sa...

Jag trodde du var saklig i dina uttalanden men du påvisar ju bara allmänna fördomar bara för att hon "...Hon mindes absolut inget av vad som hade hänt eller hur hon kunde hamna i Karlstads mest mångkulturella stadsdel..."

Var är bevisen för att det är ett "invandrargäng" som gjor detta?
Var är dina belägg och bevis förutom dom egna fördomarna?

...det kanske var ett "svensktgäng" som dumpade henne där bara för att ge området skit för det. Men visst enligt brottsstatistiken så faller väl lotten på en invandrare istället. Kanske en finländskinvandrare...vem vet ;)

/Pekka

Weine Berg sa...

Pekka: Jag skriver inget om vilka gärningsmännen är, men jag är ganska säker på att jag inte blir förvånad över deras identitet om dessa grips. Jag vet inte vilka som gjorde detta och visst har jag fördomar om gärningsmännen, men en fördom är inte nödvändigtvis fel eller falsk. En fördom är per definition "ett förutfattat antagande" och detta antagande kan vara fel - eller rätt.

Hela Svenska Folket sa...

Hur kan det komma sig att i övrigt intelligenta människor låter vänsterkollaboratörerna lura dem att tro att tidigare generationers samlade (negativa) erfarenheter av andra "kulturer" skulle vara helt ogrundade "fördomar" och att aktuell brottsstatistik inte skulle vara giltig för riskbedömningar ? Bedömningar av framtida skeenden handlar per definition om riskbedömningar eller sannolikhetskalkyler. Förutfattade antaganden bygger oftast på att man utnyttjar egna eller andras tidigare erfarenheter och överför dem till situationer med likartade förutsättningar. Alla normala människor gör riskbedömningar inför olika beslut, t.e.x. "ska jag ta en nattlig promenad i Rosengård eller inte ? Har jag något att vinna, har jag något att förlora på det ? Vad har hänt i tidigare fall med likartade förutsättningar ?" Vid vissa omständigheter där vinst/riskkvoten är särskilt låg blir det naturligt att man i sin egen tolkning av ofullständig information lägger ribban lägre än de beviskrav som skulle gälla i svensk rättspraxis.

Carl fd Sosse nu Sverigedemokrat sa...

Vad satan införs inte DNA register då kan de lätt hämta gärningsmannen. de invandrare som har ren mjöl i påsen har inget emot detta. nästa gång är det nån politikers anhörig som råkar illa ut. först då blir det DNA egister

World traveller sa...

Foerutfattade meningar??? I alla tider har folk sagt "vaend aldrig ryggen aat en muslim" (foer daa faar du en kniv i ryggen). Det staar att laesa i gamla boecker/skildringar fraan sekelskiftet och aennu tidigare.