21 januari, 2008

Utländsk pedofil dömd till två års fängelse

En 33-årig man utgav sig för att vara 19 år och sökte kontakt med småflickor via snuttis.se att chatta med. Med förskrivna förföriska brev kontaktade han förmodligen många flickor. En flicka som hamnade i hans våld var en 13-årig autistisk flicka i nordvästra Skåne. Under ett lov lockades hon en dag att hälsa på 33-åringen. Efter en stund blev den autistiska flickan våldtagen i mannens säng. Man hittade senare sperma i flickans trosor.

Mannen kunde gripas tack vare flickans familj. Mamman och en äldre dotter kunde via flickans hemsidekonto spåra mannen och meddela polisen. Den s.k. mannen dömdes till två års fängelse av tingsrätten. En dom som nu fastslagits av hovrätten. Två års fängelse för att ha förstört en liten flickas liv. Snacka om klapp på axeln!

Den dömde är:

¤ Martin Jonsen, dansk, född 1974

Men stanna i Sverige - ja, det får han. Det svenska rättssystemet (eller felsystemet?) är makalöst!


Extern länk
Våldtog 13-årig autistisk flicka

10 kommentarer:

Johan C Skåne sa...

Vilket svin.Två år för ett förstört liv .Han kommer förmodligen att fortsätta förgripa sig på barn när han kommit ut igen.

Även om han blivit utvisad så hade han ej haft några problem att ta sig in i Sverige igen .Åker man över Öresundsbron till Malmö eller via Helsingör &Helsningborg så behöver man inte visa något pass.

Anonym sa...

Kastrering skulle absolut vara obligatoriskt för sådana individer.
Det skulle utföras med rakblad och
självklart utan någon bedövning!

Anonym sa...

FÖRMODLIGEN KAN MÅNGA MOTSVARANDE VÅLDTÄKTER BEGÅS I NORGE, DANMMARK, FINLAND, O.S.V., ALLTSÅ I LÄNDERNA NÄRMAST OSS UTAN AT VI FÅR VETA OM DET GENOM DEN SEDVANLIGA NYHETSFÖRMEDLINGEN.


När det gäller att avskärma nyheter från de övriga nordiska länderna är förmedlarna NÄMLIGEN väldigt "nationalistiska". SE BARA PÅ DET SOM ANFÖRS NEDAN och betänk att den styrande överheten vill låta detta gå för sig, men varför? Jo, dessa människor räknar med att de inte själva kommer att drabbas:

Överfallsvoldtekter og forsøk på slike voldtekter i Oslo 2007 og 2008

Politiet har registrert 18 overfallsvoldtekter og voldtektsforsøk i Oslo siden nyttår

Til sammen er det hittil i år anmeldt 138 voldtekter. Dermed utgjør overfallsvoldtektene og forsøkene på slike voldtekter 13 prosent av det samlede antall voldtekter.


http://www.aftenposten.no/nyheter/oslo/arti
cle2095995.ece


http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/artic
le2038852.ece


http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/artic
le2038624.ece


------------------------------------------------------------------

Anonym sa...

Rättsväsende i sverige? ett skämt...

2års fängelse bara det är för långt o ett löjligt lågt skadestånd han kommer att strunta i att betala eftersom han dessutom är arbetslös och lever på soss..

Nu är det så att han går på våra gator igen i slutet av Januari -09

O skulle han haft en bostad skulle han varit ute i sommar...

Anonym sa...

måste få hålla med om d mesta som skrivs här inne. Men fakta är att tjejen själv har varit med på samlaget säger hon iallafall. Men det hör inte hit alls. För martin jonsen är 33 år och tjejen i fråga är bara 13 och hon är ett barn, martin jonsen ska vara den som är den vuxna av dom två. Fast att hon nu har varit med på samlaget så kallas och rubriseras det ändå som våldtäkt på miderårig. Och jag håller helt med att 2 år är aldeles för lite när man berövat en männsikas chans att vara helt lycklig resten av livet, men hon har ju varit med på det fast att de är fel av den som ska vara vuxen.
Nog sagt om detta, så tycker jag oxå att han är ett stort svin och bör sitta mycket längre straff än det han fått... Han förtjänar mer tycker jga iallafall...

Anonym sa...

Ok missförstå mig inte jag försvarar inte denna persons handlingar och jag tycker att det är bra att man slår ner på pedofili.
Men jag har läst er blogg och ni låter som några puckade IQ-befriande kalhyggen.
Har ni överhuvudtaget läst något från rättegången såsom hur många gånger som 13-åringen har ändrat sin version vad som hände. Och då hade ni också vetat att den sjukdom hon har medför vanföreställningar d.v.s hon kan hitta på saker omedvetet.
Jag följde ingående rättegången så jag vet hur många gånger hon ändrade sig.
Tyvärr så har det blivit en trend att 13 åringar anmäler män och får ut feta skadestånd så man kan undra hur många av dom som har blivit våldtagna.
Hur i helvete kan man utvisa en skandinavisk medborgare, det är det löjligaste jag har hört.
Men jag håller med er att om en utomskandinavisk medborgare blir dömd för samma brott så ska han utvisas. Ta reda på lite fakta innan ni fördömer nägon och sluta tro så jävla mycket på kvällstidningar dom skriver vad som helst bara för att sälja tidningar.

Anonym sa...

Jag har skrivit till denna sida innan. Nu e d så här. Att man ska ta reda på faktan innan man kan döma något, och d har jag gjort. Martin jonsen e och förblir en pedofil, han kommer inte bli bättre inte ens med den hjälp som han säger han får i fängelset, bullshit. Martin du e en stor skit och förblir d i mina ögon.

Mamma Göteborg sa...

ville bara säga till alla här att det är Mars 2009 och han har börjat igen.. Se upp så era barn inte blir lockade, har barn själv som var 13 för 2 år sedan då han började med detta äckliga ... Min dotter är dock 15 idag och har huvudet på skaft då han tog kontakt igen. Har kontakt med Polisen oxså, han ska inte få komma undan.. Ett sånt äckel... Det är våra BARN det handlar om, och han e 34 & kunde gott o väl varit pappa till dem.. Fy sjutton för detta äckel// Mamma Göteborg

Anonym sa...

Nu bor han i perstorp april 09.

Anonym sa...

Nu har han gjort det igen..
http://hd.se/skane/2009/10/08/man-fast-igen-foer-barnvaaldaekt/

Må han inte komma lika lindrigt undan denna gången också..