21 januari, 2008

Metro till storms mot flickor och pojkar

Det finns en vilja hos den moraliska gräddan i Det Nya Sverige att sudda ut alla gränser. Så även hos Metro. Följande notis (bilden) är ur deras göteborgsupplaga (080109). Notisen handlar om att föräldrar som har barn inreder flickrum åt flickor och pojkrum åt pojkar. Detta tycker Metro är konstigt, eller till och med fel. Deras bildtext säger allt: ”En majoritet av föräldrarna i undersökningen tyckte inte att det var ett problem med skillnaderna i pojk- och tjejrum.”

Nej, varför skulle det vara ett problem? Är inte problemet snarare besserwissrar med yttrandeprivilegie, exempelvis Metro, som kontinuerligt försöker pracka på människor subtila normer hur de ska leva sina liv? Det är dags för Metro och alla andra medieföretag att acceptera att väldigt få bär på marxistdrypande dogmer om varför pojkar är pojkar och flickor är flickor. Låt flickor växa upp till kvinnor och låt pojkar växa upp till män. Låt Metro fortsätta drömma om en könlös värld – den ska förbli en fantasi!

24 kommentarer:

spitfire sa...

Yttrandeprivilegium... vilket underbart ord Weine!
I Det Nya Sverige finns det en helt ny terminologi som vi nu måste lära oss; anpassad till det mångkulturella samhället.

Heimdall sa...

När politikerna vilka är strypkopplade av media lyckats avskaffa könet i Sverige, så att alla framtida svenska män och kvinnor är fikusar á la Levengood, då kommer det ju aldrig mer födas några svenskar . Hu ! Vad Bra ! - tycker redaktörena och de politiska kommisarierna á la Ulvskog. Då kan fikusarna adoptera negrer från djungeln - och skulle inte detta räcka kan de ordna en massiv överföring av multikultisar från Calcutta , Dar es Salaam och Mexico City tex , för att inte nämna slumområderna i Bagdads förstäder. Detta kommer att bli likt paradiset på jorden, världens åttonde underverk, ett samhälle spirande av en oerhörd framtidstro och förtröstan på vårt lands ostoppbara framtidssaga. Satir ? Ja, kanske det....

Anonym sa...

Det är inte ofta det står något vettigt i kvällspressen, åtminstone inte skrivit av den egna journalistkåren.
Nej, då det står något läsvärt eller viktigt, är det oftast förmedlat genom någon läsare.
I likhet med en insändare jag läste i lördagens KvP (Kvällsposten). En läsare uttryckte sin oro över hur lägenheterna skall räcka till alla de som står i bostadskö i Malmö, inte minst alla de svenska ungdomar som febrilt söker en lägenhet. Orosmolnet, som läsaren såg det, utgjordes av de 500 nya "flyktingar" samt anhörighetsinvandrare som Malmö skall ta emot under detta och nästa år...
Ja säkert, och dessutom finns det ytterst sannolika skäl till att oroa sig för både det ena och det andra!
Ghettot breder ut sig över den skånska slätten, medan slumområdena växer i omfattning.
I samma takt tar svensken sitt pick och pack och flyr fältet... Emellanåt måste man dock stanna och kräkas, vid blotta åtanken på begreppet INTEGRATION.

Vidde sa...

Den där notisen är ju inte vinklad åt vare sig det ena eller andra hållet. Det är en rapportering av att majoriteten av föräldrarna håller med dig. Varför blir du provocerad?

Weine Berg sa...

Vidde: Bara ordet könsstereotyper antyder ju att könet är en roll man klär sig i - inte föds till. Underförstått blir då att majoriteten av föräldrarna inte har insett detta, enligt Metro.

Anonym sa...

På tal om ny terminologi, ni missade väl för allt i världen inte den nya partibeteckningen på regeringspartierna i Sverige:
Ali Liansen...!

Johan C Skåne sa...

Den globala makteliten vill få ner antalet människor i Världen se Alex Jones ,END GAME "Blueprint for Global Enslavement".

Att göra pojkar feminina och flickor
grabbiga, skapar inte bara homosexuella utan får också ner barnafödandet&splittrar kärnfamiljen.
Vi Svenskar är ju redan på väg att bli minoritet ,saken blir inte bättre
av att barn får lära sig helt skeva normer.
Det är inte normalt att vara
homosexuell ,men barn blir i tidig ålder hjärntvättade att tro att det är fullt normalt.
På pridefestivalen
iSTHLM lockar man barn till sig och detta ställer våra marionetter i Riksdagen upp på .Dom går till och med i dess perversa tåg.FY FAN.

Johan C SKåne sa...

Här är Länken till END GAME "Blueprint for Global Enslavement"

http://video.google.com/videoplay?doc
id=1070329053600562261&q=end+game&tot
al=32917&start=0&num=10&so=0&type=sea
rch&plindex=0

Nils sa...

Homosex lobbyn sprider sin "fikusering" precis som SVD artikeln idag. I SVD skriver de upp SIFO statistiken (1000 pers) som visar motsatsen i online upplagans (13000 pers) gallup. Alla ska bli fikusar, svensken kan inte skaffa barn och försviner som folk, det gör vi ändå, men saktare. Provokativt av fikusmaffian att pådyvla hetros sin syn pa analsex.

Weine Berg sa...

Johan C Skåne: Man måste nog ta Alex Jones med en nypa salt. Han sa t ex föra millenieskiftet att Ryssarna skulle invadera USA i samband med att datorerna kraschade... Det hände ju inte.

Anonym sa...

Givetvis existerar könsstereotyper och vi i väst har i en oerhört lång tid ansträngt mot att dessa görs gällande på arbetsplatser, skolor, osv. Och.. Detta är (bara en) i raden av saker som utmärker oss, nämligen strävan efter jämställdhet, det är något som framför allt skiljer oss från muslimer, judar och annat. Så frågan är varför du väljer att misskreditera ett nordiskt karaktäristika? Jag är för svenskhet/nordiskhet för att jag tycker att den skiljer sig på flera (nästan alla) positiva punkter från den outvecklade delen av världen. Så även strävan efter jämställdhet och detta finns det givetvis goda argument för, som till exempel att bruttonationalprodukts storlek osv.! Och packet som inte accepterar att min syster är lika ädel som jag kan enligt mig fly den fria världen till nått förtryckar näste, för såna finns det gott om! Ett gemensamt drag för i princip alla ofria stater är att manens och kvinnans likhet ständigt påpekas, något som jag inte tycker passar sig här. För mig är svenskhet; både broderskap och systerskap!

I övrigt uppskattar jag din blogg väldigt mycket, den har givet mig en rad uppslag och goda skratt, framför allt tycker jag du lyckas särdeles duktig med bilder. Men att misskreditera säregna och mångtusenåriga nordiska karaktäristika/strävanden tycker jag sänker kvalitén radikalt.

/EW

Weine Berg sa...

EW: Jag tror du missförstår mig. Jag är för jämlikhet, men mot likhet. När det pratas om könsstereotyper menas det just att kön är en roll man uppfostras till och att detta är fult. Jag menar att könet föds man till och att kalla kön en roll är att nedvärdera det naturliga att män är män och kvinnor är kvinnor.

ola sa...

Politiker oavsett partifärg älskar att styra och ställa samt moralisera över andra svenskars liv. Vad är nytt under solen? Svensken avlönar dom för att göra det.

Johan C Skåne sa...

Wiene skrev:Johan C Skåne: Man måste nog ta Alex Jones med en nypa salt. Han sa t ex föra millenieskiftet att Ryssarna skulle invadera USA i samband med att datorerna kraschade... Det hände ju inte.
-------------------------------
SVAR:
Kan du ge mig en länk om detta?Inget jag känner till.Men det gör han inte mindre trovärdig i mina ögon.

Den 25 Juli 2001 varnade han folket i USA att där ev skulle ske attacker i USA .Han hade rätt i sina spekulationer den gången. Kort där efter den 11sept 2001 så smällde det.
Detta kan du se här
Alex Jones warns about attacks before 911
http://video.google.com/videoplay
?docid=-8184253307321536024&q=alex
+jones

Varför tycker du att man skall ta Alex Jones med en nypa salt?
Hans dokumentärer och radioprogram bygger väldigt mycket på fakta och
inte så mycket spekulationer.

Har du sätt någon dokumentär han har gjort?I så fall vilken?
Han brukar ofta säga lita inte på mig gör din egen undersökning.

Anonym sa...

Ja och vad har hant med de kristna tex de kring tidningen Dagen har de dragit ned byxorna och bojt sig framat?

UltraV:s värld sa...

Det är homorörelsens avsikt att frigöra främst kvinnors, men också mäns sexualitet genom att visa på att man kan leva "alternativt". Det är en stor del av exempelvis F!s politiska agenda.

Ju fler förebilder i samhället där man väljer samma kön som sexpartner och kanske också som livspartner, ju fler kommer att se sin egen sexualitet.
De heteronormativa modellerna som finns i samhället gör att homosexuella gifter sig och gör barn, fast de egentligen inte trivs med det.
Reklamen vill F! ska vara ett sätt att lyfta fram homo-och polyamorösa relationer som likvärdiga med de heterosexuella.

Trenden nu märks tydligt bland de unga, fler och fler har sex i tonåren med sina kompisar av samma kön.
De söker aktivt på kamratsajter sexpartners av samma kön och framhåller fördelarna med detta.
Precis som F! ville ha det, och som många med dem strävat efter länge.

Det finns hur mycket som helst att berätta om detta!

Johan C Såne sa...

UltraV:s värld sa...
Trenden nu märks tydligt bland de unga, fler och fler har sex i tonåren med sina kompisar av samma kön.
--------------------------------
Svar:
Detta beror förmodligen på att dom blir hjärntvättade sedan dagis/skolan .Där uppmuntrar man till dessa beteende ,och får barnen och ungdomarna att tro att det är normalt att vara gay.

Vidde sa...

Jag vill i alla fall säga att om mina föräldrar inte sett mig som en individ och istället sett mig som sin lilla flicka så hade jag säkert inte fått somliga av mina favvis leksaker som innefattade
*lastbil i plast
*hemmabyggt parkeringshus
*grävskopa till sandlådan (en sån där stor cool grej)
*Blåa saker (min favoritfärg)
*Dator när jag blev lite äldre

Många av mina killkompisar hade förstås mycket mer av de här grejerna, plus att de inte äger några dockor och annat tjejigt som jag hade (och uppskattade).

Min poäng är nog att både tjejer och killar är en blandning av vad vi ser som maskulint och feminint. Hade jag ens upptäckt att jag var tekniskt lagd om mitt rum sett ut som en prinsessas? Det är tveksamt.

Anonym sa...

Min poäng är nog att både tjejer och killar är en blandning av vad vi ser som maskulint och feminint.
--------------------------
SVAR:Där är du ute och cyklar.

Johan C Skåne sa...

Wiene skrev:Johan C Skåne: Man måste nog ta Alex Jones med en nypa salt. Han sa t ex föra millenieskiftet att Ryssarna skulle invadera USA i samband med att datorerna kraschade... Det hände ju inte.
-------------------------------
WEINE HAR DU LUST ATT SVARA PÅ DETTA?
Kan du ge mig en länk om detta?Inget jag känner till.Men det gör han inte mindre trovärdig i mina ögon.

Den 25 Juli 2001 varnade han folket i USA att där ev skulle ske attacker i USA .Han hade rätt i sina spekulationer den gången. Kort där efter den 11sept 2001 så smällde det.
Detta kan du se här
Alex Jones warns about attacks before 911
http://video.google.com/videoplay
?docid=-8184253307321536024&q=alex
+jones

Varför tycker du att man skall ta Alex Jones med en nypa salt?
Hans dokumentärer och radioprogram bygger väldigt mycket på fakta och
inte så mycket spekulationer.

Har du sätt någon dokumentär han har gjort?I så fall vilken?
Han brukar ofta säga lita inte på mig gör din egen undersökning.

Weine Berg sa...

Johan C: Ursäkta dröjsmålet. Jag menade att man inte kan ta allt Jones säger för sanning, men mycket av det han säger ska man ta på allvar. Man kan ta ett exempel på dubbelheten: Alex Jones påstår att de elektroniska rösträkningsmaskinerna är riggade (vilket de sannolikt var i New Hampshire, om man ser till statistiken) samtidigt uppmanar han folk oerhört kraftfullt att skänka pengar till Ron Pauls valkampanj. Är inte detta orimligt? Att skänka pengar i en kampanj han vet redan är uppgjord? Och att Alex Jones skulle vara först att förvarnat om 11/9 stämmer heller inte. Det var en man med namn MILTON WILLIAM COOPER, numera död då polisen skjöt ihjäl honom utanför hans eget hus år 2001.

I all välmening,
Weine.

Vidde sa...

SVAR:Där är du ute och cyklar.

MITT svar (till vem det nu är som döljer sig bakom kommentaren): Så du är, om du är manlig ENDAST maskulin? Du kan inte uppskatta skönhet (för det gör ju många tjejer) hos blommorna i trädgården, du skulle aldrig få för dig att vara ömsint? Du vill bara dricka öl och meka med bilar?

Eller om du är kvinnlig är du raka motsatsen till en manlig person?

Vad jag menar är att det absolut väger över åt ena eller andra hållet i de flesta fall (men inte alltid), men att man ändå är en sammansatt individ.

Det är antagligen sådana som dig jag möter så ofta som kläcker ur sig saker som att "tjejer kan inte använda datorer, det är det bara män som kan".

Var snäll och acceptera mig så som jag är så ska jag acceptera dig precis hur du än är.

Johan C skåne sa...

WIENE SKREV.
Johan C: Ursäkta dröjsmålet. Jag menade att man inte kan ta allt Jones säger för sanning, men mycket av det han säger ska man ta på allvar. Man kan ta ett exempel på dubbelheten: Alex Jones påstår att de elektroniska rösträkningsmaskinerna är riggade (vilket de sannolikt var i New Hampshire, om man ser till statistiken) samtidigt uppmanar han folk oerhört kraftfullt att skänka pengar till Ron Pauls valkampanj. Är inte detta orimligt? Att skänka pengar i en kampanj han vet redan är uppgjord? Och att Alex Jones skulle vara först att förvarnat om 11/9 stämmer heller inte. Det var en man med namn MILTON WILLIAM COOPER, numera död då polisen skjöt ihjäl honom utanför hans eget hus år 2001.

I all välmening,
Weine.
----------------------------

Hej Weine!

Det är så här att självklart är valet riggat till så vis att de flesta kandidater arbetar för samma intressen och valfusk förekommer i många sammanhang. Men läget i USA är, precis som i Sverige, desperat. Alex Jones menar helt enkelt bara på att om deras nation skall ha någon chans att överleva överhuvudtaget så måste de stödja Ron Paul till hundra procent. Oavsett om det är riggat eller inte så är det ju självklart så att ju fler som stödjer Ron Paul och blir medvetna om det som händer i landet ,ju större chans är det att eliten ej kommer undan med fler valfusk och lögner. Sen angående varningen före 9/11 så struntar i alla fall Alex Jones (och jag) om vem som sa det först. Huvudsaken är ju ändå att han verkligen faktiskt varnade om det. Alex Jones är en sann patriot och vill inte att man skall blint tro allt han säger. En väldigt vanlig kommentar från honom är "I don't want you to belive Alex Jones. I want you to research these facts for yourself".

Jag personligen litar inte blint på en källa, utan försöker samla i hop så mycket fakta
som möjligt för att sedan göra min egen analys.
P.S
Kan du ge mig en länk till det du skrev Alex Jones hade sagt,angående Ryssland.

Weine Berg sa...

Johan C: Nej riggningen Jones syftar på är just de elektroniska rösträkningsmaskinerna. Så alltså återstår frågan: varför donera pengar till en valkampanj som ändå slutar ett manipulerat bederlag? Alltså, varför sätta åengar på röd 15 när det redan är bestämt att svart 25 ska vinna? Förstår du vad jag menar?

Ja Alex Jones sa i juli 2001 att USA skulle komma att attackeras, men William Cooper sa den 28 juni samma år att USA kommer att attackeras och att bin LAden skulle få skulden.

Kolla in denna video:
http://www.youtube.com/watch?v=4JHqB7w9WSI