20 februari, 2008

Brev till Expressen angående balkongmord

En Rakryggadläsare skrev nyligen till Expressen angående ett av alla balkongmord där unga invandrarflickor störtas till marken eftersom familjen skäms för henne. Inget svar kom dock. Nedan brevet till Expressen.

Expressen,

Vad finns det för mening, eller anledning, till att berätta vad man vet för Expressen? "Maila eller sms:a om du vet mer!" Jag råkar nämligen "bakvägen" (av en ren tillfällighet) veta alla detaljer i denna obscena historia, om den senaste "hedersknuffen" i Malmö. Alltså ännu en balkongflicka som mördats.
Fallet är ganska identiskt med en rad andra fall som inträffat under senare tid på olika platser i landet. Expressen har ju ändå satt i system att, konsekvent skydda "kulturberikarna" i Det Nya Sverige.
Varför undanhåller ni allmänheten sanningen? Den kommer ändå ut förr eller senare. Den finns dessutom sedan länge att läsa på mängder av bloggar på nätet. För varje dag, hittar allt fler människor fram till dessa sidor där man inte hycklar med sanningen. Det kommer inte att dröja länge förrän bubblan spricker!
Du som läser det här, tala uppriktigt om för mig: varför försöker ni tiga ihjäl sanningen? Jag vill ha ett ärligt svar. Jag är journalist, och Du kan tala i kollegiala termer.
Hälsningar,Per Johansson

5 kommentarer:

Anonym sa...

Bloggen "Högerkänga" är under det senaste dygnet utsatt för en kampanj och fungerar endast sporadiskt!

Löser sig inte problemet inom rimlig tid kommer vi till vänsterpackets och muslimslöddrets förtret att lägga över till en egen server i ett land som EJ låter det fria ordet tystas av det politiskt korrekta patrasket och dess fega medlöpare!

Kampen den fortsätter med förhöjd styrka!

PJ sa...

Ja, sedan hör det till saken att, jag gjorde tre påstötningar. Både till skribenten som skrivit artikeln om "balkongflickan", samt samt till den digitale chefredaktören för Expressens websida.

Men som sagt: inte en bokstav till svar!

Anonym sa...

Ja och nu har svinen som slängde henne över räcket blivit frisläppta från häktet.Nä,in med deras pass snabbt som fan och ner med dom i en gamma eka i Trelleborg och rikta skiten rakt ut i Atlanten och tacka för deras förtroende för deras förra detta hemland Sverige.PUNKT SLUT.

Pelle

Hurricane sa...

Politikernas små ynkliga och rädda bandhundar gör vad de är dresserade till: håller käft och tiger ihjäl sanningen.

Precis som oanständige husse och matte...

Anonym sa...

Dessa "balkongflickor" kommer att bli allt vanligare med tiden i detta "nya" land. "Balkongflickor" kommer att dyka från Smygehuk upp till Treriksröset & ingen vågar att göra något åt detta i någon större utsträckning!