23 februari, 2008

Insändare: En olycklig metamorfos…

Sverige genomgår en metamorfos. Ett nytt samhälle är under uppförande, där förutsättningar och strukturer kommer att ha mycket lite gemensamt med det gamla. Det multikulturella samhället håller på att ta form. Man bör dock ha en sak klart för sig: Det går aldrig att skapa ett hållbart och bestående multikulturellt samhälle i ett land där regler, värderingar, lagar, moral och förordningar redan försatts ur spel. Och där åsiktsdiktatur införts, flummet tillåtits etablera sig och av den centralstyrda administrationen godtagits som ett fullvärdigt substitut. Det är bäddat för konflikter.

Förresten… har du aldrig reagerat på följande rubriker?: "Terrorsvensk anhållen i USA" eller "Svensk anhållen i Tjeckien, misstänkt för terrorism". Stackars moder Svea...! Förr var det epitet som ASEA, SKF, Volvo, Bofors, Alfa-Laval som gav oss positivt anseende i världen… något vi kunde vara stolta över.

För många människor från främmande länder, har Sverige blivit ”smorgasbordet”. Paradiset, för dem som vill smörja kråset på andras bekostnad. Tjuvar, mördare, krigsförbrytare, narkotikahandlare, terrorister, smugglare, våldtäktsmän och bedragare... Alla har här funnit sitt Eldorado. Det är förstås ingen tillfällighet att internationella terroristgrupper och brottssyndikat, samt enskilda ”entreprenörer”, söker sig till just Sverige. Det finns lång tradition; ETA, ANC, PKK, PLO… Här tas man emot med öppna armar! Av en nation som avrustat försvaret, marginaliserat polisen och förvandlat domstolarna till lekstugor. Med påföljd av att allt fler struntar i lagar, regler och förordningar, medan mord blivit till en vardagshändelse. Gränsen mellan rätt och orätt har daltats sönder i ett oändligt och meningslöst babbel.

Brott som begås i Sverige, skulle i respektive hemland inte sällan bestraffats med avhuggna händer, fleråriga fängelsestraff (i riktiga fängelser) eller hängning. Här kan motsvarande brott leda till 30 timmars samhällstjänst. I värsta fall! Ibland kan det dock bli tal om vård… på någon anstalt. Vilket i praktiken handlar om hotellvistelse, med utegångsförbud... åtminstone under de första veckorna. Man erbjuds enkelrum, god mat och lön! Vad ger detta för signaler? Och vad får det för konsekvenser? Först och främst ser man naturligtvis möjligheter: Det är bara att ta för sig! Påföljderna upplevs förstås som fullständigt löjeväckande! Efter en gruppvåldtäkt går det i princip att skylla på varandra. Slår man sönder tio bilrutor och snor lika många CD-spelare, går det alltid att hänvisa till traumatiska upplevelser. Sak samma då man sparkar ner svenska ungdomar på gatorna och tar deras pengar, kläder och mobiltelefoner. Eller så kände man inte till att det inte var tillåtet... Ja, kulturkrockar, du vet...

Och könsstympning... samt kasta ut sina kvinnor och barn från balkongerna… men det gör vi ju hemma…gamla seder. Medan man gifter bort småflickor, som fortfarande inte har en aning om vad giftermål innebär... tradition...

Begreppen seder och tradition i Sverige har oftast en mer sympatisk innebörd bland barnfamiljer; vi tänker hellre på julafton, påskägg, skolavslutning och dans kring midsommarstången… än att dehumanisera våra kvinnor och minderåriga barn (läs flickor). Önskar vi ett sådant samhälle i Sverige? Är det acceptabelt att den sociala utvecklingen bara snabbspolas bakåt i tiden. Medan mentalitet, moral och värderingar säljs ut? Det har för Sverige och dess befolkning varit en lång process, som kostat blod och många krig; utvecklingen från primitiv medeltid till socialt avancerad nutid har haft sitt pris. Vill vi att vår svenska vardag åter skall svepas in i ett medeltida mörker? Detta betackar åtminstone jag mig för…

Resultatet blir ett allmänt socialt kaos. Strukturer havererar, administrationer kollapsar, värderingar överges medan samhällets resurser tas i anspråk på det att grundläggande arbetsuppgifter åsidosätts. Enorma penningflöden ändrar riktning och bara sugs in i ett stort svart, gapande och omättligt hål. Subkulturerna tillåts härja fritt. De sociala inrättningarna överbelastas till den grad att, man glömmer eller förhindras utföra de primära åtaganden man satts att uträtta. Det är väl ändå inte vår uppgift här i världen att, bedriva någon form av "kulturskola" i detta land! Det finns definitivt bättre destinationer för våra gemensamma skattemedel. Svenskarna får betala ett orealistiskt högt pris för ansvarlösa politikers sociala experiment med det svenska samhället.

Mycket har tagit sådana absurda proportioner att, det håller på att gå alldeles galet. Ett seriöst samhälle måste byggas på lagar och förordningar, ordning och reda, och med respekt för individen, samt inte minst - med hänsyn till den genuina demokratin. Detta är en förutsättning. Och inte genom lögner och desinformation, vilket skapat karaktären av den pseudodemokrati som slagit rötter i Sverige, för då kan det gå alldeles överstyr. Vilket det olyckligtvis redan gjort.
“Demokrati är när två vargar och ett lamm röstar om vad man skall ha till middag. Frihet är när ett välbeväpnat lamm motsäger sig omröstningen” Benjamin Franklin.

Vi är snart främlingar i vårt eget land. Redan på många platser i Sverige vågar människor inte längre gå ut efter att mörkret lagt sig; detta i sin egen stad, i sitt eget land... Laglydiga medborgare förbises och åläggs restriktioner, samt förvägras sina rättigheter medan friheten reduceras till följd av allmänt kaos i samhället. Detta kan väl ändå inte få fortsätta… Sverige står inför sitt absolut största socialpolitiska problem i modern tid; Mediasverige envisas dock med att lägga locket på. Medan det politiska etablissemanget försöker tiga ihjäl, vad många upplever vara en annalkande social katastrof. Vi sitter på en krutdurk!

Slutligen är det naturligtvis av största vikt att, kategoriskt aldrig någonsin låta främmande politiska påtryckningar eller insinuationer få fotfäste. Lika lite som att ge efter för krav med religiösa förtecken. Då är det definitivt kört! Jag vill inte medverka till någon regress! Dock finns det mycket starka krafter som önskar detta. Det finns i dag över en halv miljon anhängare i Sverige som vill kasta oss tillbaka till medeltidens mörker.... Dit vill inte jag!

Spitfire

3 kommentarer:

Heimdall sa...

En väl avvägd sammanfattning av det politiska läget i Sverige !! Tyvärr så är ju hela västvärlden, undantagandes kanske Finland och Island också satta i brant utförsbacke, på väg rakt ner i bråddjupet. Media rider Sverige som en mara rakt utför avgrundsbranten.

Anonym sa...

Ja de flesta länder här i västeuropa sitter på en krutdurk dock finns det ytterligare länder som inte har "importerat" alla dessa människor som ofta är muslimer. Sådana länder är Luxenbourg & Lichtenstein. Luxembourg har mycket invandrare men det är sådana med utbildning & som får ligga i och slita. Länder som t.ex. Italien & Frankrike har också tagit emot mycket av detta slödder men etniska italienare, danskar & fransmän har betydligt mera tåga i sig än ynkliga svenskar!
Alla människor som läser om dessa "svenskar" som blir gripna för t.ex. terrorism så vet alla vad det är för några. Dessa är definitivt inga etniska svenskar. Svensk medborgare däremot kan ju vem som helst bli efter bara några år i detta land.
Nej Sverige, och många länder med detta land, kommer det att sluta med en förskräckelse.
Varför kan inte Sverige också importera dessa poliser i Afganistan som är anklagade för att ha våldtagit en man & hans 13 årige son? Dessa polismän ´kan bli ett fint kap att få in i den svenska poliskåren eller hur?

Heimdall sa...

Anonym. Sådana blivande polismän rekryteras numera dagligen och stundligen av polisledningen i Sveiges krutdurker till förorter.