03 februari, 2008

Insändare: Sverige, varför diskriminerar du mig…?

Det Nya Sverige och tillhörande etablissemang upphör aldrig att förvåna. Utpräglad falskhet tillsammans med löjeväckande hyckleri och stupid indoktrinering, gör att man heller inte förnekar sig. Detta till ett orealistiskt högt pris.

Läste en debattartikel i kvällspressen, där det raljerades vitt och brett under rubriken ”Sluta diskriminera kvinnor i slöja”. Inlägget gick ut på att det var så ohyggligt synd om dessa muslimska kvinnor, som på jobbet inte tilläts gömma sig i de tygstycken som är praxis i de länder där man kommer ifrån.

Det talades om att den muslimska kvinnan Soha inte fick ha slöja på sig under arbetet vid ett äldreboende i Växjö. Hon kände sig förstås oerhört diskriminerad!

- Nej, självklart inte! Fattas bara! I Sverige är man som gammal inte van vid att se människor klädda på detta sätt.

Man är ju så oerhört angelägen i andra sammanhang att babbla om KULTUR. Det sparas aldrig på ord och argument i hur man skall förhålla sig till, och respektera, den (oftast motvilligt…) importerade kulturen. Varför inte istället snacka om vår kultur. Den svenska kulturen. Vi spelar på hemmaplan… därför är det förstås våra kulturella spelregler som gäller. Är det så vansinnigt svårt att begripa? Resten är bara skitsnack!

Att som gammal i sitt hemland, plötsligt tvingas uppleva denna maskerad på sin ålderdom, dessutom i sin närmiljö på hemmet, skapar sannolikt en instinktiv känsla av både olust, vantrivsel och osäkerhet. Det handlar givetvis primärt om seder, bruk och trygghet. Inte minst talar vi om kultur. Inhemsk, svensk KULTUR!

Att stena kvinnor är inte kultur
Vänd på steken. Vad skulle de gamla på ett äldreboende (om det över huvud taget existerar något sådant…!) i Sohas land säga, om en svensk biståndsarbetare under varma sommardagar kanske lättade på klädseln och gick runt i bikini eller kortbyxor och serverade isvatten! Hon skulle naturligtvis omedelbart kastas i fängelse och sedan stenas till döds.

Därför måste man acceptera respektive lands förhållanden, tradition, kultur… och ta seden dit man kommer. Svårare är det inte. Det handlar om respekt för värdlandet och dess invånare. (Förresten…att stena kvinnor till döds handlar förstås inte om kultur. Utan är ett grovt skändande av kvinnan som individ, genererat av kriminellt vansinne understött av en religion som kallas islam. Inte ens under den mörka medeltiden behandlades kvinnor på detta sätt i Norden.)

Nu ställer sig förstås Sveriges redaktionella kulturelit och övergödda socialsekreterare sig upp på bakbenen, medan man unisont och förtvivlat vrålar: ”hör inte på den där främlingsfientlige rasisten…” Likt beniga, håriga spybollar stöts de patetiska orden upp, ett efter ett: intolerans, demokrati, empati, integration, skyldighet (världssamvetet vaknar…) och naturligtvis… kultur… Men då säger jag: - Shhhhhhh…. lyssna i stället på mig!

Men det ingår i programmet för indoktrinering bland kulturetablissemangets insnöade företrädare i dagens Sverige; i mitt fosterland får man inte längre kritisera den generella fördumningen och det allmänna kulturella förfallet. Då stämplas man som ”främlingsfientlig”. Det är överhuvudtaget förbjudet att engagera sig eller bry sig om; särskilt då det gäller att värna och bevara det svenska. Det är ”rasistiskt”. Och så hamnar man på den famösa listan över rasister, främlingsfientliga och nationalsocialister… och fan vet allt. Detta har den självutnämnda eliten bestående av Sveriges ”vänsterintellektuella” kulturfjantar bestämt.

Alltså, jag måste vara fullständigt blåst, helpantad, som inte fattar varför exempelvis den muslimska kulturen är avsevärt mycket mer värd, och långt bättre än den svenska? Och att vi då självklart måste anpassa oss efter den. Jag som länge gått och trott att jag var hyggligt normalbegåvad!

Mångkulturellt kaos blir monokultur?
Vi boende i Sverige, vårt etniska hemland, har väl för sjutton rätt att bry oss om vår vardag. En vardag som visar utomordentligt allvarliga tecken på moralisk och kulturell upplösning. Samtidigt kräver istället det politiskt korrekta kulturetablissemanget att, vi skall anpassa oss efter alla världens kulturer, religioner och plötsliga infall av absurditeter. En rosenskimrande mångkulturell vardag! Fast verklighetens vardag ser helt annorlunda ut. Det Nya Sverige upplever för närvarande ett mångkulturellt kaotiskt helvete utan dess like, och en galopperande laglöshet som aldrig någonsin tidigare skådats i Svea Rikes historia!

Det Nya Sverige har redan reducerat och inskränkt mina möjligheter, och rättigheter, att uppträda och känna mig som svensk; detta i mitt eget land! Fast min svenska identitet har du ännu inte lyckats ta ifrån mig, trots outtröttliga försök att göra mig multikulturell… och känna global solidaritet!

Det har blivit förbjudet att hissa svenska flaggan i vissa svenska bostadsområden. Min nationalsång får inte längre spelas vid skolavslutningen i våra svenska skolor. På vissa ställen i landet, bland annat i skolor, tillåts man inte klä sig i attribut vilka medger att man kan identifieras som svensk! Svenska blonda kvinnor i vissa områden, har till och med tvingats färga sitt hår i mörka kulörer för att få vara ifred.

Själv har jag förvägrats hjälp när mångkulturen genom terrorism attackerat mitt bostadsområde och hotat min familjs säkerhet. Min vädjan har nämligen ”…andats rasism” medan en barndomsvän till mig, i ett mångkulturellt rättsfall, i domstolen har utnyttjats propagandistiskt och behandlats på det mest rättsvidriga sätt, till följd av att han olyckligtvis är… just det: SVENSK!

Det Nya Sverige - vad är det du håller på med? Vart vill du egentligen komma, genom att diskriminera dina etniska invånare? Är den uttalade avsikten att sanktionera och etablera en monokultur, med dominerande muslimskt inflytande… eller?

Undertrycka det svenska
Sverige är mitt fosterland. Det land som sett mig växa upp, som har gett och fortfarande ger mig, mitt dagliga bröd. Detta är mitt territorium. Och vill någon besöka mig och mina landsmän innanför vår nationsgräns, eller eventuellt bosätta sig här, ja… då måste detta naturligtvis ske på de premisser som gäller för landet. Lagar och bestämmelser i Sverige är till för alla, även för dem som väljer att slå sig ner i vårt land.

Det är väl inte meningen att mitt - tidigare - relativt sett utvecklade fosterland skall behöva genomgå någon retarderad process, vilket i praktiken innebär snabbspolning tillbaka till medeltiden, i syfte att behaga andra kulturer och religioner. Detta har dock skett…

I ett löjeväckande försök, i tron att undertryckandet av det svenska skulle producera någon form av solidaritet, medkänsla eller internationalism, hamnar man fullständigt alldeles fel. Effekten blir den rakt motsatta. I stället bejakar man sin identitet ännu starkare: det handlar om självbevarelsedrift, en överlevnadsfråga - när man utsätts för ett allvarligt övergrepp. Detta har Sverige emellertid ännu inte fattat!

Värst av allt: vi stängs ute från offentligheten och tvingas ner i källaren för att ventilera kritiken och hålla vår debatt, då det inte anses finnas plats i vardagsrummet. Detta gällande en fråga som angår ett helt folk och ett helt land. Och oss kallar man mörkermän!

Fråntagen mitt land
Det Nya Sverige, i stället har du fått mig dit du önskade (?). Du har successivt dödat min lojalitet och känsla för nationalstaten Sverige. Du har övergivit mig. Du har valt att ägna mer tid och omsorg åt den nya tidens lycksökare, än åt dina trogna och lojala gamla invånare. Som en gång älskade dig.

Det gör ont att säga det: men av solidariteten med mitt fosterland finns inte mycket kvar… För landet tillhör inte längre mig och mina svenska bröder och systrar. Det har i allt större omfattning kommit att tillhöra främmande människor, med egna värderingar, normer och mentalitet, egen medhavd politik, kultur och religion; utan vare sig känsla, respekt eller vördnad för landet. Men för vilka du dagligen ändå fjäskar och springer häcken av dig, då du inte tycks kunna göra tillräckligt för att vara till lags.

Och tror du - Det Nya Sverige - att du kan vinna lojalitet, pålitlighet och solidaritet bland dessa dina nya invånare, så för all del: var så god!

”Förrådd medborgare i Det Nya Sverige”

11 kommentarer:

Anonym sa...

Det är så skönt att åter kunna läsa alla dessa underbara bloggar. Och du Weine, du har återigen satt huvudet på spiken med den vemodigaste lyriken.
Fy faan för detta land!

Johan G.

Weine Berg sa...

Johan: det är inte jag som skrivit texten, utan det är Rakryggadläsare som skrivit de texter som i rubriken anges som insändare.

Hurriane sa...

Gomorron Sverige!

Det förefaller som om ett par av dina nya kulturprofeter varit i farten igen. Denna gång i Malmö.
Mönstret känns igen från flera andra identiska fall.

Ännu en flicka i tonåren har alltså knuffats ut från en balkong och slagit ihjäl sig. Två släktingar har anhållits för mord.

Det Nya Sverige har berikas med ännu ett nytt kulturbegrepp: hedersknuff!
Offren kallas för: balkongflickor.

Det är snart dags för en ny revision av "Svenska Akademins Ordlista", denna gång med underrubriken "...över det multikulturella språket."
Och så roligt för alla barnen i våra skolor, tänk att få lära sig sådana nya spännande begrepp och få ta del av nya traditioner. Så berikande!

Ja, varje dag i Det Nya Landet är så rik på nya händelser. Ingen dag är den andra lik - längre...
Vi kan bara tacka och buga oss för alla de nya kulturarbetarnas och kulturpedagogernas insatser. Och det jobbas minsann för högtryck, utan synbara tendenser till trötthet.

Fan... det här är ju mycket häftigare än midsommar, julskinka, påskägg och Den blomstertid nu kommer... Det ju bara trams!

Varjager sa...

Strålande , helt enkelt strålande.

Hurricane sa...

Godmiddag Sverige!

Ja, till och med Expressen vågar sig på att skriva att, kulturgärningen i Malmö "misstänks vara hedersvåld". Och då så...

Nu gäller det för Det Nya Sverige att, snabbt försöka skramla fram lite dementier. Man måste väl backa
upp sina kulturmedarbetare, då det börjar osa katt!

Man kan väl bara inte lämna kulturfreaksen i sticket så där. Flitiga, angelägna, familjära och "hederliga" som dina inbjudna gäster är! I syfte att kulturfrälsa det svenska folket.

Kulturdepartementet borde väl kunna trolla fram lite färska skattemiljoner, och förvandla dem till ett kulturbidrag!
Kanske kunde man skriva en familjehandbok i om hur man - med kulturella förtecken - på bästa sätt dödar unga muslimska flickor. Alltså, sina egna barn...
Utan att detta väcker för mycket uppmärksamhet! Sådant måste ju kunna skötas snyggare...
För det ser ju inget vidare ut det här: knuffa ut flickor från balkonger runt om i landet.
Det är ju lätt till att den nya kulturen får en missprydande stämpel på sig. Vilket lätt kan leda till att man i sin tur känner sig diskriminerad, och kräver en massa pengar i skadestånd...

Hurricane sa...

God afton Sverige!

En medeltida kulturskymning lägrar sig över Det Nya Sverige. Och ingen bryr sig längre; åtminstone
ingen av de ansvariga i landet som borde göra det!

Rutinmässigt försöker det politiskt korrekta etablissemanget, med politiker och svensk press i spetsen, att tiga ihjäl "hedersmorden".

Ja, i mitt gamla Sverige hette det bara mord...

Men för att få lite mer kulturfason på dessa bestialiska händelser, har man infört en ny terminologi. Allt för att bejaka och respektera Det Nya Sveriges invånare, så att de inte blir sura och säller till med något annat djävulskap. För det är lätt hänt.
Kan det slå slint i skallen på dessa kulturentreprenörer, bara för några teckningars skull, vad kan då inte hända om man kritiserar eller förbjuder dem att mörda och slå i hjäl sina flickor?

Det Nya Sveriges kulturomdanare måste upplevas som hjältar!
Det ligger väl nära till hands att kungen hyllar dem i ett spontant tal till nationen!
Fem unga flickor, som knuffats ut från från balkonger i Det Nya Sverige under sex månader är en stor kulturgärning i den mångkulturella berikningsprocessen.
Och som givetvis kräver sin uppmärksamhet!

Hurricane sa...

God natt... Det Nya Sverige!

Heimdall sa...

Hurricane. George Orwell kallar detta för "nyspråk". Ockuperat territorium kallas tex numera " utsatt område ". För att citera orwell så kan man kalla regeringen " DoubleplusUngood ". Dvs riktigt illa.

Babak sa...

Stod häromdagen på Västra Skogens t-banestation. Märkte efter ett tag att jag nästan var ensam svensk på perrongen. Främmande språk pratades i de senaste mobiltelefonerna, mödrar som hytte aggressivt åt sina barn. Men fan knappt en svensk i sikte. Sen kom tunnelbanan, destination Hjulsta. Jag kunde vinka till nästa svensk tre vagnar bort. På vägen dit, fullt med invandrare som gormade och bråkade eller bara skrek i mobil. Kliver av t-banan i Huvudsta och åker rulltrappa bakom en mörkerman och möter sedan två högljudda irakier utanför stationen. I vilket land är jag...Irak...Somalia...Marocko. Vet knappt längre. Sverige är inte uthärdligt längre, vår nationalstat är död och min lojalitet är slut. Medie- och politikerelit har sålt vårt land. Men tro inte att ni kommer undan själva! :-)

Heimdall sa...

Västra skogen - underbar plats.. Nära till Hallonbergen. Kul med såna framväxande ghetton. Då och då åker herrar Sahlin och Reinfeldt ut i dessa förorter och predikar till de Nya Svenskarna - att minsann ! innan De kom hit var allt bara Barbari. Nu är det så spännande .. så spännande.. Kan gissa att palestinierna som bor inne i Israel kan känna igen känslan att leva som en främling i sitt ockuperade land. Vi tackar politrukerna. Men förvisso - på valdagen 2010 så går svensson och lägger sin röst på riksdags-7-partiet igen , så man kan ju säga - som man bäddar ska man ligga..

recte sa...

Det är alla dessa 1968:års rödvinssocialister och Rolls-Royce kommunister, samt yngre medlöpare till dem som har kopplat greppet på hela statsapparaten. De insåg på ett tidigt stadium att man inte skulle nå framgång med den kommunistiska politik som då fördes
inom: SKP, KFML, KFMLr m.fl. varför man infiltrerade det statsbärande partiet, Socialdemokraterna, för att bakom det socialdemokratiska varumärket, långsiktigt och försiktigt driva sin kommunistiska politik. En perfid handling, visst, men så arbetar de här människorna som fanatiskt strävar efter att genomföra en politisk, social och kulturell omdaning av vårt land. Som en följd av detta har massmedia, utbildningsväsendet, polisväsendet, hela LO-kollektivet samt svensk kultur och historia m.m. infiltrerats av dessa människor och deras kommunistiska tänkande. Detta nätverk och kompisgäng har verkat i fyrtio år för att driva Sverige mot en socialistisk/kommunistisk totalitär stat, med allt vad det innebär för yttrandefrihet och demokrati. Den borgerliga regeringen till trots så finns 68:orna kvar i oppositionen och hela statsapparaten. Kanske finns de också i den styrande alliansen, det politiska förtrycket känns inte mindre nu och invandringspolitiken ligger fast. De sju riksdagspartierna är påfalland överens om det mesta. Gå gärna in på dsm.nu och läs om Gramscivänstern måhända finns förklaringen där.