24 februari, 2008

Ungdomsgängets domar har fallit

Tidigare har jag berättat om ett s.k. ungdomsgäng som på nyår tvingade in en raket i en svensk kvinnas mun. Många i Borås hade samlats för att skjuta raketer som traditionen bjuder. Men ett gäng, vars traditioner uppenbarligen inte är svenska, sköt raketer på de firande svenskarna istället. En kvinna sa till ungdomarna att sluta och fick därför en raket intvingad i munnen av dessa. Samtidigt sköts en raket på hennes väninna så att hon föll till marken varefter håret fattade eld. Hon fick andra gradens brännskador.

De åtalade var:
¤ V** Chin P***, kines, född -89

¤ Tapia V****, chilenare, född -91
¤ V** Chau P***, kines, född -88 (bror till Chin)
¤ Khalil B*******, irakier, född -90
¤ Babak A********, iranier, född -88

Nu har domarna fallit och den ypperliga bloggen Swedewatch rapporterar om dessa. Utdrag ur Swedewatchs artikel:

”18-åringen som tryckte in en raket i munnen på en kvinna fick villkorlig dom och 200 timmars samhällstjänst.

Enligt dagens dom i Borås tingsrätt var brottet så allvarligt att det kunde ha gett åtta månaders fängelse.

Men eftersom den åtalade är så ung och satt häktad länge ansåg rätten att det räckte med villkorlig dom och samhällstjänst.

De pinsamt rabatterade `straffen´
18-åring: Villkorlig dom och 100 timmars samhällstjänst för grov misshandel, olaga hot och ofredande. Ska betala 9.900 kronor i skadestånd till kvinnan som fick raket intryckt i munnen.
19-åring: Sex månaders fängelse för grov misshandel.
17-åring: 100 timmars ungdomstjänst för grov misshandel.
16-åring: 100 timmars ungdomstjänst för grov misshandel.”


Det borde väl lära dem att respektera sina medmänniskor? Eller kanske inte…

8 kommentarer:

Spitfire sa...

De handplockade dementa dårarna, på stolarna, i de små filialerna, i världens största sinnessjukhus - Sverige; förnekar sig aldrig!

Jag undrar vad de dementa PK-ynkryggarna, hade sagt om det varit deras egna flickor...

Förresten... så hade de kanske inte brytt sig. Hjärnrötan tycks ha gått så pass långt på djupet att, det sannolikt inte finns någon återvändo. Utan det går bara utför... i accelererande takt...

Anonym sa...

Nej det kommer inte att finnas någon återvändo numera. Allt har gått alldeles för långt samt att det går bara inte att diskutera dessa frågor även om "Mona Muslim" har lovat "att ta debatten". Folk är rädda att om man skulle diskutera dessa frågor & att det sedan skulle komma fram till t.ex. arbetsgivare, fack m.m var man står så blir det garanterat problem
- alltså i en demokrati som Sverige säger sig vara. Även om SD skulle komma in i riksdagen (vilket de troligtvis kommer att göra) så kan man undra vad de har för möjligheter att ändra på detta. Sedan kommer ytterligare en fråga & det är den om du skulle VÅGA göra något som t.ex. Pia Kjersgaard i danmark & Siv Jensen (Fremskrittspartie) i Norge?

Anonym sa...

Detta samhället hyllar kriminalitet, vi håller på att förlora vår frihet.

Anonym sa...

100 timmar... herregud, det är vad jag jobbar på en vecka.

Spitfire sa...

Ju mer man funderar på denna händelse, och ju mer man tänker på de lama konsekvenserna för terroristerna som visade ett så utomordentligt sällsynt förakt för dessa unga flickor, desto argare... blir man!

Naturligtvis i första hand på samhällsterroristerna som utförde den groteska handlingen, men självklart också på mentalfallen i domstolen, som i tilltagande omfattning bidrar till det rättsliga haveriet i Sverige.

Följande kan väl aldrig bestridas.... av en mentalt frisk människa.. Är det inte enastående anmärkningsvärt, hur två muslimska kvinnor kan få dela på 40 000 spänn i "kränkningshonorar, till följd av att man nonchalant struntat i de klädregler som gäller i Kärra badhus i Göteborg.

Medan en svensk flicka som utsätts för en exempellös rå misshandel, i form av den fruktansvärda förödmjukelse och förnedring, som det innebär att få en fyrverkeripjäs instucken i munnen. Samt grovt förolämpad, genom att bli kallad hora. Och till på köpet bli hotad av att få huvudet söndersprängt.
Det är vad som hänt om terroristen hade satt sitt hot i verket, och verkligen tänt på raketen...tilldelas en "lagom" allmosa på 9.900 spänn!

Denna gång var det en nyårsraket; nästa gång blir det en bomb!

(Vart tog proportionerna vägen? Detta borde inte få förekomma i ett s k civiliserat land. Dessvärre är det inte längre civiliserat, då muslimerna i allt större omfattning tagit över Sverige.)

Detta visar mycket klart och mycket tydligt, på vilket helvetes förakt landets regering och dess ruttna administationer har för sina landsmän! Inte minst visar man vilken syn man har på - olika kvinnor - beroende på etnisk härkomst!
Är verkligen en svensk kvinna i sitt eget land mindre värd än en islamistisk kvinna, som kommer till vårt land, släpande på ett förbannat hjärnspöke som kallas Allah?
Detta saknar både rim och reson.

Men så här går det när de mentalt rubbade muslimkramarna i landets administationer och förvaltnngar ogenerat tillåts hålla på...

Var i helvete håller alla dessa feminister och kvinnorättskämpar hus?
Jo, inkrupna och gömda i något politikt korrekt hörn, medan man stenhårt håller käften så man får kramp i klykan. Dessa klykor som glappar som soptunnelock om en kvinna kanske skulle "diskrimineras" genom att någon man trängde sig före henne i snabbköpskön! Då är man på hugget!
I TV, radio och i pressen! "Oacceptabelt att kvinnor skall diskrimineras i kassakön, vi är minsann lika mycket värda som männen...etc. etc"

Satans hycklare!

Sverige har i själva verket blivit ett förbannat skitland! Tack vare alla sopor och parasiter som man släpat hit; och som sedan regering, domstolar och övriga förvaltningar i hela landet, kryper på knä dagen i ända för - för att kunna slicka i häcken!

Jag spyr bara jag tänker på alla landsförrädare!

Låt oss inte ta mer skit, utan låt oss i stället gå ut ur våra hus och trampa ner förrädarlössen som föraktar oss till den milda grad.
Låt oss leta upp domaren och de små vidriga lössen till nämndemän och trycka in en raket i deras respektive politikt korrekta käftar - och.........!

Anonym sa...

Gud vilken njutning och få fyra av inte många skulle sakna packet

Varjager sa...

Oj vilka straff. Nu aktar de sig nog för att göra om det. Idioti, spärra in dem och sedan utvisa dem.

Anonym sa...

fram med deras personnummer, så ska jag tvinga dom suga av mig, och sedan filma det, och lägga ut på nätet.

det är ju enkelt: www.ratsit.se

enbart personnummer behövs. med komplext än så är det inte.