20 mars, 2008

Dags att hänga ut dem?

Många gånger tidigare på bloggen har jag visat vilken enorm hycklarkultur som frodas bland politiker och journalister. Detta genom att de propagerat för mångfald samtidigt som de själva bosätter sig i bostadsområden som består av vad de själva vanligtvis nedsättande betecknar som ”enfald”. Denna dubbelmoral bör belysas mycket mer än den görs idag. Kanske är det dags att hänga ut dem?

I affischer och flygblad kan det informeras om vad enskilda politiker har föreslagit, röstat för och uppmuntrat och som motsägs av deras boendemiljö. Och journalister kan det informeras om vad de skrivit som står i motsats till deras boendemiljö. Inga osanningar, bara klara fakta. Bevis på ett farligt hyckleri, helt enkelt. Informationen sprids troligtvis bäst i blandade boendeområden och centrala stadsdelar.

Det är bara att inse fakta: medieföretagen kommer inte att ta upp detta hyckleri. Varför skulle de det? De har ju sedan länge bevisat att de är subjektiva och partiska in absurdum. Låt alla stå sitt kast.

9 kommentarer:

Isaac sa...

Ja, en kartläggning av politiker och journalisters boende vore på sin plats.

Tokarev sa...

Här hänger de ut sig själv på första parkett: http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?a=409344

Man presterar en samling lögner som lyckligtvis inte står oemotsagda av artikelns kommentatorer, men likväl ett sanlöst oförblommerat hyllande av det mångkulturella samhällshaveriet. Jag räknade lite snabbt ut att de i artikeln uppskattade skatteintäkterna på 2.4 miljarder motsvarar en genomsnittlig årsinkomst bland de 40k inkomsttagarna på c.a 80k/år... Något stämmer inte här! Onekligen leder detta fram till slutsatsen att även resten av innehållet i debattartikeln är ren dikt. Jag bemöter debattartikeln på www.rebels.org/skymningszonen

Anonym sa...

Ett mycket bra initiativ som skulle kunna ge intressanta resultat....inte minst skulle du nog få mediadrevet ännu mer avogt inställt till dig. Men det skulle vara intressant att få höra varför politiker och journalister som INTE bor i mångkulturella områden vurmar så för dom.

Anonym sa...

En av de värsta hycklarna är Andreas Carlgren. Han fick den konkreta frågan i Tv om varför han väljer att bo i ett svenskt område när han förordar "ett mångkulturelt samhälle". Hans svar var att han "vill själv välja" var han vill bo.

I stort sett är ALLA förespråkare för mångkultur hycklare.

Jorma sa...

Bara häng ut dom hycklande kräken!

Anonym sa...

Överklassmarxisterna har satt sin sista potatis!!

norrland sa...

Att dessa människor,precis som absolut största majoriteten arbetande,skötsamma och civiliserade svenskar/nordbor INTE vill bo eller ha sin barn bland dom tiotusentals outbildade människor/muslimer som strömmar in från mellanöstern och afrika är ju väldigt lätt att förstå....vad som är svårt att förstå är att dom hycklar och ljuger så förbannat om saken.

Ska bli kul att se om utvecklingen ändras och folk som nu inte har här att göra,dvs dom vi inte vill bo bland,inser fakta och sticker härifrån,eller om det krävs "gated communitys" innan....mig kvittar det,i vårat villområde blir 99% av alla muslimer inte accepterade ändå,vilket naturligtvis är så som det ska vara,dom trivs bäst i deras samhällsstrukturer och vi i våra,det är helt enkelt fel typ av invandrare för västvärlden,sjukt bara att media och politiker ljuger och hycklar om saken i varje ord som dom nämner det.

Spitfire sa...

Ja, detta ser vi (jag...) verkligen fram emot. De skall bli spännande att se reaktionerna, för man man ju inte låtsas som om det regnar - hur länge som helst. De där hycklarna till "journalister" måste väl ändå begripa att de är observerade.
Av medborgare (människor) som oftast har ett överlägset större intellekt, och mångfaldigt bredare kunskap om både politik och samhälle än dem själva.
Deras skydd och integritet utgörs av den skyddade verkstad där man producerar lögnerna och propagandan.
De backas upp av ett ansvarslöst mediaföretag, som fullständigt struntar i konsekvenserna av vad deras avlönade bandhundar skriver.
Dagens Nyheter är ett vidrigt mardrömsexempel, med ett hyckleri utan dess like.

Det är klart att dessa hycklande förrädare skall stå till svars för vad de ställer till med. Deras redaktionella kökkenmödding bestämmer ju dagordningen för många (alldeles för många... som blint tror på vad tidningarna skriver) i dagens Kalle Anka-land Sverige.
Det är vår uppgift att sticka hål på ballongen.

Anonym sa...

Häng ut dem. För hell det är en mycket bra idé.