14 mars, 2008

End of nations - EU takeover & the Lisbon treaty

Niclas Carlsén har tillsammans med Johan C skrivit ett viktigt inlägg om den nya EU-grundlagen på Niclas blogg På post för Sverige. Jag publicerar här hela inlägget.

Ingen kan ha undgått det "nya" Lissabon-fördraget (nästan identiskt med den nedröstade EU-konstitutionen) och om man mot förmodan har gjort det är det dags att börja läsa på om det. Detta nya fördrag kommer att föra över all makt till Bryssel och "vår" regering kommer enbart vara symbolisk. Det är ett steg emot den globala maktelitens våta dröm om en totalitär, byråkratisk, federal monsterstat som får Sovjetunionen och DDR att framstå som rena dagiset. Om ni tycker det är svårt att få våra folkvaldas uppmärksamhet nu, vänta då bara tills detta fördrag träder i kraft.


Bara för att få EU-parlamentet (vars beslut enbart är rådgivande och inte lagstiftande) att ta upp en fråga krävs 2 miljoner namnunderskrifter, och tror ni på allvar att en hög med EU-vänliga pampar bryr sig om vad några gnälliga svenskar uppe i det kalla norden tycker? Europa kommer få en president (ej folkvald), utrikesminister, gemensamma ambassader, ett försvar osv. Och om ni tror att Lissabonfördraget är mindre överstatligt för att man tagit bort delarna om en gemensam flagga och nationalsång så misstar ni er grovt.

Italiens President Giorgio Napolitano säger:
"Those who are anti-EU are terrorists. It is psychological terrorism to suggest the spectre of a European superstate."
- Sunday Express, London 17 Juni 2007


Andra har uttryckt sin vilja till att censurera nätet och yttrandefriheten är redan ett minne blott. Vi har ingen yttrandefrihet i detta landet och allra minst i EU. Övervakningen av hederliga samhällsmedborgare ökar för varje dag och EU går mot att bli en polisstat. Det nya "EU-passet" som införs 2009 kommer du vara tvungen att lämna ditt fingeravtryck. Vid EU:s gränser kommer det att upprättas s.k "eye scanners". Integritetskränkningarna saknar motstycke.

Det enda som står mellan att EU-fördraget går igenom och att vi slipper det är det irländska folket som kommer att få rösta om det. Vi måste stödja irländarna i denna process och jag tipsar er därför att gå in här och eventuellt skänka en slant till Wise Up Journal som arbetar för att rädda Irland och alla andra europeiska nationalstater. Denna organisation har arbetat på en dokumentär vid namn "End of nations - EU takeover & the Lisbon treaty" för att kartlägga Lissabonfördraget.


Information från deras hemsida:

"We set out to make a video about the pros and cons of the Lisbon Treaty and found out to our horror the lies, manipulations and deceit behind the EU. From MEPs, legal experts and EU researches the true nature of the EU unfolded, how it really operates from behind closed doors and away from prying eyes. We discovered the massive power grab away from citizens and nations to the elites that is being proposed in this treaty. Most shocking of all was how our elected representatives are willingly handing us over to this emerging Totalitarian Superstate by deception , propaganda and outright lies.


This video details how the structures of the EU really operate, what the full significance of the Lisbon Treaty is and how it is the end of Nations within in the EU. MEPs describe their experience in Brussels and how they are undermined by the real power of the unelected and unaccountable Eurocrats who run the organization. How the politicians are working together for their own selfish needs while being used for a bigger agenda."


När detta inlägg publiceras har de fortfarande tekniska problem med att ladda upp videon på Video Google, men så snart detta problem är löst kommer dokumentären kunna ses här. Du kan ladda hem eller beställa en konsoliderad version av Lissabonfördraget från regeringens hemsida här.


Det är vår skyldighet som fria svenskar att motsätta oss den globala maktelitens ondskefulla och antidemokratiska agenda. Jag kan inte finna någon anledning till att vi skall sitta och ta mer skit än vad vi än så länge tagit emot. De flesta svenskar idag vet att något är fel och att vi är på väg i fel riktning, men ofta kan de flesta inte sätta fingret på vad det är eller så orkar man inte eller har inte tid att göra någonting åt saken. Svenskar har blivit indoktrinerade att staten alltid är god och att man alltid måste följa vad myndigheterna säger. Tyvärr är det så att hela vår statsapparat är rutten. Det finns bara ett ord åt sådana som exempelvis Margot Wallström, Carl Bildt eller Mona Sahlin; Och det är landsförrädare som säljer ut sitt eget folk genom att förslava oss mentalt, ekonomiskt och själsligt.


Kom ihåg svenskar: "Motstånd skall göras ständigt och i alla lägen. Det är på dig det beror - Din insats, Din beslutsamhet, Din vilja att överleva. Vi ger aldrig upp!"Niclas
Johan C

1 kommentar:

Anonym sa...

Mycket bra skrivet och bra dokumentär.Ingen mer som är oroad? Läs själva den konsoliderade versionen av Lissabonfördraget.
Alla som kallar sig själv nationalister av något slag bör sprida dokummentären End Of Nations,
till alla vänner och bekanta.