26 april, 2008

Klistermärken klara för tryckning

För ett tag sedan gjorde jag en form av marknadsundersökning här på bloggen där jag sonderade terrängen för Rakryggad-klistermärken. Responsen blev över all förväntan. Hela 134 personer kan tänka sig att köpa dessa märken, och 42 personer kan tänka sig att sponsra tillverkningen. Antalet som kunde tänka sig att klistra upp märkena var 152 stycken. Detta var siffror som låg en bit över min förväntan. Därför beslutade jag mig för att satsa på klistermärken för bloggen som ett steg mot en expansion av bloggens koncept.

Undersökningen följde jag upp med att publicera förslag på märken där responsen från er Rakryggadläsare var viktig. På den första omgången med förslag var det 32 personer som kom med konstruktiva svar och i den andra omgången 16 personer. Av de urpsrungliga 11 förslagen är det nu 6 som kommer att tryckas. Dessa publicerar jag i sin slutliga form i denna artikel. Tack till alla er som varit med och utvecklat dessa märken genom era idéer och rekommendationer! Framtiden tillhör dem som tar vara på möjligheterna!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Utmärkt Weine, fantastiskt.

135 personer kan tänka sig köpa dessa märken (minst) om du räknar med mig, som inte var med och genomförde marknadsundersökningen.

Var kan man köpa dessa klistermärken?

Mvh Melker (en nyligen upptäckare av denna bloggen som tänker besöka den så ofta jag kan)

Weine Berg sa...

Melker: När märkena är tryckta kan de köpas från bloggen genom att betala in pengar i förskott till ett pg jag ännu inte skaffat. Sedan skickar jag märkena så fort jag kan. Välkommen till bloggen förresten! Ju fler vi blir desto snabbare kan vi få till en förändring av samhället.

Anonym sa...

Är det okej om jag uppmärksammar fb om detta, skulle nog vara av intresse.

Mvh Melker

Weine Berg sa...

Ja, absolut Melker!

Anonym sa...

Jag vill kopa, men samtidigt vara anonoym.. gar det?

Greger Rutgerson sa...

Hej Weine!

Jag är osäker om jag var med, men ställer självklart upp!

Weine Berg sa...

Anonym: Det beror på om jag kan skicka märkena till en anonym adress, t ex om du har en postlådeadress. Jag kommer inte lämna ut namn och adress till någon, utan det är bara jag som hanterar kunduppgifterna.

Anonym sa...

köper ett lass såfort de är färdiga :)

Anonym sa...

De slutliga versionerna vart helt klart lyckade. Båda mina favoriter är med och förbättrade dessutom("Svenskar vägra bli minoritet" och "Massinvandring är extremism")Bra jobbat!

Anonym sa...

"JOBBA MERA!" bilden du har på vänstra sidan av bloggen vore perfekt till en eventuell nästa upplaga klistermärken.