27 april, 2008

Insändare: Dansken, tysken och Bellman

En detalj jag omedelbart reagerade på, i anslutning till den mänskliga sopan som dödade Engla: gärningsmannen hade knappt hunnit erkänna, förrän både bilder och icke pixeliserad film fanns tillgängliga på nätet. Presenterat av svensk media!

Men vad nu då! Varför detta? Hade svensk media plötsligt upphört med sitt groteska förfarande, som det konsekventa skyddandet av tungt kriminella, mördare och våldtäktsmän innebär?

Hade man äntligen fått nog av sitt förljugna och unkna mörkläggningshyckleri? Hade de ryggradslösa chefredaktörerna på Aftonbladet och Expressen slutligen bytt sida, och i stället börjat ta parti för de goda medborgarna i samhället. Nej, nej… tro för allt i världen inte något sådant. Icke! Utan gärningsmannen… han var ju helt enkelt svensk! Och då är upphävandet av censuren naturligtvis fullständigt legitimt.

Dessutom hette han något så fantastiskt ursvenskt som Anders! Var dalmas, hade jobb - som många andra typiska svenskar - och körde dessutom långtradare. Fattas bara att han också var folkkär… Jaaa, så funkar (eller icke funkar) media i Kalle Anka-Sverige.

Förresten… kanske hade händelsen så stort nyhetsvärde - för att den grove brottslingen för ovanlighetens skull var svensk - att man var tvungen att slå på stora trumman! Samt sist men inte minst: här fanns det stora pengar att tjäna på papperstidningarna. Därför vände man ut och in på Anders hela liv och alla hans inälvor. Lät familj och vänner ”tala ut” i all oändlighet… allt medan de som villigt lät sig prostitueras bidrog till mediahallickarnas förtjänst. Det finns två gångbara ord: osmakligt och snuskigt.

På tal om namn och nationaliteter… En snarlik parallell hittar man i anslutning till dubbelmordet i Arboga. Tyskan! Det går bra att skriva... Tyskan. Det är nästan som svenskan, fast ändå inte riktigt… Men nästan, i alla fall. Media riskerar inte att stöta sig med någon ”intressegrupp”, eftersom här inte finns några direkta ”rasistiska” undertoner. Inte sällan läser man också i brottssammanhang om både "engelsmannen", "holländaren", "dansken" och ”finländaren”. Den "33-årige amerikanen" funkar också! Och naturligtvis "svensken"...Men...varför får vi aldrig läsa om ”den 19-årige iraniern", "irakiern", "den våldtäktsdömde araben", "den rånmordsmisstänkte kosovoalbanen", ”den för terrorism anhållne kurden”, ”katsmugglande somalier”, "den åtalade zigenaren"... Nej, nej för fan... för då är plötsligt hela förbannade gänget "svenskar"!

Då är alla hemmahörande i Alingsås, Kalmar, Landskrona, Eslöv… och är Laholmare, Norrköpingbor, Angeredsbor, Simrishamnare… samt dessutom terrormisstänkta svenskar… medan vi skjuter, knivskär och slår ihjäl varandra på gator och torg med hjälp av ”släktingar” och ”familjemedlemmar” som kusiner, bröder och morbror Gösta… Och lundafamiljen i Skåne könsstympar sin dotter och grannen gifter bort sin (femåriga) dotter till en man (senil gubbe) i Jönköping.

Ja… jag kan förresten själv svara på frågan, som jag tidigare ställde.De här ovan uppräknade folkslag har så till den milda grad sanslöst dåligt rykte att, deras nationaliteter har kommit att fungera som rena invektiv och utpräglade skällsord! Man vågar i den PK-styrda pressen, i Kalle Anka-landet Sverige, helt enkelt inte skriva ut den etniska tillhörigheten. Sannolikt av rädsla för kravaller, om folk i allmänhet verkligen fick reda på vad som dagligen händer i landet.

Samtidigt skall då naturligtvis den ryggradslösa Kalle Anka-pressen till varje pris skydda dessa vanprydande representanter för människosläktet. Därmed blir alla svenskar! Vilket givetvis gör att både Sverige med sina etniska svenskar riktigt ordentligt dras ner i skiten. Internationellt hamnar därför vårt rykte i nivå med Nordafrika, Balkan och Mellanöstern!

Varför det blivit på detta sätt? Att "arab", "irakier", ”iranier”, ”kurd”, "marockan", "kosovoalban", "somalier", "zigenare"... blivit skällsord? Ja, det kan vi säkert alla räkna ut... utan den minsta svårighet. Med det som vi sitter på!Vilket groteskt svineri, rent ut sagt. Och detta i synnerhet tack vare Kalle Anka-media som styr opinionen och "sanningen" från sina skyddade verkstäder. Under överinseende av dekadenta chefredaktörer ur 68-vänstern, med sin kollektivt intellektuella funktionsnedsättning.


"SC"

5 kommentarer:

Varjager sa...

Sanningen svider för eliten. Deras multikulti dröm spricker då de invandrade visar sig från sin sanna sida.

Anonym sa...

Hej Weine

har du frågat AB + EP och isf fått ngt svar från dom varför man inte skriver ut just detta med nationaliteter då det rör sig om icke europeiska brottslingar? och tvärtom
då det gäller andra?

mvh

Patrik

Mikael sa...

Enligt handboken i politisk korrekthet och "humanism" som alla svenska journalister följer får man inte under några omständigheter skriva något dåligt om de svaga, de som antas vara i underläge (t ex irakier, zigenare och somalier). Detta är ett omyndigförklarande av både dem (de antas per automatik vara svaga och inte kunna ansvara för sina handlingar) och oss (vi antas inte kunna hantera sådan information).

Weine Berg sa...

Patrik: Nix, det har jag inte, men vore tacksam om någon rakryggadläsare kunde åta sig detta och återkomma med deras svar.

Anonym sa...

Fel rasist-Weine!
Några exempel som visar att du fel:

"De fem männen är mellan 24 och 39 år gamla. Fyra har albanskt ursprung."

http://www.gt.se/nyheter/1.1011670/ligan-slog-till-nar-offren-sov

"Han kommer från Iran och fick asyl i Sverige 1979"

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=574848&previousRenderType=6

Invandrare pekas ständigt ut i media, men ni vill att dom alltid ska pekas ut.oavsett om det har relevans eller ej!

Jag spyr på dig din äcklande rasist!