25 april, 2008

Maskerade tjuvar stal 30 000 kr

Den nya brottsligheten, tagen till Sverige genom våra högt vördade politiker och deras påhejare inom de privata medieföretagen, skänker dagligen nya kulturupplevelser till många svenskar. I början av året blev en person bestulen på en större summa pengar av två ovetandes nysvenska fotomodeller.

Två maskerade kvinnor kom över 30 000 kronor när de stal ett bankomatkort och lyckades tömma kontot. När ägaren väl upptäckte att kortet var stulet var pengarna redan borta. Stölden skedde på SE-banken i Karlskoga den 24 januari i år. De två kvinnorna fastnade på bild under stölden och kan troligtvis identifieras trots sin maskering.

Hjälp polisen så att vi sedan kan önska de båda en trevlig resa hem. Eller otrevlig resa. Resmålet helgar färdmedlen, som någon sa. Om du känner till något om de båda kriminella/arbetsskygga ska du höra av dig till Efterlyst på telefon 08-702 00 90.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bra mer sånt. Hjälp dom hem
Mvh Daniel

Heimdall sa...

Berikandet av Sverige fortsätter. Dessa huckleförsedda påskkärringar bidrar till det mångetniska infernot genom sitt skitiga beteende.

Anonym sa...

Hur fick du reda på detta Weine?

Mvh Melker

Weine Berg sa...

Melker: Det står på Efterlysts hemsida. Länken är:

http://www.efterlyst.tv3.se/index.php?option=com_content&view=article&id=7622:kaenner-du-igen-kvinnorna-pa-bilderna&catid=1:veckans-efterlyst&Itemid=3

Anonym sa...

Här ser 2 st. kvinnliga pensionsräddare som kommer att ha en stor & viktig funktion i Det Nya Sverige!

Anonym sa...

Kan låta dumt, men jag har aldrig sett efterlyst, undrade bara därför.

Tackar.

Hur många självmordsbombare kan man värva för 30 000 svenska kronor?
... provokativt, ja, men detta KAN vara den sorgliga sanningen; att svenska pengar går til terrorism.