11 april, 2008

Utlänning efterspanas för våldtäkt

Kvinnan hade knappt klivit av tåget i Hökarängen förrän den nya brottsligheten slog till igen. Hon attackerades av en invandrare natten till söndagen den 9 mars. Frida hade umgåtts med vänner och var nu på väg hem. Han sa först något till henne, men Frida avfärdade honom och gick vidare. Mannen gav dock inte upp. Han smög efter henne och överföll henne bakifrån. Med ett strypgrepp och en hand över hennes mun släpade han med Frida in i en skogsdunge där han vräkte ner henne på marken.

Invandraren satte sig över Frida och började strypa henne. Hon trodde hon skulle dö när han uppenbarligen ändrade sig och istället för att döda henne började slita av henne kläderna. Kvinnan slogs och kämpade emot, men det räckte inte. Den förmenta mannen våldtog henne samtidigt som han fortsatte strypa henne. I sista stund kom en kvinna gående som såg vad som hände. Hon ropade till och brottslingen skrämdes på flykten.

För att prata med sarneckiska termer kan man konstatera att det är förvånande hur den ökade anmälningsbenägenheten slår hårt mot svenskarna. Särskilt mot svenskorna.

Förövaren, troligtvis hårt trängd av utanförskap och social misär, tvingades att med våld söka bekräftelse. Eller hur skulle en mångfaldsapologet förklara det?

Buspojken uppges vara 25-30 år, cirka 175-180 cm lång. Han har ljusbrun hy och pratar svenska med kraftig brytning. Vid våldtäkten bar han en midjelång vit/beige jacka och raka jeans som satt åt runt midjan.

Så om ni har upplysningar eller iakttagelser att lämna, ring Efterlyst: 08-702 00 90

20 kommentarer:

Fosterjordnära sa...

Välkommen tillbaks Weine.

När skola den Svenske mannen resa sig och i ursinne försvara sin kvinnliga befolkning?
Att med ledare som Al Reinfelt kunna gå till försvar för våra kvinnor verkar dock inte troligt då denne ynkrygg hyllar den berikning vi tvingas utstå.

Keep up the good work!

Anonym sa...

Man tycker ju att övervakningskamerorna i tåget borde ha plockat upp något.

Spitfire sa...

Hej Weine! Welcome back från matförgiftningen... hoppas att du är återställd. Drabbades själv av något liknande i trakterna kring Poltava i somras; inget vidare.

Bloggens nya? koncept tilltalar mig!

Lasse sa...

Den dagen den Svenske Mannen reser sig upp kommer det skrikas om rasism och övervåld osv. Nej, det är bara att foga sig i ledet och låta sig styras av Al Reinfelt och Mona Muslim och deras anhang.

Spitfire sa...

Nej Lasse, vi skall definitivt inte acceptera någonting av allt det djävulskap som dagligen pågår omkring oss.
Vi kan var och en protestera på tusen olika sätt... Tänk efter så skall du få se, hur många sätt det verkligen finns, och hur man kan göra det!

Weine Berg sa...

Fosterjordnära: En resning är ett måste. Om det sker i ursinne, eller lugnt och metodiskt spörs..

Anonym: Nej det kan de inte ha gjort eftersom offer och gärningsman hade kommit en ganska bra bit från perrongen.

Spitfire: Då vet du vad jag talar om.. Nej, jag tror du har missförstått. Jag menar att Rakryggad-konceptet ska spridas till andra områden och verksamheter. Klistermärkena är ett litet steg i den riktningen.

Lasse: Aldrig acceptans!

Spitfire: Kunde inte säga det bättre själv. Detta är en devis som varje medveten man och kvinna måste leva efter om vi ska kunna bygga upp ett nytt samhälle.

Fosterjordnära sa...

lasse sa... Vafalls!!?

Heimdall sa...

Iofs utgör ju främlingarna bara 21 % av Sveriges befolkning, men mig veterligen så har aldrig någonsin en icke-nordbo utsatts för en överfalls våldtäkt i Sverige. Märkligt.. ?.. Sydeuropeérna och de icke-vita utgör 90 % av våldtäktsmännen, de inriktar sig tydligen enbart på svenskor/nordbor. Det finns ävenledes även enstaka svenska våldtäktsmän , även dessa tycks inrikta sig på svenskor. Det kan inte vara lätt att vara tjej/kvinna i Sverige idag. Men , jag tycker att det är djävligt konstigt att en klar majoritet av kvinnorna i val röstar på liberaler typ folkpartiet eller extremvänstern typ miljöpartiet, vänsterpartiet och ävenledes (S). Snacka om att gräva sin egen grav. Sent ska väl syndarna vakna...

Anonym sa...

Jaa..,jag tror inte ni som skriver här kommer att göra någonting för att förändra det som sker avseende invandring och islamisering. Förutom att ni skriver uppskattande tillrop till Weine, bloggägaren. När den dagen kommer då sharia införs så kommer ni alla att konvertera till Islam. Tyvärr.

Jag kan bara tänka mig ett tilfälle då svenskarna skulle gå ut på gatorna och skrika och det är om man stängde av alla tvsändare och sa att tv film och video är härmed förbjudna. Men stänga av tv-stationerna kommer inte ens Talibanerna att göra när dom kommer till makten i detta land.

Weine, du är bra på att skapa upproriska skyltar, märken men tror du verkligen att någon kommer att bära dom? Det tror inte jag.

Att bära något av dina märken är ungefär likställt med att ställa sig framför en exekutionspatrull. Märkesbäraren skulle anmälas och åtalas med hjälp av någon av "hetlagarna". Expo registrerar brottslingen i sitt register. Han förlorar jobbet och får inget nytt eftersom detta exporegister nu sprids till alla arbetsgivare.

Att bära ditt märke är att be om att bli utslängd i arbetslöshet och fattigdom. Och det räddaste en svensk är för, det är att bli arbetslös.

Kalle

Weine Berg sa...

Kalle: Man kan se bloggens uppgift som; att väcka människor och därefter att aktivera dom. Jag har fortfarande kvar min tro på att människans överlevnadsinstinkt är starkare än sin tillit till materiell trygghet, men jag kan ha fel...

Marcus sa...

Länge leve det nya Sverige från ca 300 anmälda våldtäkter per år 1970 upp till 4000+ för 2007. Vilket kap vi gjort med genom importen av kulturberikare.

Nu vill jag inte uppmuntra till brott, men att ge sina kvinnor och döttrar den utbildning och material som krävs för att frejda sig är nåt som varje svensk man bör göra.

Fosterjordnära sa...

.....förvisso Weine kan ett visst mått av lugn vara av gagn för frågan på lång sikt. Men håll med om att även i ditt bröst väller vreden upp när man hör om dessa dåd!?

Finge man syn på en av dessa "män" med fingrarna i kakburken sas så skulle dock lugnet få stå tillbaka.

Jättebra intervju i NI!

Weine Berg sa...

Fosterjordnära: Det är vreden som driver mig att varje dag bidra till ett bättre Sverige...

nicklas eriksson sa...

He he he, det är alltid så lustigt att läsa er "nationellas" vrede över kvinnomisshandlar trots att det är något ni inte är särskilt främmande för själva.

Kan det vara så att den swenske mannen will hawa sin rätt att på egen hand tukta sina kwinnor?

Patetiskt.

Weine Berg sa...

Det var en ovanligt dålig kommentar av dig Nicklas Eriksson. Tror du själv på ditt påstående, eller letar du desperat efter någon skit att kasta? Patetiskt. Jag tror på det senare.

Anonym sa...

Jag skall inte klaga på dig, Weine. Det du gör är bra. Du skriver utmärkt och förhoppningsvis upplyser du en och annan.

Kanske är jag för pessimistisk. Kanske det finns ett sätt att väcka dom som "sover" i detta land. Men jag vet inte hur. Och ingen annan heller vad jag förstår.

Jag har sen c.a 3 månader tillbaka prenumererat på c.a 30 politiska bloggar och många av dom gör ett fint arbete med att föra fram upplysningar om vad som pågår i Sverige. Men ingen har kommit fram med några ideer om hur vi skall förändra verkligheten omkring oss.

Det enda man talar om i det fallet är "vänta bara tills 2010 då kommer SD in i riksdagen och då blir det förändringar till det bättre"

Jag tror inte på det. Kanske SD får 4-5 %. Mer blir det inte. Se vad som hände med Ny Demokrati. Alla övriga politiska krafter samlade sig emot detta parti och neutraliserade dom och drev ut dom i rasistträsket. Det blir samma sak med SD. Dom har inte det ledarskap som behövs. Inte heller ekonomiska resurser. Inte intellektuell kapacitet.

Betänk att maktapparaten bakom EU är emot att partier som SD, tillåts att växa. Och den maktapparaten förfogar över oerhörda ekonomiska resurser att sätta in mot de som försöker korsa deras planer.

Vi går en skrämmande framtid till mötes. Jag önskar att jag inte vore så pessimistisk. Men som jag sa, jag ser inte några realistiska ideer komma från bloggarna om att färändra en kommande katastrof för det här landet.

Dom knutna nävarna i byxfickorna stannar där dom är...

Kalle

DDR2 sa...

Anonym Kalle: "Betänk att maktapparaten bakom EU är emot att partier som SD, tillåts att växa"...

Betänk då att i alla andra europeiska länder (där det behövs) så finns det ett "främlingsfientligt" parti, med ~10% av rösterna (utom i England, enda landet i Europa som har ett sämre valsystem än sveriges).

Nä, anledningen till att det inte tillåts ett invandringskritiskt parti i detta land är journalistkårens "fel" (eller förtjänst, beroende på vilken politisk syn man har).

Journalisterna har den exekutiva makten i detta land vad gäller politisk dagordning. Den poilitiker eller offentlige tjänsteman som avviker från det dagsakuella politiskt korrekta diskussionsämnet, hamnar på svarta listan och behandlas därefter.

På senare tid har vi sett tendenser till att vissa individer inom journalistkåren faktiskt har börjat svänga med till folklig opinion.

Om detta har med avvecklingen av presstödet eller plötslig insyn vet jag inte, men jag antar att inte alla journalister har samvete nog att hela tiden lägga locket på (som de ju kom överens om på det möte där "Lilla Saltsjö-avtalet" togs fram?!

Ett troligare alternativ är kanske att storstadstidningarna förstått att när de mister presstödet, så måste de vara trovärdiga för att inte mista köpare/läsare :-)

Fosterjordnära sa...

Emedan maskar som "niklas eriksson" tar våldtäcktsmännens parti, så tar vi med vettet i behåll och ställer oss helt och fullt till offrens förfogande.

Kanske är du av kvinnovålds karaktär?Om så, passa dig!

Weine Berg sa...

Kalle: Jag delar din uppfattning om SD:s möjligheter dessvärre. Jag tror de kommer att få 3-8 % men att de inte kommer att lyckas med någon av sina föresatser. Det beror inte enbart på deras bristande kompetens och råg i ryggen i ledningen utan också på att den kommande grundlagen för EU kommer att ta mycket makt från riksdagen och flytta ner den till kontinenten. Men att uppgivet se på kan jag inte göra.

Spitfire sa...

Nej... vi förändrar ingenting i detta landet med hjälp av bokstäver. Absolut ingenting! Detta står klart sedan länge tillbaka.

Alla verkar dock vara lika försiktiga, rädda för att ta första steget.
Men... vi måste först och främst kasta av oss det svenska, tunga oket av underkastelse, PK samt arven efter Luther och Gustav Wasa. Först då detta är gjort kan vi börja agera.

Som första punkt gäller det att bryta det politiska dödläget. Det gäller att skapa förvirring... att helt enkelt gå utanför ramarna för det som förväntas av en opinion.

Som vi känner till från den centralstyrda andammen, så är allting så absolut och totalt genomreglerat. Även den minsta protest måste vara sanktionerad från någon "ombudsman" eller så måste man tillhöra någon lagstadgad förening eller politiskt legitim organisation - samt ha polisiärt tillstånd för att överhuvudtaget nysa eller ens tänka på att protestera eller oponera sig mot något i det "vedertagna" samhället. Allt i detta landet måste vara minutiöst repeterat, förberett, planerat och framför allt...välregisserat och förutsägbart...

Ankdammen ligger alldeles spelblank, och det får den inte göra. Så länge det råder stiltje accelererar vanvettet, dag för dag.
Och det betyder att det nuvarande systemet medges slå ner sina politiska pålar allt längre i den PK-kvicksand som vi sakta men säkert alla håller på att sugas ner i. Den totala förintelsen är sedan inte långt borta.

Men det gäller också att samlas under en och samma fana... en svala gör som bekant ingen sommar!

Det duger inte att Weine sitter där, Norrland och DDR2 någon annanstans eller Spitfire här...

Och samtidigt undrar jag: vad håller det parti på med som jag röstade på? Sverigedemokraterna... var håller ni hus? Varför syns ni inte på den politska scenen i landet? Det går inte att vänta till en vecka före valet - med att tala om att ni finns och tro att allt skall gå vägen! Gå ut och tala om att ni finns. Redan i morgon!
Vänstern skriker och gapar i stort sett varje dag, genom en mängd olika kanaler... Nu är det snart er tur att göra rösten hörd!