05 maj, 2008

GP/TT hyllar att britter blir utan jobb

Sedan arbetskraftsinvandringen tog fart till Storbritannien 2004 har 500 000 britter blivit utan jobb då 700 000 östeuropéer invandrat och tagit jobb till lägre löner. Det är brittiska statistiska centralbyråns senaste siffror som visar den dystra verkligheten av globaliseringen, skriver Nationell Idag. Detta är en tragedi för de drabbade britterna och deras familjer. Kan det vara mer förnedrande att inte kunna försörja sin familj än på grund av att ens folkvalda omöjliggjort ett hederligt förvärv?

Och hur beskriver medieföretagen detta? Så här låter det från TT-Reuters i GP:s artikel Minskande ström av `social turism´ till Storbritannien:

"De (östeuropéerna) har sedan dess arbetat som bland annat hantverkare, servitörer och fruktplockare och sett till att den brittiska tjänstesektorn haft arbetskraft och snurrar på." (GP, 2 maj 2008, sid 35)

Något propagandistiskt kanske? Man beskriver hur ekonomin går bra – samtidigt som verkligheten är att hundratusentals britter tvingas lämna sina jobb. Vilkas perspektiv har medieföretagen? Nu kan vi se mönstret.

Detta är konsekvensen när de som styr har glömt vilket folk de är valda att värna. Denna utveckling har eskalerat sedan Sovjetunionens fall. När Sovjet inte längre fanns som en konkurrerande alternerande samhällsform behövde väst inte längre hålla sina medborgare nöjda med ett socialt skyddsnät - demonteringen av denna kunde således påbörjas i och med Sovjetunionens fall. Hur många fler ska bli utan jobb för att ekonomin ska “snurra på”? Massinvandring är lönedumpning! Massinvandring är arbetslöshet! Stoppa vansinnet, den som törs!

5 kommentarer:

Heimdall sa...

Klassisk lönedumpning av kapitalistisk modell. Arbetsköparna, som jag kallar arbetsgivarna, jublar såklart. Snart är hela världen en fattigbod, även här liksom i Kina och Usa kommer väl " sweat-shops " att uppstå där arbetskraften ska slita ihjäl sig för sekiner... Tacka riksdags-7-partiet....

vinterbadaren sa...

Bloggen "Högerkänga" förefaller nu tillsammans med åtskilliga andra regimkritiska bloggar fom gårdagen vara definitivt tystade av de poltitiskt korrekta landsförrädarna!


Tills vidare håller vi till på: http://hogerkanga2.blogspot.com
"Vinterbadaren"

Anonym sa...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2406168.ab


"Polisen utesluter inte att pedofilen på bilderna kan vara svensk.

– Jag tycker att han har ett skandinaviskt utseende, säger Anders Persson."

Men det finns ju inga svenskar eller något skandinaviskt utseende. Det finns ju ingen skillnad mellan en nordeurope och afrikan?


Aja, jag antar att vi bara finns när någon av oss gör något dåligt.

Heimdall sa...

vart tog blog skuncke vägen ?

vinterbadaren sa...

"heimdall": Skuncke har rönt samma öde som vi på Högerkänga, men då han just nu arbetar utrikes har han väl ej kunnat åtgärda censuringreppet!