04 maj, 2008

MUF och vi tråkiga svenskar

MUF:s kampanj ”Jag älskar SWE” har tagits emot med upprörda känslor av många av bloggens tusentals läsare. Och med all rätt. MUF:s arbetsmetod i kampanjen för att förbättra ”integrationen” är en devalvering av den svenska identiteten. Så här skriver man bland annat:

”Vi måste börja tillåta bindestreck till svensk. Finlandssvensk har vi redan, men varför inte turk-svensk, afro-svensk, homo-svensk, jude-svensk, blatte-svensk, dansk-svensk och småstads-svensk?”

Förmodligen för att det inte är relevanta definitioner. En svensk är en svensk är en svensk. Eller ska människor skämmas när de är turkar, afrikaner, danskar eller svenskar? Varför dessa konstlade etiketter?

MUF, vad är vi svenskar? Vad blir vi i er nya-namn-på-riktiga-människor-anstormning? Vad ska vi kallas, vi människor som inte kan skryta med ett exotiskt påbrå? Är vi människor som väntar på att få ett prefix fogat till vår identitet? Lite tråkiga, kalla, tomma kärl som behöver fyllas? Eller är vi ”svensk-svenskar”? Kanske nöjer ni er med att kalla oss ”gammelsvenskar”? De som ska bytas ut mot nysvenskar, ni vet.

Integrationen, som ni säger er vilja förbättra, är inget annat än en desintegration av oss svenskar, det vi håller kärt, vår identitet och vår framtid. Blanda inte in oss och våra liv i er blommiga alla-ska-kramas-utopi där inget förankrat i verkligheten kan existera.

8 kommentarer:

Varjager sa...

MUF ut ur Sverige, ta jättebebisen med er. Hur kan detta få fortgå?

Heimdall sa...

Ja, skandal ! - säger jag...

Haubits sa...

MUF är inte direkt vad de en gång var... Tänk att dessa kvasikonservativa går socialsmens ärenden.. jäval svin säger jag bara!

Fosterjordnära sa...

Men vad ända in i hela helvete?! Var det NÅGON som på fullaste allvar trodde att M och resten av alliansen skulle göra ngt annat än att bana väg för mångkulturen 2006?!!!

De är i lika stort behov av valboskap som S regeringen var, den enda skillnaden är ju att S delade ut våra pengar i form av bidrag, medan alliansen ger "nysvenskarna" våra jobb.
Nu är det ta mej f-n rättning i ledet, och dags att skåda verkligheten ur nyktert perspektiv!

Ingen , INGEN av de etablerade partierna kommer någonsin att ens göra en ansats till att hejda vansinnet,mångkulturen är för dem vad Koranen är för Islam, vad Talmud är för Judendomen, vad Bibeln är för Kristendomen!
Inte ens Sverigedemokraterna har längre något vettigt att komma med i denna fråga, deras partiledare viker ned sig så fort en vänsterjournalist ställer lite svårare frågor än vad 2+2 blir.


NATIONALDEMOKRATERNA. Där har ni som vill ha förändring lösningen.

BefriaMedia sa...

SWE kampanjar kanske art ill sa att vi ska vanja oss vid radikala forandringar. En kanske ar att byta namn pa Sverige till Swedistan?

Muf kampanjen ar em maklos provaokation mot alla utsatta svenskar. Man maste undra om en SD infiltrator gjort brochyren for att skramma over alla muffare till SD? :)))). Oavsett vem som gjort den sa drivs de flesta muffare och moderater ifran det underliga partiet som medlemmarna borde skammas over. Den nya Muf attityden ar skrammande.

Anonym sa...

"fosterjordnära": Kan bara hålla med dig. SD har tappat all trovärdighet vad gäller massinvationen av analfabeter och getaherdar! Nu vill man "bara" ha massinvandring i nivå med övriga Europa, vojne,vojne, som Storbritanien,Holland och Belgien kanske?? Arma Fosterland!

Anonym sa...

Gamla svenskar = dörrmattor

z999 sa...

Vinterbadaren:
"SD har tappat all trovärdighet vad gäller massinvationen av analfabeter och getaherdar! Nu vill man "bara" ha massinvandring i nivå med övriga Europa,"

Håller med. Men jag tror att det är viktigt att de ändå når riksdagen. Skulle dom dessutom få inflytande så kommer det att innebära att vissa saker kommer att uppenbaras som kanske inte ens "högerextrema" personer tänker på. Som att det är väldigt få invandrare som kan eller vill assimilera sig till det svenska.

Om det inte blir någon större ändring av massinvandringen med SD i riksdagen så kommer det definitivt att öppna för ND.