02 maj, 2008

MUF älskar hippielivet

Moderata Ungdomsförbundet har startat en ny kampanj. Fast ny är den inte egentligen. Men denna gång är den MUF:s i alla fall. ”Jag älskar SWE”, heter den. När jag fick höra talas om den blev jag nyfiken. Kanske fanns det något sunt förnuft i kampanjen och kanske säger man denna gång att vi svenskar duger som vi är och att vi inte behöver berikas för att duga, tänkte jag. Jag blev mycket besviken. Och inte nog med att den handlar om integration istället för Sverige. Man har döpt den till Jag Älskar Sverige, men redan i andra stycket av introduktionstexten säger man ”Det finns inte ett Sverige eller en svenskhet”. Så MUF älskar något som…enligt dem inte finns?

Man skriver också ”Jag älskar mitt land så mycket att jag vill dela det med alla”. Ja, vem älskar inte sin maka/make så mycket att man vill dela henne/honom med alla? Och vem älskar inte sin favoritplats i solen så mycket att man vill dela den med alla?

För att vara en text som handlar om Sverige lyckas man nämna svenskar noll (0) gånger i introduktionstexten. Man pratar om naturen, företagandet, självförverkligande osv men svenskar finns inte i detta utrymme. En makalös prestation som visar att man inte vet att nationen består av folket.

I kampanjen för man dessutom vidare en del lögner. ”Vi är också ett rikt land”, ”Sverige blev allt rikare när vi öppnade våra gränser mot omvärlden”, ”…människor [har] flyttat hit för att få förbättra sitt eget liv och bidra till att göra Sverige bättre. Det har gjort Sverige rikt”, ”Människor som har flyttat till Sverige har en högre utbildningsnivå än den inhemska befolkningen” osv osv.

MUF vill ha, i det närmaste, fri invandring. Ju mer invandring desto bättre. De som kommer till Sverige, gör landet rikare. Alla ska kunna komma till Sverige och förverkliga sina ambitioner och göra Sverige till ett finare land att leva, säger man. I mina ögon är deras vision inte ett land, utan ett hippieliknande 70-talskollektiv. Likheterna mellan ett sådant och MUF:s idealsverige är slående. För inte har det med ett land att göra - ett land som består av ett folk, dess surt förvärvade landområden, en kultur, en historia, en identitet. Nej, det handlar om ett tomt hus som behöver fyllas med goa främlingar utifrån. Ha roligt tillsammans, förverkliga sig själva.

Och MUF påstår att det vi svenskar kan tillföra är ”enfald”. ”… vi värderar kompetens och mångfald, istället för fördomar och enfald”. Detta är precis vad Mona Sahlin och vänstern brukar säga om oss svenskar. ”Hellre mångfald än enfald” heter det då. Nu har MUF sällat sig till detta gäng. Hatiskt skriver man om oss svenskar att: ”I dag finns det 1,2 miljoner människor i Sverige som är födda utomland och nästan en halv miljon som har två föräldrar som är födda i ett annat land. Utan dessa människor skulle Sverige vara ett pytteland knappt värt att ta på allvar.”

Och inte har man missat att flika in det eviga språkkravet. Dessutom hävdar man att man står för en ”mångfaldsnationalism”. Men det är ju det som är riktig nationalism. Mångfald. För att bevara den globala mångfalden måste vi bevara den nationella integriteten. Enkel matematik. Om vi blandar alla kulturer och folk har vi bara en fragmentarisk mångfald under en övergångsfas, innan allt blir en likartad global genomsnittsmassa.

Svenskföraktet ligger och pyr i kampanjen. Läs strofer såsom ”… vi värderar kompetens och mångfald, istället för fördomar och enfald” och ”… [vi] är därför aldrig rädda för att låta den [svenska kulturen] tävla mot eller blandas med andra. Det är nämligen precis det som är svensk kultur.” Med andra ord får vi svenskar vårt värde genom att vara oss själva så lite som möjligt. Genom att blanda oss med andra folk blir vi svenskar. Låter för mig som propaganda hämtad direkt från USA.


Jag tror vi vet var de flesta MUF:are inte bor. Rinkeby, Rosengård, Bergsjön. Och inte har man missat att använda den obligatoriska afrikanen för att undgå beskyllningar om rasism när man nyttjar frasen nationalism. En signal till resten av etablissemanget att man inte menar nationalism, utan dess motsats. Ungefär som på nationaldagen alltså.


Summa summarum älskar MUF något som inte finns, betraktar det som ett hippiekollektiv och anser att de som byggt det är enfald. Underkänt på alla tre punkter, med andra ord! MUF, ni är en skam för oss svenskar!

17 kommentarer:

Fenrisulv sa...

Fruktansvärd kampanj, fylld av idioti, nedsättande ord om svenskar och rena lögner! Dessa ryggradslösa kräk representerade av fjollan Niklas Wykman är inget annat än landsförrädare av värsta sorten. Usch och fy!

z999 sa...

Den överlägset bästa sågningen hittils av mufs kampanj :-)

Grattis Weine!

Jimmy S. Windeskog sa...

Detta var det bästa jag läst på länge, bland det bästa du har skrivit någonsin Weine!

Pontus sa...

Väldigt bra skrivet! Skönt att till och med moderaterna övergivit oss. SD är enda hoppet.

Anonym sa...

Ja hoppas denna text sprids vidare och även läses av MUF.are

/Foffe

Varjager sa...

Den Ryggradslöses ungdomar har satt ett nytt rekord i landsförräderi. Tänk på det innan nästa val!

Heimdall sa...

Muf är en av etablissemanget tillåten kamporganisation, en av 7-partiets arga små hundar. Sedan början av 60-talet har en fanatisk kamp för att förgöra de gamla vita, av europeér grundade nationerna tex Canada, Sverige,Storbritanien etc etc drivits av media och dess strypkopplade hundar dvs de etablerade politikerna. En judisk överrabbi yttrade i mitten av 50-talet i ett tal i Ungern att : " inom en tidsrymd av 50 år kommer antalet vita barn som föds att totalt upphöra ". Denne rabbi ville således att de vita skulle förintas från jordens yta för evinnerlig tid. Det är mot bakgrund av detta och liknande uttalanden man ska se den massiva invasionen av främlingar till före detta vita länder, och koloniseringen av dessa av negrer, indier och liknande icke-vita. MUF och deras anhang önskar vår död och undergång. Dessa sitter vid makten i Sverige idag, landet går under, och svensken tiger still i stugorna..

Anonym sa...

Sådan tur att även adressen
http://www.jagälskarsverige.se/
finns och går till något mycket sundare.

Guds Basun sa...

Konstigt nog blir man inte förvånad. Att vi infödda svenskar med svenska föräldrar bidrar med enfald, det fick jag reda på i veckan som gick då en udnersökning visade på att inteligenta barn var de som adopterats från Korea. Skönt att veta då kan dom ju inte begära något av mig, eller hur? Och hur ska invandrad kultur kunna tävla mot den svenska? Ingen arabisk eller asiatisk folsång kan tävla mot gånglåt från Appelbo spelad av Orsa spelmanslag. det är lätt att sitta i Stockholm och racka ner på det som är svensk, men inte sjutton var det Irakier som på 50-talet arbetade i t.ex Domnarfvets Jernverk och andra industrier som lade grunden till vår svenska välfärd.

Fosterjordnära sa...

pontus sa.... Skall vi alltså sätta vårt hopp till ett parti vars högsta företrädare påstår att det Svenska "är en filosofisk fråga"?

Det Svenska är INTE ngt filosofiskt, det Svenska är det arv av gener, kultur och kynne som gets till oss av våra förfäder och som skall ges åter till våra barn! Vi svenskar är en etnisk grupp och inte en filosofi!!!

Hoppet ställs till Nationaldemokrterna, för ett Svenskt samhälle och land, rösta ND 2010. Prenumerera även på Nationell Idag för att bryta det politiskt korrekta mediemonopol
et.

Bra Weine, som alltid!

Anonym sa...

Från Kurtan,
De är noterade i vår bok !!! Vad de förespråkar är inget annat än förnedrande för Sverige och det svenska folket !.

Stupstocken nästa !

We have you noted !!!

MVH

Quantrill sa...

Bajonett på!

Tokarev sa...

Fyfan... Aldrig mer en röst på Moderaterna för min del! Detta var tammefan det vämjeligaste jag sett på länge! Från Riksförrädarna i vänsterträsket kan man kanske förvänta sig något motsvarande, men från MODERATERNA? Det finns varken hopp eller räddning längre... Ett folk som så bredvilligt låter sig föras till slaktbänken förtjänar tammefan inget annat än att framleva resten av sin miserabla existens som kuriosa i ett reservat. Det är bara att invänta slutet, nergrävd i bunkern och med pistolpipan i munnen!

Anonym sa...

Det MUF sysslar med är landsförräderi, precis som Alliansen i övrigt. MUF ska föreställa konservativ ungdom - det är årets skämt liksom moderpartiet. Konservatismens fader roterar i sin grav. Den svenska "högern" borde skämmas å det grövsta som de vidriga socialliberaler de är.

modersvea sa...

Inte mycket nytt på min blogg...var ju på RÅ i helgen...ho ho.

Ha det gött

Anonym sa...

Vänstern är korkad som bara utgår från EN motsättning - den mellan
klasserna, men moderaterna är om
möjligt ännu mer korkade som menar att det inte finns några motsättningar överhuvudtaget.

Sanningen är ju att det finns både
klassmotsättningar och etno-kulturella motsättningar,livet är mer som ett koordinatsystem än enligt en linjal - linjärt system,
när ska denna sanning bli allmängiltig för gemene man ???????

Anonym sa...

Min fru är från afrika !hennes stam är kanibaler.är det okej om hon äter upp våra grannar?det är ju så trevligt med mångkultur.