06 maj, 2008

Kritiska bloggar tystas

Om man är rädd för att säga vad man tycker, lever man inte i ett fritt land. Och om samhället samtidigt inte gör något för att bekämpa de som försöker tysta det fria ordet, har man ett tydligt kvitto på hur ofritt samhället faktiskt är. Den senaste tiden har bloggarna Muslimska Friskolan och Högerkänga tvingats lägga ner sin verksamhet efter hot. Muslimska Friskolan, som är en islamkritisk blogg, meddelade häromdagen på sin blogg följande:

”På grund av nya och allvarliga hot stänger den här bloggen från och med idag.”

En röst har tystats. De som står för hoten mot Muslimska Friskolan borde fördömas som antidemokrater på bred front. Rakryggad hoppas att dessa människor, som uppenbarligen är rädda för ord, meningar och åsikter, förtvinar i en unken kammare som de uppenbarligen vill göra Sverige till.

Även bloggen Högerkänga är nu nedstängd, efter vad man anger beror detta på att man publicerat personuppgifter på de många utlänningar som dömdes för Audio-Video-plundringen. Oavsett orsak ska det fria ordet även fortsättningsvis framhållas som det ideal det är. Rakryggad backar inte!

14 kommentarer:

Spitfire sa...

I länder som Al Qaida styr, i likhet med Det Nya Sverige, är detta bara en liten, liten försmak om vad som komma skall. Dessvärre!

Pågående invasionen tar sig många
groteska uttryck; upphävande av tryckfriheten och det fria ordet är bara ett steg mot det totalitära målet. Detta sker med gammal beprövad strategi, i likhet med vad som skett i alla andra numera diktaturer: uttalade hot.

Införande av nya lagar, vilket håller på att ske, är ett annat. Där man samtidigt idkar utpressning och framför allt ställer (orimliga) krav till de ryggradslösa (skrämda och hotade) politikerna. Samtidigt som livsviktiga administrationer och infrastruktur i vårt samhälle, dagligen utsätts för regelrätta sabotage.

Antingen vi vill medge det eller ej: vi befinner oss under attack av främmande makt. Vi är i krig!

Bortsett från en regelrätt intervention, som syftar till att underminera vår konstitution och sätta våra administrativa strukturer ur spel - upplever vi dagligen följande krigsandlingar mot vårt samhälle:

våra kvinnor våldtas, man eldar upp våra läroanstalter, väpnade rån, mord, misshandel och stölder i en omfattning som aldrig någonsin tidigare skådats i vårt land, regelrätta sabotage mot räddningstjänsten i landet, regelbundna mordförsök på landets etniska medborgare genom aktiviteter som nedsläpp av stenar från viadukter mot passerande bussar och andra fordon, genom olika aktioner försöker man successivt sätta våra sociala administrationer ur spel, genom bluff, manipulation och lögner utnyttjar man det belägrade landets ekonomiska resurser till bristningsgränsen, vandalisering av våra städer, dagligen förolämpar och vanhedrar man den etniska befolkningen i det ockuperade landet, genom det demografiska vapnet tränger man sakta men säkert undan den etniska befolkningen och som tenderar att snart utgöra en minoritet i sitt eget land. Med mera...med mera...
Om inte det uppräknade klassas som genuina krigshandlingar... vad skall då hända för att epitetet krigshandling skall få användas?

Dessutom... landsting, försäkringskassa, sociala inrättningar, sjukhusmottagningar, polis... ja, överhuvudtaget alla administrationer i vårt samhälle går på knä av den enorma belastning som invasionens konsekvenser medför. Förvaltningarna hinner inte längre med med sina grundläggande uppgifter, vad man från början sattes för att utföra. Vårt land är på väg mot en upplösning...


Vad hade hänt om vi svenska en masse, hade begivit oss till ett annat land och burit oss åt på detta sätt...?

Därför: låt oss gripa till vapen och försvara våra barn, kvinnor, frihet, demokrati och mänskliga rättigheter. Vårt fosterland Sverige.
Ingen annan kommer att hjälpa oss - det hänger helt och hållet på oss själv denna gång.

vinterbadaren sa...

Bra Weine! Då är vi två som ALDRIG backar för det landsförrädiska slöddret!

Kämpa På!

Spitfire sa...

Situationen i Sverige är unik. Inget land i Europa har under modern tid blivit utsatt för en motsvarande invasion, under så kort tid, av så många främmande människor i förhållande till sin egen befolkning.

Det kräver lika unika som radikala åtgärder. Vi förändrar egentligen ingenting genom att skriva bloggar... ledsen att behöva säget det: men så är det! OK, vi når ut med en hel del upplysning och info om läget.
Fast i själva sakfrågan händer inget av essentiellt värde.

Det fria ordet är redan kväst i åsiktsdiktaturens Sverige, medan demokratin är satt på undantag. Och blivit en perifiär fråga. Se bara hur lätt man stänger ner den ena bloggen efter den andra!

Hotet från PO Yrsa Stenius om att kväva sanningen på bloggarna, har kanske redan slagit igenom...

Nej, mina vänner. Vill vi behålla vår demokrati, det fria ordet, vårt oberoende, friheten och våra mänskliga rättigheter, måste vi nog dessvärre gå ut och handgripligen slåss för detta!

Vi har inte råd att förhandla bort dessa fundamentala livsvärden. Vad har vi sedan att leva för i detta land? Ingenting... sharialagar... nej, tack!

Det finns inga bloggar i världen som kan stoppa den invasion och nykolonisering av Sverige som för närvarande sker. I synnerhet då detta är fullt ut sanktionerat av det ockuperade landets politiker! Som till sin hjälp har ett spektrum av PK-media som är skrämd och hotad till tystnad, som dessutom administreras av en flock ryggradslösa förrädare till chefredaktörer och ansvariga utgivare. Journalisterna som lydigt knappar ner lögnerna på tangentborden, är inte värda att ens spotta på!

Invasionen och nykoloniseringen och islamifieringen av Sverige är understött av en hel divison ynkryggar till fosterlandsförrädare. Javisst, oddsen ser inget vidare ut!

Jag tycker själv att det ser mycket, mycket mörkt och dystert ut. Värre kommer det att bli om vi inte vidtar åtgärder...

Först av allt måste vi se till att slå ut den främmande maktens sambandscentraler; dvs i första hand de moskéer som redan finns uppförda i landet. Sedan måste allt ske strategiskt, steg för steg. Med militärisk precision.
Vi måste till varje pris hindra fienden från att strukturera sig i vårt land. Resolut hindra varje försök till infiltration. Samtidigt får vi inte glömma att vi har en totalt hänsynslös fiende att slåss mot. Fast man varken kan läsa eller skriva, förmår man döda och lemlästa vid minsta vink.

Men...kan vi inte stoppa den framvällande fienden i dag, är vi illa ute. I morgon kan det vara för sent. Då kan vi mycket snart vara inlemmade i en muslimsk diktatur med allt vad detta innebär.

Stoppa invasionen görs definitivt inte med några bloggar. Bloggarna kan däremot fungera utmärkt som infocentraler för uppdateringar och lägesbeskrivningar.

Vi är på raska steg på väg tillbaka till medeltiden; vi måste inte dröja alltför länge med att sätta in motattackerna. Det brådskar nämligen - i hög grad. Varje dag är en förlorad dag.
Om inte annat så är nedsläckta bloggar ett klart och tydligt bevis för detta...!

Antiism sa...

Skulle vilja använda en grov svordom men nöjer mig med att det är förbanne mig påväg utför med detta landet.

Spitfire sa...

Som i andra ofria länder vilka ockuperats av främmande makt, och där det fria ordet tystats, måste vi snarast bygga upp en hemlig motståndsrörelse med egen underrättelsetjänst och egna vapen, och slå till där fienden etablerar sig. Med sprängdeg och dynamit kan man uträtta underverk!

Vi lever nu i Det Nya Sverige, med vad allt detta innebär. Glöm gårdagens trygga folkhemssverige för alltid! Nu är det en helt ny ordning och agenda som gäller... Försök att förstå detta, en gång för alla. Vi måste helt enkelt uppdatera oss, för att passa in i det nya systemet... Annars blir vi uppslukade. Överkörda. Uppätna!
Låt oss i stället ge dem lite av deras egen medicin.
Vi skall fan inte längre sitta här passiva som en flock dumma höns och se på hur man våldför sig på vårt land! Och skickar oss tillbaka till medeltiden. Icke...

Anonym sa...

Se till att sprida listan med personuppgifterna på drägget så mycket det bara går. Det är väl det minsta vi kan göra för att jävlas med system.

Åt helvete med våra landsförädiska makthavare !!!

Norbergssonen sa...

Jag hyser inga som helst sympatier för palestinierna, men man kan, med anledning av Israels 60-årsfirande, ändå se att palestiniernas nuvarande situation är en konsekvens av främmande kolonisering. Stoppas inte massinvandringen kommer vi inom några generationer att gå samma öde tillmötes.

Anonym sa...

Bra pojkar. Jag håller med. Men fortsätter du Weine att publicera kommentarer som ovan kommer dom att stänga din blogg med. Vi måste hitta ett nytt sätt att kommunicera.

Krypterade email-ringar? Hemliga möten? Cellstrukturer?

Vi får ta och kolla upp hur motståndsrörelserna arbetade under 2:a världskriget. Danmarks och Frankrikes motståndsrörelser under den tiden kan ha mycket att lära oss.

Fy Fan. Att man skall behöva börja resonera på detta sätt i dagens Sverige. Men jag håller med. Vi måste slå tillbaka angreppen. Med vapen om så behövs.

Emil

Anonym sa...

Alla svenska människor som dagligen hjälper till med nedmonteringen av det tidigare så fina Sverige,bör ställas inför rätta, och tilldelas en gratisresa med långvarigt uppehälle och all inklusive a la burka.

Weine Berg sa...

Jag tror det är lite drastiskt att ta till vapen och hemliga möten. Låt vara att FN stadgar att det är rätt att bekämpa fientlig makt med vapen, men det mäktigaste vapnet vi har nu är sanningen. Frågan är mer hur vi ska hitta nya sätt att nå ut?

Heimdall sa...

Du behöver inte oroa dig Weine, när det tredje världskriget bryter ut, och/eller den Stora Recenssionen kommer , som kommer att få 1929 års börskrasch att se ut som en picknick i jämförelse, då kommer fjällen att rasa från svenskarnas ögon, frågan är dock om vi inte är utblandade till oigenkännlighet när den dagen kommer, jag menar ett framtida Sverige, till brädden fylld med färgade, och kanske ett par promille av ursprungsbefolkningen kvar, i något reservat typ Vellinge, det är åtminstone inte ett land jag tänker kämpa för, icke sa nicke, aldrig i livet...

Spitfire sa...

Här kommer mer kritik... i en av Stockholms lekstugor anser man det är ganska OK att sparka ihjäl en kille på gatan, i Kalle Anka-landet Sverige.
Domen i Riccardo-målet har fallit i hovrätten; ett par av mördarna frias helt, de andra får ett år sluten vård...

Så nu vet vi det: vill vi döda någon, skall vi gå ut ett gäng tillsammans, och sparka ihjäl någon på gatan. Sedan skyller vi bara på varandra!

Signalerna går helt enkelt inte att misstolka eller missförstå:
Gå ut på gator och torg och döda varandra - i grupp - risken att åka tid för mord är försvinnande liten!

Det är så man gör i Det Nya Sverige... i ett samhälle som definitivt är i upplösning och i rasande fart håller på att falla sönder.
Förresten... är det någon mer än jag som tycket att det är alldeles åt helvete?
Det djävligaste av allt: föreställ er vad Silbersky och de andra "advokaterna" (rättsvandalerna) i form av arvode kunnat stoppa ner i sina redan överfyllda fickor! Det är... tänk er alla de värsta invektiv - fast jag nöjer mig här (av juridiska skäl) med att bara säga: groteskt snuskigt!
Advokaterna kan nämligen känna sig kränkta. Att känna sig kränkt i Det Nya Sverige är oändligt mycket allvarligare än att sparka ihjäl en oskyldig människa på en gata i samma land!

Anonym sa...

Låter tryggt att höra att du inte låter dej tystas. Väntar ivrigt på dina nya klistermärken så man får bege sej ut å göra lite reklam!

/ Foffe

Anonym sa...

När jag var 11 och boendes i Malmö så föreställde jag mig hur dom vita blodkropparna var soldater som tog död på bakterier som invaderat kroppen (Sverige). Men inte längre, däremot har jag nu i en 10-års period börjat gå över att tänka på hur man ska kunna slita sönder landet i motsättningar och krig och förstörelse. Jag ser framför mig hur jag som 45-50 åring går in med en väska i en moske och spränger mig själv med övriga i lokalen.

Privat är jag en snäll, skötsam svensk som arbetar och vill alla väl. Och det är sant. Däremot så hatar jag det land med alla dessa blåögda navia svenskar som inte upprörs över att grannens flicka blivit gruppvåldtagen, som tycker att folk som blir brutalt misshandlade säkert hade startat bråket och förtjänade sig en läxa, med allt vad det innbär, invaliditet etc.

Jag har lika stor lust att spränga en stor laddning i Täby, Vellinge etc som i Rosengård.

Hoppas kunna vara anonym nu :)