17 maj, 2008

Spännande tider

Ingen kan ha missat hur spännande allt främmande är nuförtiden i Det Nya Sverige. Här kommer ett axplock ur fredagens spännande händelser.

Kvinnan befann sig vid en hamburgerbar i Sundbyberg i stadsdelen Rissne. Två utländska s.k. män försökte våldta henne i ett buskage, men lyckligtvis kunde ett vittne larma polisen som kom och grep våldsmännen på bar gärning. Kvinnan vårdas nu på Södersjukhusets mottagning för våldtagna kvinnor. Männen har med svårigheter kunnat förhöras då de var alkoholpåverkade och samtidigt som det fanns linguistiska utmaningar, enligt vakthavande befäl. Hursomhelst verkar det som om den ökade anmälningsbenägenheten tycks drabba allt fler människor i Det Nya Sverige.

I centrala Leksand blev en man allvarligt misshandlad av fyra fega förövare. Mannen fördes till sjukhus med kraftiga skador. Hur det kommer att gå för mannen finns det inga uppgifter om ännu. Men de fyra s.k. männen är sannolikt mycket stolta över att ha klarat av att slå sönder en ensam individ.

En man i Borlänge blev misshandlad och rånad i sitt eget hem när maskerade gärningsmän trängde sig in i bostaden. Förövarna var maskerade och den angripne slapp livshotande skador men var tvungen att uppsöka sjukhus.

I Växjö blev en man utsatt för ett mindre vanligt attentat. En person angrep honom nämligen med machete. Efter ett första slag med machetens trubbiga sida hamnade de två i närstrid innan angriparen lyckades använde den vassa sidan mot offrets hand. Gärningsmannen kunde därefter råna mannen på hans jacka och försvinna från platsen. Offret fick vård på sjukhus för skadorna på handen och gärningsmannen kom undan.

Det är makalöst vad utanförskap och social misär kan tvinga människor att göra. Angriparen var säkert fattig och frös, hårt prövad av sina desperata försök att skaffa jobb för att försörja sig såg han ingen annan utväg än att angripa en mer välklädd man. Fast mer sannolikt är att angriparen inte frös, inte var fattig, inte levde i misär utan att helt enkelt är ett drägg.

4 kommentarer:

Marcus sa...

Tragiskt samhällsutveckling vid lever i. Jag går i tankar att beväpna mig, tyvärr inget jag skulle vilja göra, men snart känner mig tvingad till om man ska kunna leva i det nya Sverige. Jag har redan beväpnat det närstående kvinnofolket och intruerat dem hur de ska handla i skarpa lägen. Vägra bli ett offer!

z999 sa...

I området där jag tvingas bo...

Även antirasister kan klicka in. Aftonbladet har varit snälla och redigerat allt om etnicitet på förövarna.

Hujeda sa...

Jag känner folk som beväpnar sig om dom ska ut på stan... Har inte behövt användas än, men varit nära dock. Ett par gånger.

Spitfire sa...

Marcus... låt tanke bli till handling. Som du själv skriver: vägra bli ett offer.

Detta är även för mig fullständigt oacceptabelt, när inte staten längre kan garantera sina etniska invånare säkerhet - måste vi se om oss själva, de våra och våra boningar. Och här läggs inga fingrar emellan!

Varför är det bara landets slödder (ockupationsmakten) som skall medges vara beväpnade. Fullständigt absurt! I ett krig måste man helt enkelt få lov att försvara sig...

Vid en eventuell incident, kommer jag naturligtvis aldrig att stå och vänta på att någon KANSKE skall sticka ner mig eller KANSKE skjuta mig - med risk för livshotande skador eller ett resterande liv i rullstol.
Nej, självkart inte. Om någon visar onda avsikter mot mig, får denne genast ta konsekvenserna. Punkt slut!