01 juni, 2008

Svar till Betty Malmberg (m)

Efter ytterliggare en oplanerad övernattning på sjukhuset har jag äntligen kunnat besvara Betty Malmbergs (m) mäjl. Håll till godo.


Hejsan Betty,

Tack för ditt svar! Den överväldigande majoriteten av riksdagen bryr sig inte om att svara på de mångas undringar i mitt öppna brev, trots sina 53 000 skattekronor de får av oss varje månad. Därför är jag positivt överraskad att du gav respons. Vad gör alla de, som är så välbetalda, för arbete - mer än att beställa utredningar - som inte ens orkar svara på enkla frågor? Och som inte ens kan ta debatten med oliktänkande? Många av oss vanliga dödliga arbetar hårt för en bråkdel av den lönen. Jag känner människor som måste vända på varje krona; har de råd att äta lagad mat idag – eller måste det bli knäckebröd ännu en dag?

Som du kanske märkte ställde jag många, men okomplicerade, frågor om dina åsikter. Men du har inga svar – bara svepande utläggningar som inte kan hänföras till en enda fråga. Jag skriver också hur kontraproduktiv immigrationspolitiken är idag jämfört med hur den var förr. Så vad menar du med att vi ska vara öppna för invandring? Stöder du dagens immigration på 90 000 icke-flyktingar per år?

Om du vill leva som du lär, varför bor du då inte i Rinkeby eller Rosengård? Det imponerar inte om du ligger på en nivå där du tycker om sushi och har en boulekamrat från Grekland… Att ha några invandrade vänner håller inte, om du vill leva som du lär. Ditt parti högaktar mångkulturen! Men de flesta svenskar kan inte välja bort ert och de andra partiernas integrationspolitiska fiasko genom att bosätta sig i dyra svenska bostadsområden. Vi har aldrig blivit tillfrågade om vad vi tycker om den förda politiken. Så hur ställer du dig till en folkomröstning om den fråga som så omvälvande har förändrat Sverige i grunden i modern tid – nämligen massinvandringen?

Och tycker du att det är acceptabelt att den förda politiken kommer att göra oss svenskar till en minoritet i vårt eget land inom 1-2 generationer? Stödde du även koloniseringen av Nordamerika som har gjort ursprungsbefolkningen där till en tynande minoritet idag?

Du nämner en utredning om anhöriginvandring. Ja, det är väl inte konstigt att ni måste beställa utredningar för att komma i kontakt med verkligheten eftersom ni segregerar er från den integrationspolitiska mardröm som många svenskar tvingas leva i?

Mvh,
Weine Berg
www.rakryggad.nu

8 kommentarer:

systemfel sa...

Härligt att se du är tillbaka Weine!!

Spänannde å se vad svaret blir ang till varför hon inte lever som hon lär, dvs bor i Rinkeby elelr Rosengård.

Spitfire sa...

Weine... du har hittills på ett absolut oslagbart sätt bevisat att, de politiker som till dags dato svarat på brevet är: idioter!

För att använda deras eget språk: de lider av intellektuell funktionsnedsättning... om det nu låter bättre!

Eller... är det kanske så här: man spelar helt enkelt fullblodsidiot för att få behålla "jobbet" som poltiker.
Säg, vad gör man inte för att få behålla 53 000 spänn i månaden? Jo, uppträder som en idiot!

Anonym sa...

Kolla in detta! En flyktning stämmer ett köpcentrum i Växjö.
Vad faan ska man säga?

http://www.smp.se/nyheter/vaxjo/flykting-stammer-samarkand(673199).gm

Anonym sa...

hade för mig att det var våra folkvaldas skyldighet att besvara brev inom en viss tid.

6-7 stycken som svarar av alla de slöfockar i riksdagen ger ju en indikation på hur utbredd strutsmentaliteten är.

Anonym sa...

denna fråga om vars dom bor och vad dom sammtidigt förespråkar är något man nog skall ta fasta på att ständigt ifrågasätta. Sen kommer ju frågan om exotisk mat ständigt upp som något på plus-sidan över nuvarande invandring. Och då kommer ju ditt citat om att elda ner hus för att grilla korv väl som svar. Förövrigt ett citat som kommer göra dej odödlig Wiene.

// Foffe

Spitfire sa...

Ja visst... sex, sju stycken som har svarat, av 349 stycken. Vilken helvetes politikerröta! Det är så ruttet att det stinker långa, långa vägar...

Det visar på hur stort allvar man tar jobbet i regeringen. Man skiter bevisligen fullständigt i både landet och dess etniska befolkning.
Det absolut enda dessa parasiter tänker på är sin månadslön, samt den stundande pensionen.
Det politiska etablissemanget i landet är så till den grad korrupt att, det är dags för en regelrätt revolution!
Det går inte att ha ett sådant här system längre. Det håller helt enkelt inte. Landet håller ju på att förblöda.

Vänta inte att de här politiska blodiglarna säger sanningen; man riskerar aldrig i livet sina 53 000 i månaden, eller livstidsförsörjningen i form av pensionen efter att ha suttit i riksdagen några år. Aldrig! Aldrig! Aldrig!

De ljuger oss fullständigt fulla av skit. Och säger bara det som man fått order om, och vilket endast gynnar dem själva.
De somnar varje kväll med ord på hjärnan som: mångkultur, berikning, integration... för att inte riskera säga fel nästa morgon!
Den där Betty Malmberg är ett fullständigt lika groteskt som vidrigt exempel, på hur den politiska nomenklaturen tänker i sin bedrägligt äckliga falskhet.

Fy fan vilka människor, säger jag bara. Opålitliga, bedrägliga och hycklande lögnhalsar. Och dessa skall vara direkt delaktiga i att forma Sveriges framtid. Jo, jag tackar jag!

Det är en samling fullständigt ryggradslösa landsförrädare hela högen. De ser bara till sitt! De är helt enkelt inte bättre än vanliga tjuvar. Riksdagsdagmännen/kvinnorna är en samling opålitliga, paranoida bedragarare av första klassen.
Om inte annat, så framgår detta väl klart och tydlig genom deras brev.
Det här Betty Malmborg uppträder i sitt brev, som om hon inte hade alla kopparna i skåpet... Alltså, intellektuellt efterbliven.
Om man nu inte råkar vara det, diagnostiserad rent medicinskt, tycks de oskrivna reglerna föreskriva att man åtminstone försöker ge ett klart och tydligt sken att framstå som förståndshandikappad!

Anonym sa...

Även om jag inte håller med dig om allting du skriver på din hemsida, så anser jag det ändå positivt att du ställer överklassen emot väggen genom att ställa dem enkla frågor som kräver enkla svar. Nu ska jag läsa Betty Malmbergs svar.

heinrich sa...

Det är de här politikerna som bestämmer över oss, och vad de ska hitta på med Sverige.
Undrar om de inte har bonus från EU också?
Jag hoppas Sverigedemokraterna kommer in 2010 och ställer till problem för dem.