29 maj, 2008

Svar från Betty Malmberg (m)

Tack för ditt mail. Jag har läst dina synpunkter kring invandring men jag delar dem inte. I ditt brev tar du upp en del av de argument som jag tycker är viktiga för invandringen, och varför vi ska vara öppna för det.

Dessutom vill jag leva som jag lär. Jag vill själv kunna arbeta och leva utomlands om situationen ställer sig så precis som flera av mina invandrande vänner har gjort. Däremot ser jag fram emot utredningen om anhöriginvandring som regeringen initierat.

Hälsningar
Betty Malmberg

23 kommentarer:

Ej PK sa...

En fråga till Betty Malmber:
Bor du i samma område som dina invandrade vänner?

peter a. sa...

Hon har precis som alla andra politiker inte ett enda argument for massinvandring. En antydan om att hon vill kunna arbeta i ett annant land om hon behover det ar ingen forklaring till varfor vi ska byta ut var befolkning, ta in mest kriminella socialfall som fyllt upp hela landets bostadsbestand over bristningsgransen.

Betty ar like intelligensfriad som de andra, ingen forklaring, inga argument, inte ens en asikt om saken. Ett snabbt avfardande av ditt brev som innehaller fragor som alla svenskar undrar.

Eftersom jag inte tanker noja mej med det svaret sa borde vi ta reda pa deras hemaddresser sa vi kan aka dit och stalla mer fragor? Deras arbetsplats ar ju en bunker, dar gommer de sej sa folket inte kan stalla fragor.

Dr Hackenbush sa...

Hon är en utmärkt representant för den nya adeln.
För henne är migration högutbildade människor som tillhör eliter eller halveliter och jobbar och studerar i olika länder.
Att det finns problem med invandring ingår inte i hennes föreställningsvärld. Hon rör sig inte i de kretsar där problem kan uppstå.
Skulle det mot all förmodan finnas några nackdelar så beror de på ursprungsbefolkningens oginhet, tröghet och rädsla för snabba förändringar.
Hon ogillar svenskhet. Hon är en kosmopolit och ser sig som världsmedborgare.

Anonym sa...

aha? Jag förstår ingenting. Hon svarar genom att inte svara.

Spitfire sa...

Jaha... så Betty Malmberg vill gärna själv kunna arbeta och leva utomlands. Gäsp...
Så roligt att få ta del av hennes internationella ambitioner!

"...om situationen ställer sig så precis som flera av mina invandrande vänner har gjort."

Fast den meningen begriper jag inte alls...!!?? Kanske menar Betty att att hon vill flytta Irak eller Somalien, eller rent av till Afganistan och Kosovo... för att plocka jordgubbar. Ja, det menar hon säkert. Det låter spännande!

Förresten, jag tycker egentligen precis som Betty, och därför lyssnar jag ofta till rekommendationer från alla MINA invandrade vänner, och åker därför mer eller mindre regelbundet till: Frankrike, England, Finland, Spanien, Danmark, Tyskland, Argentina, Norge, USA, Tjecken, Holland, Ungern, Polen... några av länderna har jag just både levt och jobbat i under längre perioder!

Anonym sa...

Kan man inte be henne att flytta till Iran? Och bo och arbeta där? Får hon inte visum kan hon ju alltid kasta sina identitetshandlingar och då får hon väl som här gratis boende, socialbidrag, parabolantenn så hon kan se alla svenska favoritprogram. Det är nog jättefint i Iran. Be henne prova på.

Anonym sa...

Vore intressant att se var dessa riksdagsledamöter bor? För i Rinkeby eller Rosengård är det väl inte?

Kamelen sa...

Kvinnan bor ju i Ödeshög, Svearikets vagga, att bli kulturberikad där går ju inte.

Kamelen sa...

Kvinna är ju bosatt i Ödeshög, Svearikets vagga, inte blir hon kulturberikad där.

Tyke Viking sa...

"HÖGERKÄNGA" nerstängd igen!
Vi ligger nu på:

http://tyke-viking.blogspot.com

Välkommen till landet "Censurien"!

Heinrich sa...

Det är som en mardröm, som man inte vaknar upp ur.
Det är skrämmande att alla politiker är som de är.

Anonym sa...

Villka djävla landsförädare dom är våra politiker och journalister! Man blir ju helt målös av att se vad dom försöker att tuta i oss! Hela övriga världen skrattar sig ju harmynta åt Sveriges olycka,men dom slår sig för bröstet och tror att dom är något föredöme! http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_1308377.svd

Varjager sa...

Finaste formen av skitsnack. Hon säger inget.Man kan säga att Weine har öppnat pandoras asken gällande våra politiker. Dessa människor kan vi nog aldrig rädda.

Skånepåg sa...

> Anonym

Hon bor i Ödeshög. Här finns nog inte så många "representativa" stenkastare och bilbrännare.

Hon levererar ett svar som om hon, liksom andra som svarat, tror att hon har med "halvidioter" att göra!

Det där med att påstå sig ha invandrare/flyktingar bland sina vänner, är typiskt för att låtsas som att allt är frid och fröjd och att invandringen är så berikande!

Jimmy S. Windeskog sa...

Alla riksdagsledamöter har övernattningslägenheter i Gamla Stan i Stockholm, jag har länge menat att de skulle tvinas bo i Rinkeby istället.

Då tror jag att invandringspolitiken hade förändrats väldigt snabbt!

Johan Bäckström sa...

Vårt svenska nordiska folk håller på att utrotas, de svenskar som kritiserar sin egen förintelse kallas för nazister, det är något mycket sjukt i Sverige.

Viktor sa...

Herr Anonym ovan:
Det vore bra mycket intressantare att få veta var alla dessa urbota idioter till riksdagsmurmeldjur tänker bo efter nästa val!?

De borde ju fatta att de blir arbetslösa och vem vill anställa en slöfock till f.d. riksdagssömngångare som dessutom bevisligen måste vara en idiot?

Nej, istället för politikerpension borde de få en enkel biljett till Irak där de kan bygga sina mångkultur-sandslott bland minor och bomber.

Guds Basun sa...

Så länge invandrarna bor i rosengården och politikerna på dalarö så kommer det att fortsätta. Men den dagen då invandrarna får möjlighet att slå sig ner i de "fina" områdena, då blir det nog annat ljud i skällan. Undrar hur Betty Malmberg skulle må efter en natt med iran-pop? det får vi stå ut med.

BefriaMedia sa...

offtopic, men Jag vill utmana alla till MAT RACET.

Hitta pinsamma uttalanden gjorda av politiker dar de hanvisar till "omvaxlande MAT" som motiv for att de vill ha massinvandring.

Det blir underhalland och avslojande. Jag har redan bidragit med ett avslojande.

Skicka in bidrag till MAT RACET!

http://svenskmedia.blogspot.com/2008/05/jag-utmanar-alla-till-mat-racet.html

Biskviii! sa...

Jag, liksom dom flesta av dom jag känner, har alltid röstat på Moderaterna. Det blir ju så (är så) ute på glada Lidingö men missnöjet är stort nu, vi har ingen lust att fortsätta stödja Moderaterna, partiet har iom Amöban gått från konservativt till pissliberalt. Egoismen finns dock kvar. Bettys uttalande, andra stycket, första raden:
"Dessutom vill JAG leva som JAG lär. JAG vill själv kunna arbeta och leva utomlands" men nationalismen och traditionerna är väck. Moderaterna är inte heller längre intresserade av att sänka skatten till rimlig (låg) nivå så vad man ska ha dom till nu? Det finns en öppning för ett nytt parti.

norrland sa...

Vilken j-a pantskalle,hon"vill kunna flytta" runt i världen...ja men det är nog ganska stor skillnad på när utbildade europeer eller amerikanare flyttar på sig , jämfört med när outbildade muslimer från mellanöstern och afrika väller in i hundratusentals i ett land....sicken j-a tomte...eller hon kanske menar att hon hade tänkt kunna flytta till ett islamiskt land med en helt annan kultur,där hon är värd lika mkt som en kackerlacka,måste ha slöja,samt leva på bidrag...aha,ja isåfall förstår man ju varför hon försvarar den svenska invandringen....only in sweden.

Fröken Sverige sa...

Jag känner ingen svensk som flyttat till andra länder och blivit försörjda där.

Har också bott utomlands flera år. Men givetvis jobbat då.

Vilket annat land än Sverige, skulle försörja folk helt kravlöst?

Du sliter hårt som alltid, Weine!

Gör lite reklam för detta i min blogg då det behöver spridas hur dåligt och korkat dessa politiker svarar.

Kram vännen!

/FS

Weine Berg sa...

Tack, Fröken Sverige!