30 juli, 2008

Pedofil fick straffrabatt

En 32-årig pedofil dömdes till tre och ett halvt års fängelse. Detta efter att som ridlärare våldtagit tre flickor i åldrarna 12-14 år upprepade gånger. Våldtäkterna har ägt rum på flera olika platser, däribland hotellrum och stallets fik. ”Mannens” 20-årige bror dömdes för delaktighet.

Att pedofiler får milda straff i Det Nya Sverige är mer regel än undantag. Rättssystemet verkar nästan ivriga att få ut dessa monster på gatorna igen i tron om att det har lyckats rehabilitera dem till friska fungerande människor. Frågan är om de överhuvudtaget ska släppas ut igen. De har gett sig på våra barn, vår framtid. Vad betyder mest – möjlighet till rehabilitering eller våra barn?

Som jag sagt tidigare anser jag att perverterade våldsbrottslingar som pedofiler bör ha extremt långa straff. En pedofil är inte värd rehabilitering, men den är nödvändig om de ska släppas ut igen. Vilket ju är en befängd idé. Lås in grisarna – lägg resurserna på våra barn!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Namnen finns på Fria Nyheter

Stolt Svensk sa...

OT. Måste ställa några frågor till dig och dom andra som kommenterar här, och om du nu är så "rakryggad som du säger så kan du släppa fram denna kommentar.

1. Varför sitter du och fiskar du fram "utlänska" kriminela hela dagen lång och försöker dom att se värre ut om var dom är, har du liksom inget jobb själv?

2. Det pågår humanitära katastrofer i värden idag men ni kan inte tänka er att dela en litten gnutta av ert välstånd för att hjälpa dom, skulle ni inte vilja bli hjälpta själva i den situationen?

3. Om ni vil skapa värdens tråkigaste land utan invandrare och sitta och måla dalahästar hela dan så vist, men varför tvinga mig?

4. Vad är ni så rädda för egentligen? Att dom ska ta era tjejer? Laga bättre mat? Vad?

5. Fattar inte ni att invandring leder till högre tillväxt, något som är ganska bra enligt tja alla som kan något som helst om ekonomi? Och snacka inte om lönedumpnig för det är skitsnack, varför vill facket, vänsterpartierna och andra ha hög invandring tror du?

Problemen vi ser idag beror inte på invandrare utan på såna som er släpp bara fram dom så får dom jobb, saknas det bostäder BYGG MER FÖR SKUTTON. Hur hadde Sverige sätt ut idag utan invanrare enligt er? Inte så jättebra om ni frågar mig.

Så kan du och ni andra som kommenterar här svara på detta om ni nu är så "rakryggade" tack!

Skånepåg sa...

Weine!

Sprid denna halalslaktvideo som förmodligen roar signaturen "stolt svensk". Denna avskyvärda slaktmetod är troligtvis enligt honom ett enormt tillskott till den svenska utvecklingen och som snarast vill införas av personer i hans snedvridna värld och av nu befintliga muslimer i Sverige. http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=agri_long&Player=wm&speed=_med

Över min döda kropp!

X sa...

Stolt Svensk:
Hur "SKUTTON" skriver du egentligen?

Anonym sa...

notera att våldtäckt gäller även om det var helt frivilligt & synnerligen villigt från tjejens sida, om hon är under 15.

Det är det som det är frågan om här, ingen har tvingats till något utan det är tjejernas ålder som är grejjen.

Anonym sa...

Sign som kallar sig "stolt svensk" men troligen är "(s)tolt men inte nöjd" och som gått all akurser på Bommervik.
Sign talar utan att veta, inte ovanligt i den kategorien.
Sign bör nog ta en titt på denna länk:
http://rakryggad.blogspot.com/2008/07/tack-fr-allt-std.html#links
om orsaken till att bloggägaren har gott om tid.
Sign kanske vill byta livssituation med bloggaren? Skymtar en del avundsjuka i inlägget. (p 1)
Ang P2 kan ju sign ta och tala med en äldre som kanppt ens får ett halvt ägg till frukost trots att han arbeta hela livet. Gissar att sign SS fortf lever på mamma och pappa.
Ang P 3 så visa gärna hur en förvärvsarbetsnivå på under 10% inom vissa invandrargrupper ökar tillväxten, 9 av 10 får där sin försöjning av skattemedel!
Andra får svara på övriga pkter

Läs på SS, svälj inte allt Partiet säger!
/E

feminix sa...

Weine har helt rätt. Det finns ingen rättvisa i dagens Sverige. Straffen är så löjligt låga att de inte längre kan kallas straff. Det är ett snyftande och ömkande över mördare och våldsmän som är horribelt. Medan offren inte ägnas en tanke. Straffen är en tids rehabilitering på ett hotell med god mat, TV och gym. Att en mördare kan dömas till tio år och friges efter bara sex-sju är helt enkelt ett hån mot offren och hela folket. Idag finns bara ett parti som vill införa rättvisa: sd.

satungen sa...

ja lås in dem men det skulle ta alla resurser att hålla de inlåsta hur länge som helst.det bästa är väl att ge de en vink att polisen är på väg så de flyr till sitt hemland och aldrig vågar komma tillbaks..billigast i vilket fall.