13 juli, 2008

Weine – Död eller levande?

I naturen finns det asätare som en naturlig del i kretsloppet. Asätare bland människor är dock inte lika lätt att förklara och förstå. När jag låg på sjukhus och opererades för min cancer nyligen passade vissa individer på att sprida ut ryktet om min död. På en förtalsblogg kunde man den 3 juli läsa:

”Lystring ! : Weine Berg på rakryggad har idag den 3e juli avlidit på Sahlgrenska sjukhuset !. Ytterligare en jävla rassist mindre ! Grattis Sverige ! :)”

Intressant nog har ryktesspridaren politiskt korrekta åsikter om mig samt dåliga kunskaper i svenska. Är den anonyme upphovsmannen ännu ett offer för Det Nya Sveriges skoldoktrin som lär ut åsikter istället för kunskaper?

Eftersom jag gjorde ett inlägg på min blogg den 5 juli kunde inte påståendet om min död stämma, alltså kom ett nytt:

”Härmed kungörs att Weine Berg, ökänd rassist och homofob samt verderstygglig oliktänkande har avlidit, på sahlgrenska sjukhuset, en operation gick fel och hjärtat stannade den 7e juli kl 13.54. Efter att ha burit på hiv-viruset sedan 90-talet, hade herr Berg fullt utvecklad AIDS sedan ett par år, med medföljande kronisk lunginflamation och nekros i hjärnvävnaderna. Denne rassist kan framöver aldrig mera kandidera för det rassistiska NRP eller NSF.”

Återigen stavfel på stavfel men ack så PK:ta åsikter om mig. Jag är en ”verderstygglig oliktänkande”. För det första är jag överraskad att någon lägger ner tid på att sprida rykten om mig. Jag måste ha träffat en öm punkt. Och som bekant tar pajkastning vid där argumenten tar slut. Personen ifråga kan inte ha mycket till liv när dyngspridning känns meningsfull.
Jag kan intyga för alla Rakryggadläsare att jag dog varken den 3 eller 7 juli. Jag klarade mig oskadd genom båda lögnerna och fortsätter återhämta mig efter operationen som planerat. Ryktena om min död är betydligt överdrivna.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka svin det finns! Hur kan man önska någon död? Dessutom skriver ryktesspridaren/ryktesspridarna dålig svenska! Är detta PK åsikter?
Denna fula ryktesspridning bevisar att Weine & rakryggad har gjort ett bra arbeta!
Ämteborgarn

Anonym sa...

Kan upplysa dig om att min ringa person och blogg har haft påhälsningar av liknande klientel.

Man somatiserar motståndaren och ifrågasätter dennes trovärdighet utan att behöva presentera några särskilda argument.

De som skräms av sanningens konsekvenser undviker att diskutera sakfrågan. De övergår till personangrepp och etiketterar
motståndaren.

Att ta till personangrepp och byta ämne är ett klassiskt grepp från den som inte har några riktiga argument till stöd för sin sak.
Enligt min ödmjuka mening.

Ha en underbar dag.

Anonym sa...

Fyfan vad patetiskt.

Jag delar din nationalistiska/etnopluralistiska övertygelse och enligt mig är du inte "ra"ss"ist" utan snarare "antira"ss"ist".

Men enligt etablissemanget är du givetvis fullblodsrasist. ;-)

Tur att du är frisk igen.

Mvh Melker

heinrich sa...

Ja i annat fall så har du fortsatt att skriva från den andra sidan.

Förstår inte var de får sina påhitt ifrån.
De kallar dig för det ena och det andra. Hemska människor.

Naboen sa...

Ønsker deg god bedring herr Berg!

Håper du fortsetter innsatsen mot den sinnsvake innvandringspolitikken i Sverige. Er redd det er forsent å snu utviklingen. Den hatske tonen til sosialdemokratiets stormtropper sier meg at voldsomheter og muligens borgerkrig venter dere der borte over kjølen.


Beste hilsener fra naboen

Petter sa...

Jag vill bara visa dig mitt stöd att du inte står ensam bland svinen. Jag förstår inte varför de startar ett sådant rykte.


Med vänliga hälsningar Petter - Sthlm

Anonym sa...

Intressant att folk uppmärksammar och ogillar dej så pass mycket. För mej är du en utmärkt journalist och din blogg en utmärkt tidning för mej att läsa. Kul att ha dej tebaka Wiene

// Foffe

Anonym sa...

Nu blev man ju bara ännu mer förbannad, så här kan det väl inte få gå till. Expressen hade ju uppe blondiebelle bloggen härom dagen, kanske dags att den där tidningen skriver om något sånt här istället.
Fy fan säger jag, hur kan man få göra så.

Har läst din blogg ett tag nu, men inte märkt något rasistiskt.

Stå på dig
//crille

eklanda sa...

sopbilen var här idag, jag slängde
spyor ihop med koranen, du svennehatare åk hem eller lägg dig i spyorna du med ditt jävla as.

Spitfire sa...

Weine, du är mycket större i svensk politik än du kanske anar...

Ett av bevisen är hur de där vidriga likmaskarna vill åt dig; ingen av dessa lågt stående och parasiterande organismer har skuggan av en chans att möta dig varken litterärt eller verbalt. Därför önskar man naturligtvis att se dig död!

Det räcker med att läsa dina tre senaste artiklar, för att förstå hur intellektuellt (samt kunskapsmässigt) underlägsna likmaskarna måste känna sig... för att inte tala om den överväldigande majoriteten av de 349 folkvalda riksdagsledamöterna!

Paradoxalt betygsätter samtidigt både politikerna och maskarna dig: jag tolkar det som ett MVG.
Eller A... som på den "gamla goda" tiden då skolan fortfarande fungerade som lärocentraler i allmänkunskap, och inte som i dag - kaosskapande politiskt korrekta indoktrineringsanstalter, med flumsocialistiska och multikulturella förtecken.

Anonym sa...

Vad heter den störda bloggen?

Weine Berg sa...

Eoppoyz: Bloggen heter "Svinstian". När jag skrev en kommentar och avfärdade dödsryktena om mig lät man helt enkelt bli att publicera den. Seriöst värre...

Skånepåg sa...

Mycket trevligt att du är tillbaka.

Hoppas att du anpassar dig till vad du orkar och som vi säger i Skåne "ta det litta lynt".

Svinstian! Verkar som bloggen gör skäl för namnet, med hänsyn till vad man lyckas åstadkomma!

Skånepåg sa...

Från Tommy Funebos blogg. Observera ingressen som endast används för att rättfärdiga den sista meningen. Han är ju för f-n inte ett dugg bättre än Svinstian!

"Weine Berg, SD-aktivist sedan Gustaf Adolf-mötet 2001, har enligt vad han själv upplyst om på sin blogg Rakryggad drabbats av en allvarlig tumörsjukdom. Han lades in för operation i förra månaden och återupptog bloggandet redan 5 juli, men kommer under hösten att inleda kemoterapi, så huruvida han orkar fortsätta bloggandet efter sommaren är än så länge osett.
För några dagar sedan började Weines ovänner offentligt gotta sig i hans sjukdom. På Svinstian ligger fortfarande kvar en kommentar där det påstås att den ökände rasisten, HIV-sjuke homofoben och verderstygglige oliktänkanden Weine hade avlidit på operationsbordet. Lögner alltihop.
Vem är det som är så låg att han gläds över en annan människas sjukdom, och önskar hans död av ingen annan orsak än hans politiska åsikter? Det är okänt - bloggkommentaren var naturligtvis anonym. Det skedda stämmer dock till eftertanke i och med att ett flertal av partisekreterare Björn Söders närmaste vänner och medarbetare inom Sverigedemokraterna beter sig på samma låga vis, och ägnar mycket av sin tid åt att dehumanisera sina politiska ovänner och sprida falska, låga rykten och påståenden. De har hittills inte spritt ut falska dödsrykten, men kanske är det bara en tidsfråga?"

UltraV:s värld sa...

Skånepåg, det var förfärligt, det var verkligen magstarkt att vända detta till argument mot Sd. Jag fick en smärre chock!
Men hans enda mål med sin blogg är ju att punktera Sd, som jag förstått. Jag har läst bloggen ett fåtal gånger i och för sig.

Jag är också så glad att du bloggar och har denna skärpa. Och i höst är det så många som tänker på dig och håller tummar att du ska orka med allt som ska hända, så det måste bara bli så bra som det bara kan! Ha det gott, Wiene!