14 juli, 2008

Några betraktelser

Jag vet många Rakryggadläsare som skrivit in till nyhetsblaskorna och frågat varför man kallar invandrade brottslingar för svenskar. Svaret är alltid detsamma, att personen ifråga ”är svensk medborgare”. Men detta är tydligen flexibelt. Inom sporten kan man inte bestämma sig om Zlatan Ibrahimovich är väldigt svensk eller om han är osvensk. Ett värre exempel har dock Expressen lyckats med att prestera nyligen.

Tisdagen den 8 juli kan man läsa på Expressens framsida: EXTRA - Svenske gangsterledarens gömställe. Det handlar om gängledaren Denho ”Dana” Acar som gömmer sig nere i Turkiet undan den svenska rättvisan. I samma veva skriver Expressen att Acar är turkisk medborgare. Ändå är han ”svensk gangsterledare”. Expressen har skjutit sig själv i foten.

Apropå skjuta sig själv i foten. På de tre helsidor som upplåts åt den svenske gangsterledaren saluförs de tjänster brottsorganisationen kan erbjuda. ”Vi gör allt som ger pengar. Det kan vara allt från misshandel till beställningsmord” berättar Acar, den svenske gangsterledaren. Även priserna anges i Expressen. ”En misshandel kan kosta 50 000. Ska vi skjuta nån i benet kostar det 200 000 kronor.”

Detta får mig att fundera. Expressen vill inte ge plattform åt, legitimera eller främja Nationaldemokraterna eller Sverigedemokraterna, men man använder tre helsidor åt en gängledare där han får göra reklam för vilka tjänster hans brottsorganisation tillhandahåller? Var är logiken i detta?

Hur resonerar man när man gör hemma-hos-reportage hos grova kriminella, men samtidigt leker förmyndare åt folket så fort det rör partier som tycker annorlunda än riksdagen? Sanningen är den, att medieföretagen länge ansett sig veta bättre än gemene man och att det är deras uppgift, eller rentav kall, att lära och tukta folket – som ju inte vet så bra. Det tragiska är att medieföretagen inte är särskilt skickliga på detta. De är så dåliga på det att de har lyckats beskära yttrandefriheten så till den grad att vi inte längre kan anses ha någon sådan frihet.

Naturligtvis kan jag inte hålla mig från att kommentera FRA-lagen; STASI återuppstånden. Motiveringen till varför staten ska få sitta med i alla vardagsrum är hotet om terrorism. USA och Storbritannien var åtminstone tvungna att iscensätta inhemska ”terrorattentat” för att kunna driva igenom de färdigskrivna storebrorslagarna. I Det Nya Sverige bara driver man igenom storebrorslagarna. Och de frihetsivrande liberalerna är med och driver igenom detta(!).

Och statsministern sa: - Det vore bäst för alla om debatten [om FRA-lagen] lägger sig. Med andra ord: - Håll käft! (vi hör dig ändå…).

Det man kan säga avslutningsvis är att aldrig tidigare har en svensk regering varit så intresserad av att lyssna på folket…

4 kommentarer:

Johan C ,Skåne sa...

Sossarna med Tomas Bodström i spetsen propagerade kort efter dem iscensätta terrorbombingarna 7juli 2005 för FRA-lagen.Det hela lades dock på is till maktskiftet. Hjärnorna bakom FRA-lagen hade ett perfek tillfälle att sälja det nya "Stasipaketet" till svenska folket. Gott folk låt er inte luras av sossarna och dom andra patiernas rävspel. Lagen kommer inte att ändras markantbara för att Mona Muslim kommer till makten. Det hela är ett klassikt spel för galleriet folk skall tro att vänstern är god och den s.k högern ond.Både Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt har besökt Bilderbergmöten och är inget annat än Globalistslödder.

Martin K sa...

Jag har anmält Expressen till JK för att de gjort reklam för kriminell verksamhet, genom att skriva detaljerad prisplan i denna reklamartikel.

vinterbadaren sa...

Skönt att du är tillbaka Weine. Den nationella familjen i cyberrymden känns nu komplett.
Har du läst om kurdernas mord på svensken i Högsbo??

www.freesweden.org/blog

Anonym sa...

Du har rätt Johan C ,Skåne - men vad gör man på en Arbetsplats där
vänligheten är hög, men IQ-nivån är låg ? Där finns många små IQ-befriade sossar som säger till alla "Måna Sahlin e så bja så - hon
e så go så".
- Vad är det som är så bra med
Måna Sahlin - sa jag till Sossen
- Hon e bara så bra - fick jag till svar av sossen.Men han är inte
ensam. Så gott som alla anser invadringen är ett stort problem, men ingen vill rösta på SD på mitt
jobb i allafall.

På min arbetsplats i Värmland tror folk att SD är nazister
( antagligen ett verk av Funebo men
jag vet inte säkert )