10 augusti, 2008

Dialog med kritiker II

Stolt Svensk:

Medias skyddande? Har du sett eftelyst?

Hjälp på plats? Om bomberna inte hade vält omkring vilt så visst, men när dom nu gör det så är våra pengar värdelösa där. På vilket sätt är ditt kvarter påtvingat andra kulturer? Imitt sverige stopar ingen dig vid gränsen häller, men imitt Sverige kan man få utlänsk mat, musik, design etc i sin egen stad också. Något jag inte kan få i ditt Sverige, och imitt tvingar ingen dig att gå in i en icke svensk restaurang.


Ja det kvittar ifall 100 pers söker samma jobb då det i Sverige finns kollektivavtal, minimumlöner etc. Hoppas du blir frisk och jag tror du blir det då sverige har mycket bra sjukvård något jag unnar alla människor. Det som stör mig är att det finns ju år 2008 i Sverige medicinsk hjälp att få men som alla inte kan ta del av för att ni inte vill släppa in dom som har samma svårigheter som du men oturen att vara född i ett annat land.


Tänk om Sverige inte hade haft någon cancervård men dom i tex Pakistan haft vård i överflöd. Hade inte du då viljat komma dit, om din son/dotter varit dödssjuk och behöver vård i ett annat land men landet hade totalvägrat släppa in dom precis som du vill göra med andra. Svara mig det hur hade du kännt om det var din dotter, svara mig det?


MVH Riktigt stolt svensk.Rakryggad:

”Efterlyst” utgör det lysande undantaget som bekräftar regeln, när inga andra sanktionerade medier vågar prata om det som händer så vågar programmet åtminstone avslöja en del av händelserna. Det är starkt jobbat, tycker jag. Men du kanske tycker de ska lägga locket på som alla andra medier?

”Om bomberna inte hade vält omkring vilt…” så hade du gärna velat se hjälp på plats, skriver du. Men faktum är ju att bara ett fåtal procent av de som får uppehållstillstånd i Sverige är flyktingar enligt FN:s flyktingkonvention (se Migrationsverkets statistik). Resten är till största delen anhöriginvandrare eller människor som får stanna av humanitära skäl, dvs att utredningen av deras asylansökan har tagit orimligt lång tid. De verkliga flyktingarna har en tendens att bli kvar på plats utan hjälp – de svenska skattepengarna hamnar ju i fickan på Ahmed i Rosengård. Invandring är utan tvekan det mest resursslukande sättet att hjälpa människor i nöd. Om nu de som kommit till Sverige hade varit i nöd vill säga.

Du frågar också hur mitt kvarter är påtvingat andra kulturer. Än så länge har vi i Sverige inte fått rösta om vi vill se Sverige omvandlat till ett ”mångkulturellt” samhälle. Alla är således påtvingade denna politik. Inte minst i mina kvarter som vimlar av folk från alla världens hörn (ändå vägrar den utlovade totala lyckan att infinna sig…)

”Utländsk mat, musik och design”, som du exemplifierar med, kräver inte invandring för att existera i Sverige. Kontakter med omvärlden sker vanligtvis på andra sätt, eller menar du att vi ska ha invandring från Frankrike för att få hit franskt mode?

I mina ögon verkar du vara en cementhäckad globetrotter – du vill ha allting inom en armlängds avstånd. Ett svenskt Sverige är inget värt för dig. Kosta vad det kosta vill att globalisera landet. Vad är priset för denna politik jämfört med alternativen? Jo, en brottslighet som lett till en social stagnation – folk vågar sig inte utanför hemmets väggar kvällstid, i allt fler städer. Vi svenskar får höra att vi är ”enfald” och att vi inte duger. Och om vi skulle protestera mot nykoloniseringen av Sverige, ja då är vi ”rasister” - troligtvis var vi medskyldiga till förintelsen.

Många kallar det ökande och utbredda våldet för en ny folksjukdom. Jag är benägen att hålla med. Så många drabbas av den. Och undanträngningen av svenskarna är ett faktum – bostäderna, bidragen, jobben etc går i allt större utsträckning till utlänningar.

Du glömde att svara på ett par frågor i mitt förr brev. Jag ger dig här en ny chans. Varför duger inte det svenska åt dig? Tycker du att Det Nya Sverige har lyckats med att skapa förutsättningar där de som drar in skatt är tillräckligt många för att försörja de som går på bidrag?

Du frågar om inte jag skulle vilja ha vård i annat land om det inte fanns att tillgå i Sverige. Javisst skulle jag vilja det, men jag vill också bli miljardär, minnas allt jag läser, se in i framtiden och uppfinna rutig färg. Allt är inte möjligt. I din värld växer pengar på träd, men faktum kvarstår – vi har snart för få pensionärer för att kunna försörja alla som vill leva ett drägligt liv i Sverige. Pensionärerna är en grupp som fått avstå enorma resurser för att vi ska bekosta den interkontinentala massinvandringen. Som få vill ha. Och om du nu är stolt svensk – sluta misshandla det svenska språket.

Mvh,
Weine Berg
www.rakryggad.nu

14 kommentarer:

Anonym sa...

Gud så bra skrivet. Dock argumenterar du med en person som inte kommer bli känd för sina csn-lån

Anonym sa...

Stolt svensk, du pratar bara en massa blaha blaha som låter bra på pappret men som inte fungerar i praktiken. Weine, ingen knäcker dig INGEN!!!
Mvh Daniel M

Anonym sa...

Jisses....

Snacka om att vara vilsen i skallen. Gissar att denna person kostar oss en hel del i Läkemedel/Läkarvård genom åren..

Skadar ju inte att läsa på lite om man ändå ska göra ett inlägg?

Men du har väl rätt, vi Svenskar har väl råd att föda upp alla andra i hela Världen? Varför ska någon jobba då de bara kan komma till oss och få bidrag?

Känns jävligt fint att jobba heltid och varje månad betala ut stora summor i skatt som jag får äran av att bidra till uppfödningen av personer som dig. Ta hit hela din släkt också, jag har ju ett par kronor kvar i månaden nu, de kan ni ju också suga ut??

Tycker det skulle finnas en extra valmöjlighet på Valsedeln: Kryssa i om du vill ha invandring. Vill du inte ha det så ska inga pengar dras till allt invandrat slödder.

Låt dem som gillar invandring och "mångkultur" betala packet, jag vill då fan inte göra det...

Jävla parasiter!

Anonym sa...

Testat i två webbläsare. (Firefox/Safari på Mac)
Något är fel på text-storleken på ditt "svar".
Fick kopiera texten in i ett annat dokument för kunna läsa.

Fenrisulv sa...

Gud så dåligt skrivet!
Dock argumenterar du med en människa som besitter så oändligt mycket djupare kunskaper och som istället för dumskalleargument likt "utlänsk" mat och musik mm på ett korrekt sätt motiverar varför vi måste sätta stopp för snyltarinvandringen från alla världens rövhål. Måste vi importera 100.irakier för att kunna äta "utlänsk" mat eller lyssna på "utlänsk" musik?

Vulgärargument, felaktigheter och ett allmänt virrvarr i tankegångarna visar ju att skolunderbyggnad och logiskt tänkande inte är dessa kretiners starka sida, och "anonym" här ovan ligger på samma nivå när man applåderar denna rappakalja.

Bra att du lägger ut dessa inlägg, Weine. Det bevisar ju med all önskvärd tydlighet på vilken nivå åsiktsmotståndarnas argument ligger, och samtidigt bevisar det att medlöpare som "anonym" ovan har lika dåligt på fötterna argumentsmässigt.

Weine Berg sa...

Angående webbläsare så har jag ingen aning om vad som är fel, men blogger.com gör lite som den vill ibland när man gjort ett inlägg. Ibland ändrar den textstorleken, ibland tar den bort styckeindelningen etc. Felet kanske ligger där?

Skånepåg sa...

Att signaturen Stolt (stollig) svensk inte har förmågan att se konsekvenserna av vad som nu håller på att ske i det en gång trygga svenska folkhemmet är uppenbart. Sveriges politiker har, utan hänsyn till den svenska folkviljan, genom en ansvarslös invandringspolitik lämnat uppehållstillstånd på ”löpande band” till folk från jordens alla hörn. Personer som inte på något sätt omfattas av Genèvekonventionen och som oftast, utan minsta moraliska betänkligheter, inte har någon annan avsikt än att snylta på det svenska sociala välfärdssystemet och det samhälle som det svenska folket har skapat genom sitt arbete.

Jag får innerligt hoppas att seriösa forskare inom det här området snarast möjligt tar sitt ansvar och genom olika scenarier och analyser beskriver hur framtiden kan komma att gestalta sig om vi inte lyckas sätta stopp för det pågående PK-vansinnet. Annars kommer det som nu sker att innebära oanade konsekvenser, som steg för steg fortsätter att rasera och på sikt helt utplåna vårt svenska fosterland!

Anonym sa...

Man undrar vilket Sverige som "Riktigt stolt svensk" bor i. Sverige har inte -överflöd- av vård. I själva verket klarar inte Sverige att ens ta hand om sina egna, detta världens högsta skattetryck till trots. Den vård man skattetrycket till trots får är dessutom inte så bra som propagandan i Sverige hävdar. Själv blev jag borttappad i två timmar efter att åkt in på akuten med akuta smärtor i ryggen och illamående. Min pappa tappade 90% av synen på ett öga efter veckor av felbehandling och en bekant till min syrra fick sätta livet till efter 3 år av obehandlad kancer. Det är dags att säga till våra politiker vad i he...te. Frånvaro av konkurrens i vården har gjort oss till gisslan snarare än patienter.
Men låt oss glömma den s.k. vården. Det är inte det enda som saknas i Sverige. Idag kan en person bli påkörd för att han bär en blå-gul (fotbollslandslags)-tröja för att en nysvensk uppfattar detta som rasism. Vi har gruppvåldtäkter och gängvåld i städerna. Det verkar snarare "Riktigt stolt svensk" lever i sin drömvärld än i det riktiga Sverige.

Spitfire sa...

Jag ser faktiskt ingen annan lösning - än ett regelrätt krig - för att få bukt på den tilltagande konflikten i vårt svenska samhälle. Detta om vi vill rädda det som finns kvar av vårt fosterland.

Vi måste väl för fan få försvara oss: vårt redan ockuperade land, våra våldtagna kvinnor, våra bortglömda och förnärmade åldringar, våra misshandlade barn och ungdomar, vår vandaliserade gemensamma egendom... oss själva... från de i styrka ständig tilltagande angreppen och attentaten på vårt folk, vår konstitution och vårt allt mer utarmade samhälle.

Tecknen på krigsförklaringar och krigshandlingar mot oss svenskar och vårt samhälle, lär väl vid det här laget inte längre kunna misstolkas eller missförsts. Se er omkring!
Bloggarna dagligen formligen drunknar i vulgära exempel, vilka dock Kalle Anka-media i sin politiska korrekthet och förljugna anda gör allt i sin mediala makt för att dölja.

Vänta dock ingen hjälp från landsförrädarna i riksdagshuset i Stockholm... Nej, nej för allt i världen... Från Kalle Anka-polisen, det havererade rättsystemet samt det slaktade försvaret är signalerna mycket tydliga.
Vill vi ha en ändring tll stånd, får vi medborgare - etniska svenskar - allt själva se till så att något blir gjort. (Det är väl här FRA-lagen kommer in i bilden...!)

Förr eller senare kommer det att eskalera och utmynna i ett inbördeskrig, den dagen tillräckligt många av oss svenskar fått nog. Dessvärre... Och vi tycks närma oss den dagen med expressfart!

För vi kan naturligtvis inte sitta stillatigande hur länge som helst, och bara se på när vårt samhälle raseras bit för bit.
Vårt land kommer aldrig att kunna återerövras med vare sig bloggar, insändare, debattartikar eller parlamentariska metoder. (Allra minst som tryckfriheten satts ur spel och censurens klor slår ner på allt som inte är PK.) Så glöm detta en gång för alla.

Det är helt andra förutsättningar som gäller - tänk på varifrån fienden kommer...jihad... Och vilka universella ambitioner som ockupanterna har. Med denna vetskap framstår plötsligt allt mycket mer uppenbart. Kämpa eller gå under. Från och med nu är det självbevarelsedriften som gäller. Så enkelt är det!

Robin sa...

Jag skulle gärna försvara mitt land men skulle vi skaffa vapen så åker vi in så det visslar om det.

dl sa...

Weine,

Personen som argumenterar med/mot dig spelar tydligt på en massa känsloargument och vill framkalla dåligt samvete. Dessutom använder hon eller han argument som "tänk om du själv var tvungen att fly till Pakistan för att söka vård?". Det är irrelevant i sammanhanget - det kommer aldrig att ske.

Jag kan tyvärr inte heller läsa ditt svar (kör Safari och Firefox på Mac). Har du möjlighet att klistra in svaret här i kommentatorsrutan?

Weine Berg sa...

En del rakryggadläsare har haft tekniska svårigheter att läsa mitt svar. Jag klistrar därför in det här som dl föreslog:

”Efterlyst” utgör det lysande undantaget som bekräftar regeln, när inga andra sanktionerade medier vågar prata om det som händer så vågar programmet åtminstone avslöja en del av händelserna. Det är starkt jobbat, tycker jag. Men du kanske tycker de ska lägga locket på som alla andra medier?

”Om bomberna inte hade vält omkring vilt…” så hade du gärna velat se hjälp på plats, skriver du. Men faktum är ju att bara ett fåtal procent av de som får uppehållstillstånd i Sverige är flyktingar enligt FN:s flyktingkonvention (se Migrationsverkets statistik). Resten är till största delen anhöriginvandrare eller människor som får stanna av humanitära skäl, dvs att utredningen av deras asylansökan har tagit orimligt lång tid. De verkliga flyktingarna har en tendens att bli kvar på plats utan hjälp – de svenska skattepengarna hamnar ju i fickan på Ahmed i Rosengård. Invandring är utan tvekan det mest resursslukande sättet att hjälpa människor i nöd. Om nu de som kommit till Sverige hade varit i nöd vill säga.

Du frågar också hur mitt kvarter är påtvingat andra kulturer. Än så länge har vi i Sverige inte fått rösta om vi vill se Sverige omvandlat till ett ”mångkulturellt” samhälle. Alla är således påtvingade denna politik. Inte minst i mina kvarter som vimlar av folk från alla världens hörn (ändå vägrar den utlovade totala lyckan att infinna sig…)

”Utländsk mat, musik och design”, som du exemplifierar med, kräver inte invandring för att existera i Sverige. Kontakter med omvärlden sker vanligtvis på andra sätt, eller menar du att vi ska ha invandring från Frankrike för att få hit franskt mode?

I mina ögon verkar du vara en cementhäckad globetrotter – du vill ha allting inom en armlängds avstånd. Ett svenskt Sverige är inget värt för dig. Kosta vad det kosta vill att globalisera landet. Vad är priset för denna politik jämfört med alternativen? Jo, en brottslighet som lett till en social stagnation – folk vågar sig inte utanför hemmets väggar kvällstid, i allt fler städer. Vi svenskar får höra att vi är ”enfald” och att vi inte duger. Och om vi skulle protestera mot nykoloniseringen av Sverige, ja då är vi ”rasister” - troligtvis var vi medskyldiga till förintelsen.

Många kallar det ökande och utbredda våldet för en ny folksjukdom. Jag är benägen att hålla med. Så många drabbas av den. Och undanträngningen av svenskarna är ett faktum – bostäderna, bidragen, jobben etc går i allt större utsträckning till utlänningar.

Du glömde att svara på ett par frågor i mitt förr brev. Jag ger dig här en ny chans. Varför duger inte det svenska åt dig? Tycker du att Det Nya Sverige har lyckats med att skapa förutsättningar där de som drar in skatt är tillräckligt många för att försörja de som går på bidrag?

Du frågar om inte jag skulle vilja ha vård i annat land om det inte fanns att tillgå i Sverige. Javisst skulle jag vilja det, men jag vill också bli miljardär, minnas allt jag läser, se in i framtiden och uppfinna rutig färg. Allt är inte möjligt. I din värld växer pengar på träd, men faktum kvarstår – vi har snart för få pensionärer för att kunna försörja alla som vill leva ett drägligt liv i Sverige. Pensionärerna är en grupp som fått avstå enorma resurser för att vi ska bekosta den interkontinentala massinvandringen. Som få vill ha. Och om du nu är stolt svensk – sluta misshandla det svenska språket.

Mvh,
Weine Berg
www.rakryggad.nu

Hm sa...

Aha, jag undrade just varför du inte svarade stackars "stolt svensk". Det syns bara ett tomt utrymme under hans 'inlägg'. Använder xp och firefox.

Anonym sa...

Hahahaha... Jag kan inte sluta skratta... Att ens ta upp pakistan som ett exempel...

Sverige är så skevt just nu så man undrar ju hur fan det är ställt i huven på folk..

Hörde om en man som är "ny svensk" som skulle gifta sej..
Han ville bjuda hit sin mamma..
Men nu var ju mamman både kristen och inte bode i ett knasigt arabland.. så hon fick inge visum..

Men impotera folk/brottslingar/odågor det går ju så jävla bra..

Tack Weine!