11 augusti, 2008

Äntligen klistermärken!

Nu finns Rakryggads klistermärken tillgängliga för försäljning. Motiven är 6 till antalet och har följande budskap:”Vem som än vinner, så förlorar Sverige”
”Massinvandring är extremism”
”99 485 invandrade 2007 – Har du fått nog än?”
”Svenskar, vägra bli en minoritet!”
”Massinvandring – nej tack. Vi svenskar duger!”
”Krossa åsiktsmonopolet!”


Så här gör du för att beställa

Betala in rätt summa på plusgiro 151 99 10-2. Glöm inte att ange vilken adress märkena ska skickas till. (Klibborna skickas i en neutral försändelse.) Inga personuppgifter sparas digitalt.

Priser
50 st/30 kronor
100 st/55 kronor
200 st/100 kronor

Frakten står Rakryggad för.

För att ta en titt på märkena kan du klicka här.

34 kommentarer:

Anonym sa...

Tveksamt att låta Nationaldemokraterna sälja klistermärkerna. Rakryggad kommer att sammankopplas med ND och därmed blir sanningshalten och trovärdigheten skadad. En oberoende fristående röst blir mindre tillförlitlig.
Var detta meningen?

Anonym sa...

Hej, Weine. Jag har lagt till länken till din sida på min blogg, du får göra samma sak om du tycker min blogg är något att länka till.

fe-870 sa...

Tja weine, schysst att märkena kommit upp =) Tänkte dock fråga om faktalänk till siffran för de drygt 95k invandrare för 2007, på migrationsverket står det bara 86 nämligen =)

Må väl ! Och snart får du skicka klistermärken även till mig :)

Anonym sa...

Bra att du fixat klistermärkena men jag undrar också varför du vill beblanda dig med ND eller SD? Jag trodde bloggen var parti-politiskt oberonde. Var har du fixat klistermärkena i från vilken sida? Jag skulle nämligen villa trycka upp lite klistermärken själv. Ha det bra Weine och krya på dig.

anonym men ändå inte... sa...

Jag vill bestämt hålla med Anonym här ovan; sälj märkena själv Weine och låt dig inte sammankopplas med något annat parti. Det är inte bra.
Du om någon, lär väl känna till hur media i ankdammen Sverige skulle kunna komma att utnyttja något sådant... Och man skulle förstås inte försitta detta utmärkta tillfälle, inte minst till följd av att du redan är en nagel i ögat på både politiker och media. Ge inte media denna chans.

Så avstå absolut omgånde från detta projekt! I annat fall måste jag nog omedelbart annulera min beställning av 200 märken...

anonym II sa...

anonym. Frågan är vilka organisationer som annars kan tänkas att bidra till distribuution av kritik mot massinvandring. Har du något enda litet förslag? Jag kan inte komma på några som skulle våga ha devisen "Massinvandring är extremism", trots det självklara i påståendet. Så extremt har klimatet (inte minst via "den akademiska världen" och media) blivit i Sverige, att inte en enda svensk organisation ens skulle våga nämna invandringspolitik i andra ordalag än att den är bra om det är öppna gränser. Rätt sj*kt, men inte ens en en företrädare för ...t ex en bridgeklubb skulle nog våga yttra mild kritik mot invandringspolitiken i rädsla för att få löpa gatlopp i medierna och förlora förtroendet i sin position i klubben.

Vidare är ND ändå inte BNP/semi-nationalsocialister. SD blir nu ett stort seriöst riksdagsparti, och deras svar är begripligt. Men frånsett ND, vilka skulle leverera Rakryggads raka deviser? Och hur gär ND deviserna oseriösa menar du? Jag tycker ND på ett annat sätt än SD förefaller ha rasister i partiet, men är ju, om man säger, mera Sjöbopartiet än BNP!

anonym II sa...

anonym. Fast med tanke på kommentarer här tar kanske distributionen barea skada av att sammakopplas med de kanske enda organisationer som tänkbart skulle bidra till distribution.

Weines sajt duger nog väl så bra som en distribution av en organisation!

Anonym sa...

Jag är av samma åsikt som de flesta, var partipolitiskt obunden och blanda EJ inn Sd eller något annat parti. Ge inte massmedia något gratis att ta på. Bosse

Anonym sa...

Be hellre alla andra bloggare att tipsa om dina nya märken än att låta ett parti sälja dem. Så länge du är obunden bör du inte sabba det genom att kopplas till partier i onödan.

Weine Berg sa...

Jag har tagit åt mig av kritiken som inkommit och inser att det vore fel att låta partier sälja märkena. I Det Nya Sverige innebär det ju att man tycker som det partiet som vågar sälja märkena...

Rakryggad kommer ensamt att sälja bloggens klistermärken.

PS. Wilson, din blogg ser suverän ut! Stå på dig!

Anonym sa...

Hej Weine!

Tack för en fantastisk blog! Jag skickar en länk (SvD:s ledarsida i dag) som du kanske har lust att kommentera. Skribenten gör en fullkomligt korrekt analys av situationen i de mångkulturella förorterna - utan att ens snudda vi problemets verkliga kärna: vilka det egentligen är som bor i Rosengård, Tensta etc!!!

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/artikel_1556797.svd

Anonym sa...

fe-870 siffrorna finns här:

http://www.scb.se/templates/pressinfo____227515.asp

En något längre sammanställning med liknande info+källor finns här:

http://www.rebels.org/bloggen/wp-content/uploads/2008/07/massinvandringsfakta.pdf

Skånepåg sa...

-> anonym

"De har förstås rätt att bli frustrerade. Inte för att de inte får fluff och fritidsgårdar, utan för att staten sviker sin uppgift att upprätthålla lag och ordning. Och för att folk ibland verkar lyssna mer på stenkastande snorungar än på dem."

Det avslutande stycket är inget annat än trams då man skriver "att staten sviker sin uppgift". Måste räddningspersonalen skaffa brandfordon utformade som pansarbandvagnar och Polisen utrustas med Stridsfordon 90 för att de inte skall svika sin uppgift?

Kan folk som kommer till Sverige inte leva efter svenska lagar och våra värderingar så har man definivt inte här att göra. Svårare än så är det inte!

Anonym sa...

Hade kanske köpt om det gick köpa utan länk till bloggen ;)

Anonym sa...

Om jag kunde köpa saker över internet skulle jag köpa 1000 stycken. Det här är den bästa bloggen någonsin.

Weine Berg sa...

Anonym: Tack fär länken!

Anonym; Du behöver inte beställa över internet. Betala in på plusgiro (f.d. postgiro) 151 99 10-2 via en inbetalningsblankett, lämna namn och adress i meddelanderutan så har du klistermärkena hos dig om ca en vecka.

Anonym sa...

Bra att ta det beslutet om klistermärkena. Jag ska köpa när lönen kommer. Må gott.
Roberth Ström
http://surabloggen.wordpress.com/

wodinaz sa...

Utmärkt! Tja, jag tycker nog att det inte spelar någon större roll om SD+ND tillåts sälja, under förutsättning att motiven förblir helt oförändrade och inte förses med en "sponsrad av SD!" eller dylikt. Det Nya Sverige är sinnessjukt javisst, men din blogg har ju redan kategoriserats som alla möjliga saker.

Tre uppenbara skäl för att inte frukta att media än en gång skall ge sig på dig:

Fulmedia har ju redan bränt nazistkortet, det blir bara pinsamt om de skall köra det en gång till.

Fulmedia lever vidare på ständigt-nytt-jakten och du har redan varit "nyheter" en gång.

Fulmedia går dessutom på en skör balansgång vad gäller åsiktsförtrycket: Hänga ut folk och riskera därmed att de uthängdas budskap sprids och mellan att tysta ned. Eftersom du redan varit uthängd blir ytterligare uthängningar bara reklam för din blogg.

Det här specialfallet är i viss utsträckning jämförbart med att, förvisso i den fysiska verkligheten, länka till din blogg. Åtskilliga hemsidor och bloggar, såväl sunda som osunda länkar ju till din sida Weine. Inte tror någon av kvinna född att du har något att göra med de som länkar, utöver att de tycker att din blogg är intressant.

Jag föreslår att du inte sätter några restriktioner på vem som får sälja, under förutsättning att de inte modifierar eller förändrar motiven. Då får du ett gott "plausible deniability".

Min lilla åsikt i saken :-)

Jag skall givetvis köpa klistermärken!

Fredrik sa...

Får man "önska"? Jag tycker att bilden med texten "jobba mera!" osv här till vänster vore ett perfekt motiv för ett klistermärke!

Anonym sa...

ni är alla idioter (:

roberth sa...

Anonym it takes one to know one!

roberth sa...

Anonym it takes one to know one!

Fosterjordnära sa...

Lite fegt att dra tillbaka ett samarbete med Sverigebutiken pga vad ett fåtal blogläsare tycker.

Jag skulle se varje distributionskanal

som var villig att sälja mina alster som välkomna, oavsett partinamn.

Weine Berg sa...

Fosterjordnära: Jag håller helt med dig.

Greger Rutgerson sa...

Jag skulle vilja ha "Snart är svenskar i minoritet - annat vore rasism"-bilden som klistermärke!

Mvh

Ann sofie sa...

Nä nä nä! sälj dina märken själv och blanda inte in sd och Nd. hoppas ni kan få hjälp att driva denna site så det kan utvecklas ännu mer. staten betalar ju 75 procent av lön om ni antäller nån. det bör väl gälla för alla. längtar till ni startar webtv jag skall bli först att kolla.

Erik sa...

Jag skulle också vilja ha "Snart är svenskar i minoritet - annat vore rasism"-bilden som klistermärke!

Sen vore det bra om ni kunde trycka upp avlånga märken för att sätta på stolpar, insåg det när jag började lappa igår.

Weine Berg sa...

Fredrik, Erik och Greger: Från början var ett dussin olika motiv påtänkta men på grund av kostnaden var jag tvungen att välja bort hälften. Det är dock inte omöjligt att de kommer med i nästa omgång.

sossen sa...

Priset på klisterlapparna ?

Priser
50 st/30 kronor
100 st/55 kronor
200 st/100 kronor

Jag är kritisk till priset - även om initiativet är mycket bra !!
Har själv tänkt göra detta.

Tyvärr verkar det som du vill ha vinst på detta ??

Förlåt frågan ??


// sossen

Weine Berg sa...

Sossen: Ja, det stämmer att det är en liten vinst på varje beställning efter att märkena, porto, kuvert etc är betalade. Denna vinst går dock till bloggens insamlade donationer och hamnar inte i min privata ficka. Det enda som gått till min ficka är det utlägg på tretusen som jag legat ute med för själva tryckningen. Denna kostnad är dock täckt för några veckor sen i och med den stora åtgången på klistermärkena.

midgardsjarlen sa...

Önskade man kunde välja de märkena man egentligen gillar. Tycker inte alla är störtbra direkt. Jag kollar dagligen ett antal bloggar bl a Rakryggad. Printar ut valda budskap o sänder till vänner i syd o nord. Jag gallrar och väljer de som upprör och angagerar mest. Man kan ju ej ta hela rasket det blir för dyrt för en fattig pensionär. Samma med dekalerna, jag skulle köpa om man hade möjlighet att rata vissa. Tycker "RAKRYGGAD.NU" står med för stora bokstäver som överglänser budskapet vi vill ha fram. Du gör annars ett bra jobb Weine.

Norrlänning sa...

Intressant och professionellt skriven blogg måste jag säga. Kan inte göra annat än att läsa och nicka i samförstånd!

tycker precis som någon tidigare skrev att du bör undvika att beblanda dig med något parti. Bygger du flaggstången själv bestämmer du själv hur högt fanan ska vaja!

Anonym sa...

Nu är beställning gjord. Tack!

Anonym sa...

"Jag är kritisk till priset - även om initiativet är mycket bra !!
Har själv tänkt göra detta.

Tyvärr verkar det som du vill ha vinst på detta ??

Förlåt frågan ??


// sossen"

Det här är så dumt så man knappt finner ord, men det är väl vad man kan vänta sig av någon som kallar sig för "sosse".

Skulle det där vara dyrt? Och varför är det så himla farligt om nu någon, som lägger ner en massa tid och energi för en sak som gäller oss ALLA, gör en vinst? Denna svenska avundsjuka man ständigt råkar på är verkligen vidrig.