23 augusti, 2008

Lösning: Ersätt européerna med alla andra folk

Det finns en politisk lösning som alltid går hem i den grädda av eliten som har makten i samhället: mera invandring!

I Metro (080822) hänvisar tidningen i en notis till anonyma forskare som menar att Sverige är ett bra exempel på hur man kommer till rätta med födelseunderskottet av européer i Europa. Metro skriver: ”Europa står inför en demografisk kris – befolkningen krymper, enligt tyska forskare”. Mer preciserat än så blir det inte.

Européerna blir allt färre (snacka om misslyckad politik). Men Sverige har höga födelsetal i jämförelse med resten av Europa – vilket avses vara föredömet.


Tydligen finns det en föredömlig mängd människor som varje landmassa ska innehålla, för det spelar ingen roll i sammanhanget att det är utomeuropéer såsom araber, perser, kurder och afrikaner som står för folkökningen i Sverige. Människa som människa. Perspektivet är 100 % ekonomiskt. Konsumtion och produktion måste hållas igång. Att kulturer dör ut med sina folk är inget högt pris så länge pengarna rullar, tycks det - om de gör ens det. Kulturella värden och rent existensiella sådana betyder inget när ekonomisterna har full hegemoni. Notisen är en rent högerliberal konstruktion som inte hyser någon som helst sympati för alla folks unika identitet.

14 kommentarer:

Robin Shadowes sa...

Mina morföräldrar och min mor dog alla under 80-talet. Min far gick bort 91. M.a.o. fick dom aldrig uppleva det mångkulturella paradiset och dom var sossar hela sina liv. Inget konstigt alls med detta, dom kom alla från arbetarklass och SAP var deras parti. Dom var ute och paraderade på 1:a maj varje år och på den tiden drog evenemanget fortfarande ansenliga mängder folk utom mot slutet då anslutningen väl började fallera en aning. Jag kan därför bara spekulera hur dom skulle ha reagerat över förräderiet deras eget parti begått mot inte bara sina egna väljare men mot hela svenska folket. Ingen av dom var på något sätt rasister men hur hade dom reagerat över den snabba omvandling Sverige gjort på bara 20-25 år? Tror knappast dom hade känt igen sig i dagens multikulturella helvete. Dom var alla sjuka i slutet av sina liv, så vilken vård hade dom fått eller snarare brist på denna hade dom tvingats utstå idag, bara för att landsförrädarna behöver flis för att finansiera sitt ståtliga folkurbytesprojekt? Hur hade dom reagerat om dom hade kunnat veta att om hundra år från nu så är det talade språket inte ens svenska men arabiska? Hucklena dom lämnat bakom sig från sin uppväxt hade varit tillbaka, fast tio gånger värre, med tanke på nu hade många liknat spögen som vi säger i skåne? Deras generationer hade bara sex års folkskola bakom sig, men jämfört med mattknullarna från MÖ var dom betydligt mer välutbildade och allmänbildade än dom. Allt deras generation kämpat sig till, bättre förhållanden, dom kunde vittna om utedass på bakgården, bad och dusch i källaren, som infördes tack vare Per-Albins folkhemsprojekt nu bara skrotas i allt snabbare takt? När jag växte upp på 60 och 70-talet hade vi ytterdörren olåst när vi var hemma, den låstes bara till kvällen och vi var inte ensamma, detta var vanligt på den tiden. Hade dom ens vågat gå utan för dörren hade dom levat idag?

roberth sa...

Det konstiga är att SAP inte varit arbetarpartiet sen slutet på 60- talet. Då idioten Palme kom till makten. Skatten höjdes och arbetarna fick mindre och mindre i lönekuvertet.

Anonym sa...

MISSA INTE DETTA:

En KD politiker erkänner öppet:

Invandringen “har ju skett alltför snabbt för landets bästa. Och eftersom staten inte vare sig påbjudit eller medverkat till assimilering, har mycket kriminalitet följt i spåren av kulturkrockarna. Risken för det blir naturligtvis större ju mer olikt Sverige är invandrarens egna kulturella bakgrund”

Jag har lagt in länken till hans website. Det börjar som ett helt vanligt angrepp på SD men sen i kommentarerna kommer uttalandet ovan.

http://jesoderbaum.wordpress.com/2008/08/24/vad-ar-fel-i-sak-i-sds-invandringspolitik/#comments

Spitfire sa...

Robin... Det var mycket fint och korrekt skrivit. Det känns och det kostar på att titta i backspegeln.

Våra uppväxtförhållanden skiljer sig inte åt så väldigt mycket. Jag känner igen både mig själv, och situationen mellan raderna.
Skulle därför inte förmått beskriva den känsla du bär på; varken bättre eller annorlunda.

Nuvarande situation i vårt gamla fosterland är ingenting annat än en monumental tragedi...
Jag säger bara: må fan dem som ställt till med detta nationella mord på staten Sverige!

Robin Shadowes sa...

Jag blir så jävla förbannad när jag ser mitt hemland bara monteras ner för att istället bli ett muslimskt helveteshål till. Jag är medveten om att jag uttryckt rent rasistiska skaer både på Aftonhoran och Fb men det är mitt sätt att handskas med anger managment issues. Kanske inte alltid så smart men för mig är det en kombination av nytta med nöje. Samtidigt vet man att sådant retar gallfeber på pk-iterna. Kan man få dem att tugga lite fradga så får det banne mig vara värt det.

Anonym sa...

Man behöver inte vara allt för gammal för att se denna samhällsomvandling. Alla har inte märkt av förvandlingen, beroende på deras bostadsort/bostadsområde. Som boende i en av Stockholms västra förorter ser man ett helt annat samhälle än det man flyttade till i början på sjuttiotalet. Många svenskar som ej sett detta med egna ögon borde få en studiresa med någon veckas uppehåll i dessa ghetton.

Anonym sa...

Spitfire!

Vårat fosterland framtid behöver aldrig bli enbart tragisk, om vi svenskar bara slutade att dyrka denna stat som nu degenereras så totalt.

Båda våra hedniska och kristna förfäder hade säkerligen bara skrattat åt oss för vårat gnäll över staten död.

Är det inte just denna stats död som är hoppet för alla som älskar det gamla och det fria/jbg

Anonym sa...

Tack Robin!
Det känns som en hyllning det du skriver till oss äldre. Har alltid röstat på SAP men detta parti har svikit oss. De är förrädare, en samling karriärmänniskor som glömt de ideal vi kämpade för. Har varit strejkledare och arbetat ideelt för SAP i mer än 50 år. Nu kommer SD att få min röst.
Har kommit hem från en längre sjukhusvistelse och har sett både goda och mindre goda sidor i vården. Bla är jag arg och ledsen över att se hur vårdpersonalen alltid måste vara på sin vakt i kontakten med de "nya" svenskarna. Redan på akuten såg jag fördärvet. Rädslan. Hur en somalisk familj totalt tog kommandot. De krävde. De var högljudda. Tom otrevliga. Vem brydde sig om hur vi mådde? Där låg vi tysta och tacksamma för att överhuvet fick ligga där. Hade dessa "nya" svenskar arbetat EN enda dag? Vad tror ni? Men att komma till dukade bord, utan att visa tacksamhet,skäms de inte för. De kräver och vi dumma svenskar står där rädda och ser fåniga ut. Är detta mitt Sverige som jag redan som 17-åring ställt upp för? Är detta tacken till en 82-årig arbetare? Varför sviker ni oss? Varför behandlar ni oss så? Skall ni fortsätta att vara så obarmhättiga mot oss? Ni i gammelpartierna borde skämmas och ställas till svars för vad ni gjort. Tack för ordet, nu är mina krafter slut.

Anonym sa...

Flera uttalanden från KD politikern (Jakob E:son Söderbaum):

"Mångkultur enligt etablerad svensk uppfattning är lika med nollkultur"

"Mångkultur förutsätter segregation, och då får vi ett splittrat samhälle"

"en gemensam värdegrund är förutsättningen för att ett samhälle ska kunna hålla samman"

Det börjar som ett angrepp på SD men sen kommer uttalandena ovan i kommentarerna.

http://jesoderbaum.wordpress.com/2008/08/24/vad-ar-fel-i-sak-i-sds-invandringspolitik/#comments

Spitfire sa...

Anonym... jag är ledsen... Men jag förstår inte riktigt allt vad du menar. Vill du kanske vara så snäll och precisera dig lite mer... det skulle jag i så fall uppskatta.

Anonym sa...

Spitfire!

Vad jag menar är att en dyrkan av den svenska staten dvs patriotism, är idag en paradoxal hållningspunkt, eftersom INGEN av de instutioner som staten består av, är idag gynnsamma för den befolkning som skapat denna stat.

När vi dessutom har en STATSminister som sålt ut landet till främmande makt i sammband med lissabonsfördragets undertecknande, så blir det allt mer klart att statens instutioner framöver istället kommer användas av en parasiterande elit(högern) och svenskhatare(vänstern).

I denna situation är det svårt att se hur vi skall kuna bevara det som vi fått i arv av våra förfäder, om vi inte inser att den kärlek till vårt land inte kan bestå av en statsdyrkan.

Istället måste vi inse att det huvudsakliga målet för de som nu har den statliga makten, är att skapa en stat grundat på så omoraliska principer att de aldrig skulle acepteras av tidigare generationer. Därför måste denna stat, åtminstånde delvis gå under innan en ny kan byggas.

Carl sa...

vad kommer PK-styrda politiker att göra när utlänningar blivit i majoritet i Sverige. och troligtvis råder muslimer i riksdagen.
Sverige kunde varit ett drömland med 8 000 000 Miljoner Svenskar och ingen kriminalitet och alla kunde haft det bra. nu har alla ärliga Svenskar det dåligt. bara Sverigedemokrater nationaldemokrater och patrioter kan återställa landet Sverige igen.

Anonym sa...

blev granne med en Arab!han flytta från ett område i helsingborg för där var för mycket invandrare och för mycket stölder.Han ville inte att barnen skulle växa upp i ett sådant område.När dom själva tröttnat så undrar man varför inte politikerna är trötta på detta samhället

Stefan sa...

tvingas träffa många invandrare och de är förbannade på Svenska politiker som för så slapphänt invandringspolitik. de säger själva att mycket slödder kommer till Sverige och de känner ingen trygghet här längre för all kriminallitet och våld.Vilken skam för Svenska politiker när invandrarna själva kritiserar invandringspolitiken!!!!!!tydligt tecken på att politiker lever avskärmade från verkligheten i Sverige