22 augusti, 2008

Utlänningar åtalade för rån

De många rånen mot guldsmedsbutiker tycks gå mot sin upplösning. Ett flertal personer har gripits, tre män och två kvinnor. Männen åtalas för rån och de båda kvinnorna för häleri. Enligt uppgifter till Rakryggad ska de tre rån-åtalade vara utlänningar, vilket också fulmedias anonymisering av de åtalade bekräftar.

En Rakryggadläsare har tagit fram informationen bakom anonymiseringen. De tre männen är:

Temesgen Abraha *****, född 810516
Nabill Ismail *****, född 860301
David ******, född 850112


De två kvinnorna är svenskor vid namn:

Emma Maria Irene *****, född 860115
Ida **********, född 860414


(Nacka tingsrätt, ärendenummer B 2374-08)

De tre männen är några av de som bildar kriminella organisationer och sen likt smågrabbar ritar en egen logga, hittar på ett ”tufft” namn och t o m trycker upp tröjor med dessa loggor och namn. I detta fall heter den nämnda björnligan ”Werewolf Legion” och är uteslutande en invandrarföreteelse, enligt DN. Denna pubertala fontänorgasm har Rakryggad skrivit om tidigare, vilket du kan läsa om här.

Tack för informationen, Lasse!

9 kommentarer:

Anonym sa...

I en stad där det bara bor invandrare är det också svårt att hitta Svenskar som begår brott.

Anonym sa...

Lite kul det där med ”Werewolf Legion” att det är just invadrargrabbar som driver "klubben". För ursprungligen tror jag att det var en nazzi/mc oragnisation från Ryssland.

Har för mig att jag läse en diskussion om dem på flashback för ett par år sedan.

/Haubits

Anonym sa...

Tillsammans kan vi komma långt. Intelligenta och uppmärksammade läsare kommer ständigt med nya tips och fakta som skingrar dimridåerna som media älskar att sprida. Intressanta uppgifter om Björnligan. Även om jaktsäsongen är begränsad på björn skall dessa inte känna sig lungna. Rakryggad är alltid på jakt.Året om, i alla väder. Vi avslöjar medias skönmålningar. Vi ger dem gråa hår och orolig nattsömn. Vi är trötta på lögnerna och redovisar fakta. De rabiata hönshjärnorna på tidningsredaktionerna kacklar ännu mer.Striden har börjat för att rädda VÅRT land. Sluta att våldta Sverige.

Robin_Shadowes sa...

Det finns ju rätt uppenbara kopplingar mellan nazister och islam.

Skånepåg sa...

-> Robin_Shadowes

Här hittar du en hel del om detta under WW2
http://stosstruppen39-45.tripod.com/id10.html

nicklas eriksson sa...

robin_shadowes, då borde väl du trivas?

Skånepåg sa...

-> nicklas eriksson

"Du skriver "robin_shadowes, då borde väl du trivas?"

Den gruppering som i dagens Sverige samarbetar med muslimer är olika vänsterfraktioner. Då är det ju ditt umgänge som i så fall borde trivas och inget annat. AFA, Vänster- och nazifascister har som du säkert vet, mycket mera gemensamt än så. Samma ideologier men med olika beteckningar!

Robin Shadowes sa...

Nej, du NE jag trivs varken med vare sig nazister eller mohammedaner. Förstår inte var du fått ett så befängt intryck ifrån.

Robert sa...

Alltså... jag förstår inte. Hur fan kan de där svenskorna vara så in i helvete dumma att de ger sig i lag med de där muhammedanerna? Det är ju illa nog att de umgås med dom, men när de sen hjälper dem att stjäla... jag saknar ord.